What's up?

God morgon mina solstrålar! Här har ni en mycket glad, men ack så väldans bakis tjej. Tummen upp.
Jag är som sagt i Göteborg nu (<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3) och igår drog vi ut ett gäng och gjorde staden osäkert. Det gick bra - ett tag. Min mage fick något ryck och bestämde sig för att protestera mot någonting. Så jag fick gå hem lite tidigare.

MEN jag hittade inte hem utan gick istället till min brorsa som var hos en kompis. Vi kom inte därifrån förrän kl 07.30 och sedan somnade jag inte förrän 2 timmar senare. 3 timmar sömn med andra ord. Pigg_tjej_90.

Men nu har jag inte tid att klaga. Jag är ju i Göteborg!
Måste nog gå och peta lite på min bror nu så att han kan vakna och göra lite frukost åt mig. Jag är ju ändå gäst.

Ciao!

It hurts me to see her like this.

Herre min gud vad jag inte är van vid att jobba. När jag kom hem däckade jag på soffan på en gång. Kanske också hade lite att göra med att nästan alla på avdelningen vaknade på fel sida idag och gnällde på allt och alla. Inte det roligaste kanske. Men det är bara att le och se glad ut.

Nu håller jag på att småpacka lite inför imorgon. Ska nämligen till älskade Götet.

Ciao.


"Visa vad du har köpt"

Hmm...Men då blir det ju en sån där wanna-be modeblogg. Och det är ju inte direkt jag? Men jag gör det lite i smyg då. För eran skull.


Nya skor och en ny tröja.


Och där kan man skymta ett snyggt fodral.

Nä men vet ni vad? Det där får räcka. Känns lite smått fel faktiskt. Annars så köpte jag en kavaj, klänning, byxor och lite annat smått och gott.
Men nu måste jag sova. Imorgon så ska jag, hör och häpna, jobba. Det var typ...2 veckor sen senast? Pinsamt värre.
God natt!


I know you want me.

Idag åker jag och Natta iväg till skärholmen. Men Natta jobbar just nu, då kan man köra på lite egobilder medan man väntar? Jag menar, sitter ju redan vid pappas dator?




(Om jag ska vara ärlig så ser hälften av alla mina bilder på mig ut..sådär.)

Over and out.

I'm crazy.

Packade ner de sista av köks- och andra småsakerna idag. Men ärligt talat. Det här funkar inte. JAG funkar inte. Inte nu när jag ska flytta iaf.
 
Kartonger som jag är uppe i nu:
♦ 6 st stora kartonger.
♦ 3 st små kartonger.
♦ 3 kartonger som innehåller en micro, en dammsugare & ett "startkit" till köket.

And the worst part is...jag är inte ens klar med packningen. Snacka om att det behövs en major repacking här. Jag ska bo själv i 5 månader men har packat för en livstid typ. Fast iofs hoppas jag på att få stanna i minst 1 år.

Men det är galet. Jag är galen. Herregud.

i’ve got some bright ideas involving you and me.

Det blev sovmorgon idag. Det är helt omöjligt för mig att gå upp ifall jag inte ska göra någonting. Så kl 10.30 väckte mamma mig. Gick upp på direkten med lite ångest på det. Snabbdusch, på med myskläderna, snabbfrukost och sedan börja packa inför flytten.

Det är helt sjukt vad mycket mat jag har packat ner idag. 2 stora flyttkartonger. Jag kommer inte svälta iaf. Men det finns mycket mer som ska ner. Kläder och skor tex. Hujedamig.

Michael Bublé - Haven't met you yet.


And I know someday that it'll all turn out,
You'll make me work so we can work to work it out.
And I promise you kid that I'll give so much more than I get,
I just haven't met you yet.

Note to myself.

Säg inte till mamma att hon har mat i mustaschen. Det är inte så populärt.


Igår.Yesterday.

Kvällen blev inte alls som den var tänkt. Efter våran otroligt mysiga dag i Stockholm åkte vi hem, packade ur bilen och gick till sportbaren för att käka.

