Dear whoever is reading this, don't forget to smile today.

Vet ni vad? 3 arbetsdagar har jag kvar. Känns båda härligt och sorgligt på samma gång. Jag önskar verkligen att man hade en fast tjänst på den avdelningen jag är på. Har alltid så himla roligt där och jag trivs jättebra med all personal och boende. Men men, man kan ju inte få allt.

Vet ni vad? Om 7 dagar åker jag och min älskling till ... Rhodos! Längtar galet mycket. Vi har bokat en lägenhet på ett litet, enkelt hotell vilket är perfekt. Gissa om vi kommer att njuta.

Det får räcka med nyheter for now.
Vi hörs snart igen!

Hello.

En trött Isabelle har ni här. Känns som att jag har jobbat flera veckor i sträck, men i själva verket har jag bara jobbat fyra dagar i rad. Det har helt enkelt hänt mycket på jobbet dessa dagar och det har satt sina spår kan jag lova.
På nätterna vaknar jag och ska upp och ta hand om mina gubbar och gummor eftersom jag får för mig att dom är hemma hos mig. Får panik över att jag ligger i sängen och sover, "tänk om någon ser mig?!". När jag har kommit hem har jag inte riktigt kunna slappna av heller. Men nu är jag ledig i två dagar innan jag jobbar helg igen. Känns jätteskönt och imorgon kommer jag ta sovmorgon, no doubt about it!

Ha det fint så länge!


Underbara sommar.

Jag fick lite tid över att sitta vid datorn ändå. How lovely.
Oj. Vad har hänt sen jag skrev sist nu då?


Den 5 juli var det dags att fira. Jag och min älskling hade nämligen våran årsdag då. Ett helt år har redan gått. Jag fick världens finaste blombukett av honom. Han är mitt allt, han.


Sen har jag också blivit med tatuering!
Jag är världens gladaste tjej vill jag lova. Är sjukt stolt över den och skulle gärna gå runt och visa den 24/7 om jag fick. Men det skulle nog bli lite kallt på vintern.

"Go get your dreams."

Annars är det nog inte så mycket mer att berätta för tillfället. Ska försöka skriva snart igen!
Take care.


RSS 2.0