Det slutade med att vi började prata med bordet bredvid oss och ja, sen blev vi kvar där ett bra tag.
När vi drog hemåt pratade jag med Nettan och hon skulle ut på mc-klubben här i Trosa. (i know, visste inte heller riktigt vad det var och vart det låg. Kan passa på att säga att det är ett uteställe här i Trosa ifall det finns någon nyfiken filur där ute). Men jag tänkte att hey, kan ju ge stället en chans. Var lite mycket massa sugen på öl och där fanns det ju så det räckte och blev över. Så jag drog vidare med en av bordskompisarna från sportbaren och träffade Nettan m fl.
Det blev en helcrazy natt helt enkelt. Jag fattar fortfarande ingenting.

'Stämpeln' man fick när man gick in på mc-klubben. Fin va?


Good morning sunshines!

Lördag morgon, och jag gick upp tidigt. Inte dåligt gjort för att vara mig.

Idag blir det Stockholm med föräldrarna. Vi ska ta en liten tripp till ikea igen, efter det blir det Willys för att storhandla och sen avatar 3D. Kommer bli en awesome day, i can feel it.


Probably the hottest guys in the world.


Johnny Depp


John Mayer


Hugh Grant


Robert Downey Jr

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys.

Ja det kan man väl kalla det. Hemmakväll med föräldrarna blev det. Vi lagade jättegod middag. Klyftpotatis, kött, grönpepparsås och sallad. Men salladen puttade jag åt sidan, jag är ingen salladsmänniska, och kommer trodligen aldrig att bli det heller. 

Såsen var det för övrigt jag som gjorde. Dem håller på att lära mig att göra egen sås för att "det är mycket mer ekonomiskt" och den blev pretty damn good. Så jag tror att det är jag som får stå för såser i framtiden. Kom och hälsa på mig i Norge sen så får ni smaka! *blink blink*

Gammal bild från 05 tror jag. Då visste jag hur man festade i alla fall.

Lägenheten.

Någon tyckte att jag skulle lägga in lite bilder. Skulle kunna lägga in jättemånga egobilder på mig om jag vill. Men det vill jag inte. Förresten så får ni redan se så galet mycket bilder på mig, you need a break helt enkelt. Så tänkte att jag kan lägga in lite bilder på lägenheten jag ska bo i. De få bilderna jag atm har dvs.






Okej, det är dessa bilder jag har att bjuda på people.
Kan medge att det inte är världens mest moderna place, men det funkar alldeles utmärkt för mig. Ska som jag nämnde innan, ta med massa saker till lägenheten. Så det blir nog awesome ska ni se.


He's evil...but you should see him naked.

Idag hade jag och mamma "mor och dotter time". Jajamensan. Det blev en tripp till ikea och skärholmen. Jag fick en massa massa massa (sa jag massa?) saker till den nya lägenheten. En mycket glad issa har ni här med andra ord. 

Ikväll blir det bara en lugn kväll, vet dock inte vad jag ska göra imorgon. Känns lite småjobbigt faktiskt. Det är ju ändå fredag.

Ciao.

All i want is peace, love and a chocolate bar bigger than my head.

Jaha ja. Resan till arlanda var en upplevelse i sig. På vägen dit ville man vara duktiga så jag och Sebbe satt så fint så. Men på vägen hem när det bara var vi? Nej då jäklar. Vi hittade mamma mia skivan i bilen så vi satte igång den på högsta volym och sjöng så det räckte och blev över. ska det gå till när man åker bil.
Blev som sagt även stopp vid donken, smarrit värre.

Vi var hemma igen kl 7 och vi somnade direkt. Vaknade inte förrän kl 14. Lite smått med ångest sådär. Vi hann med en monopol omgång (som jag för övrigt owned his butt off) och sen var han tvungen att rulla hem med sin bil.


Nu händer det inte speciellt mycket. Ska bara ta det lugnt. Titta på lite desperate housewifes tror jag.
Later.

(Just det! Jag har ÄNTLIGEN fått en bostad i Norge! Nu jäklar går det bra för mig. Längtar för första gången så otroligt mycket dit.)

03.11

Vaaaad gör jag uppe nu?! Jag och Sebbe ska åka till arlanda och lämna mina föräldrars kompisar. 03.30 ska vi hämta upp dem och sedan far vi iväg. Är väl inte sådär jättepigg kanske. Men på hemvägen blir det donken - DET däremot, det gör mig lycklig.

Talk to u later!

Titta vad duktig jag är!

Jag har just bevisat för världen att man kan hinna med mycket trots sin sovmorgon.

Kl 11 blev jag väckt av min kära fader.
Jag flög ur sängen, hoppade in i duschen, gjorde iordning mig, åt frukost, tittade min mail (angående lägenheter), svarade på vissa mail, postade ett viktigt brev till barnehagen, träffade Emmpo, handlade mjölk, vikt tvätt, kollat min mail, svarat på ytterligare några, ringt till chefen på Trosagården för att få hjälp med en sak angående Norge och nu sitter jag och dricker en nutrilett drink med jordgubbssmak. Fråga mig inte varför. För övrigt smakar den välling.


Lite smygreklam för Nutrilett. Försöker köra på i-know-you-want-it looken.
Något sexigare får man nog leta efter.

Zombies.

Igår var det myskväll med Natta som gällde. Vi åt fondy, ben & jerrys och chips. Sen spelade vi guitar hero som aldrig förr och provade vi även på det där zombiespelet 'Left 4 dead'.
Inget att rekommendera! Jag och Natta höll bokstavligen på att skita på oss. Och att vi hade släckt alla lampor gjorde ju inte saken bättre. Grannarna trodde säkert att vi blev mördade eller något.

För er som inte vet vad man gör så ska man skjuta alla tusentals zombies som kommer springandes mot en. Natta försökte i panik hoppa över ett 3 meter högt stängsel (utan något resultat) medan jag provade på att springa förbi alla zombies. Som ni kanske förstår funkade ju inte det så värst bra heller.

Me like.

Efter bion skjutsade jag hem Emma till Riksten. Riksten tänker ni då, "vart ligger det?" UTE I SKOGEN! Det tog mig ett bra tag innan jag faktiskt hittade ut ur den och när jag äntligen såg en skylt där det stod 'Södertälje' på låg jag självklart i fel fil och tvingades åka tillbaka till Stockholm. Woopido.
(Svängde även av i Södertälje för att åka runt lite. Det är ju så roligt!)


Men mer om bion: Filmen var riktigt bra men...åh varför måste han vara så snygg? Jag satt och dreglade lite under filmen. I smyg. Tror faktiskt att jag har en thing för äldre män.


I try so very hard not to lose it.

Och visst får issa köra lite mer idag. Får även träffa en Emma vilket gör det ännu bättre. Vi ska åka till heron och titta på har du hört ryktet om morgans? Får äntligen sitta och njuta över att en viss Hugh Grant är på filmduken igen. Det är inte varje dag.

Ciao. 

Körkortet kirrat!

Jag är så lycklig! Den bästa dagen i mitt liv, for sure! Körde upp i Nkp idag, och ja jag klarade det ju. Så sjukt.
Firade med att åka till heron med Emmpo och Natta. Vi åt gott och tittade på bio - Sherlock Holmes. Grymt bra film för övrigt.

Imorgon är en ny dag och jag hoppas jag får köra mycket.
God natt!


röda läppar.

Tror inte att det finns något snyggare. Blev nästan lite sugen på mig själv
när jag testade det. Oh yes.


If you're gonna bring me down, at least do it with some class.

Idag har jag och mamma varit i Nkp och övningskört i hela 4 timmar. Det var inte så roligt kan jag säga. Enklaste sättet att beskriva det på är väl... om ni vill tortera mig, sätt mig i en bil med min mamma i 4 timmar.

Nu ska jag hitta något gott i köket. Jag är hungrig som ett as. Och as, dem är hungriga.

Stora bröst var det.

Natta och jag sitter vid datorn. Helt plötsligt tar hon tag i min hand och lägger den på hennes bröst.

Issa: ??
Natta: KÄNN!
Issa: ??
Natta: Dem är ju jättestora i den här bhn!
Issa: aa..? 
Natta: Jag älskar den här bhn. Ibland brukar jag också luta mig lite bakåt
så jag inte ser fötterna för att brösten är i vägen. Dem verkar så stora då!
Issa: ...


Händelserik dag.

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag..*trumvirvel*.. klarade teorin!!! Nu är det bara uppkörningen kvar!

Men när jag skulle åka hem tog jag tåget, för jag har blivit för lat för att åka pendel och buss. Men det är något fel på mig. För jag vågar inte sitta inne i själva vagnen där de sköna sittplatserna finns. Varför? Jo för jag är sjukt rädd för dörrarna som man måste vifta med handen för att få upp. Dem vill ju ALDRIG funka när jag står där! Så jag sätter mig alltid lite fint där utanför på en liten pall där det är iskallt och ensamt. Men det är det värt.

Nu till saken.
När jag hoppade på tåget hem idag var jag så sjukt glad och var i min egna lilla värld så jag hängde efter folket och helt plötsligt satt jag i en stol inne i vagnen (!) Jag fick panik. Men det löste sig. När jag skulle av var det någon som gick före mig så jag följde efter henne.


This body was never made for jeans.

Tog på mig ett par jeans idag för första gången på...4 månader? Men jag kan enkelt säga att jag har inte saknat det ett dugg. De sitter bara för tight runt midjan så det slutar alltid med att man måste knäppa upp dem så fort man ska sitta ner.
Så man kan säga att jag har gått runt och torterats lite smått idag. Inte okej.

Annars så har jag inte gjort så mycket. Pluggat och övningskört. Woho. Imorgon blir det Stockholm. Ännu ett woho.

But anyone else is'nt you.

Jaha. Då var det söndag igen då. Och vad har man gjort för bra saker denna vecka? Typ nada. Men 2 klänningar och en klocka rikare är jag iaf. Så lite glad kan man väl ändå få vara.

Imorgon är det pluggg hela långa dagen så jag måste nog försöka sova. För sånt kan man aldrig få nog av. Då menar jag sömn och inte plugg. Så att det inte blir några missförstånd här.
 

God natt!

God morgon!

Som ni kanske förstår pga gårdagens ena inlägg så har jag nu (efter ca 6 månader) listat ut hur man tar kort med pappas wecam. Det innebär timmar av värdelöst posande. Bara för att det är kul.
Så varför inte fota sig såhär på morgonkulan när man väntar på att tiden ska gå lite fortare?

Varsågoda.




Bara att packa väskan och åka till Göteborg med andra ord.

Snackade med Natta om poledancing. Började senare att prata med en kompis om det.

issa: i would actually love to see u try it!
M: hahahah. Well when we meet again, and if theres a pole, then you're gonna be a lucky girl.

Så...vad väntar jag på? Han lär ju inte vänta för evigt.

i need a hug.

Jag är helt slut. Det är så mycket runt omkring mig just nu. Så mycket som ska göras hit och dit. Jag blir snart galen och mitt huvud håller på att sprängas av överbelastning.


Jag vet inte.

Tänk vad fort allt kan ändras. Under 1 minut ändras planer, framtiden. Som ni kanske förstår handlar det om Norge. Det kom hinder och min vän kan inte följa med längre. Det blir isf jag som åker. Jag vet inte. Vet inte ens om jag kan. Pengar? Bostad?

Jag vet ingenting just nu.

Useless information.

Jahapp. Sladden är nu köpt. Jag tror en tår tittade fram när jag tog fram kreditkortet och blev av med 550 kr. Men det var det nog värt. Annars skulle jag behöva leva utan min dator. Och det skulle ju inte funka?

Idag blev det lite plugg och frossa i mig ben and jerry glass. Den är ju bara för god.
Sjuk är jag fortfarande ifall ni ville veta. Och en viss Nathalie som är i Norge verkar inte vilja prata med mig. Awesome.


Go die in a hole.

Min dator har bestämt sig för att inte vilja samarbeta med mig längre.
Jag måste köpa en ny sladd för att det ska kunna ske igen.
Bye bye 1000 kr. Typ.

Sjuklingen själv.

Jag tror inte att det var en sån bra idé att gå till jobbet idag. Att ha så ont i halsen att man knappt kan prata är ju en sak. Men när man måste skrika till de äldre för att dem inte hör vad man säger har det nog gått lite för långt.
Bered er på en issa som inte kan prata i fortsättningen.

1 januari var det ja.

Gårdagen var ju bara så bra. Finns inte ord nog som kan beskriva den! Människor var här och förgyllde min kväll. Det blev sång, dans, lekar och skratt. Lite alkohol fick man ju i sig också. Men så kan det gå har jag hört.

Förlåt till alla som jag inte hörde av mig till igår! Jag var helt hyper av all glädje så jag glömde bort. Så därför säger jag det nu istället - Gott Nytt År! :)

Imorgon är det jobb som gäller. Så det är nog lika bra att jag släcker lampan nu.


RSS 2.0