Så att ni vet.

Dagen har varit bra. Ledig. Lunchade med Robert, åkte runt 18 till heron med Emmpo och Robert. Där såg vi final destination 3D. Riktigt häftigt faktiskt. Tummen upp. Nu är jag trött och imorgon är det jobb som gäller igen. Så med andra ord är det dags för mig att sova. God Natt.


En hund och en katts dagbok.

Jag var bara tvungen, haha.

HUNDENS DAGBOK:

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!

08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!

12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!

14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!

15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!

16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!

17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!

18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!

22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK:

783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.

Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


I deserve it.

Nu ska jag skämma bort mig lite. Har en skål med popcorn, kallt gott vatten (dont ask) och en massa how i met your mother avsnitt som väntar på mig. Ciao!

Tisdag.

Ja det har blivit en så kallad bloggtorka här at the moment. Har man ingen fantasi så har man inte. Kanske kommer det tillbaka i eftermiddag? Man kan ju alltid hoppas. Men nu ska i alla fall jag snart gå och käka lite lunch med two friends.

Söndag.

Oj vad jag har varit duktig idag. Har noggrant städat våning 1, våning 2 samt våning 3 i vårat stora pippi-hus. Men mitt i alltihop tog jag en break och åkte med Emmpo och Robert till Södertälje där jag inhandlade lite smått och gott. 2 par skor rikare blev jag också.

När jag kom hem städade jag klart och sedan blev det lite övningskörning. Oj oj oj vad jag behöver träning när det gäller att parkera. Jag? Parkera? Big no no om du frågar mig.
men den absolut sämsta dagen i veckan slutade ändå rätt bra med scary movie at Roberts place.
Nu är jag hemma igen. Imorgon ska jag jobba en stund, sedan bär det av till Emmpos "momor och Lennart".

Kissekatten på jobbet.

Ring mig?

Då var det en ny dag. Vaknade för inte så länge sen. Sorgligt men sant. Vad händer idag slash ikväll då? Jag har ingen aning. Jag är bara ett phonecall away. Du vet vad du ska göra.

Och sedan kan man ju också nämna att jag ska till Spanien i vinter! Kommer bli hur kul som helst!

Torsdag.

Filmen vi såg igår var helt okej faktiskt. Men ettan är ändå bäst om du frågar mig. Vi hade det väldans trevligt igår och runt 12 var vi hemma igen.
Idag står lite teori på schemat. Annars är jag öppen för förslag.


Heron here i come!

Nu drar jag, Emmpo och Robert till Heron för att titta på flickan som lekte med elden. Ciao!

Blondinbella...?

Jag var ute och åkte bil på Stureplan med Robert idag och då när vi cruisade runt i hans bil sa han plötsligt "Hörru är inte det där...hon...Blondinbella?" Jag blev helt hyper och försökte hitta henne. "VART VART??" 
Jo men visst var det hon. Och jag kunde inte sluta skratta när jag såg att hon inte kunde gå i sina högklackade skor. Förlåt men jag kan inte låta bli när jag ser folk som inte kan gå i sånt.
Såklart suckade Robert över min reaktion när jag såg henne. Till mitt försvar kan jag ju faktiskt säga att hon är en kändis?

Nu har jag i alla fall något att stryka på min "Things to do before i die-lista".
* Se Blondinbella.


Som tur är var det bara en dröm.

Här om dagen så vaknade jag av en hemsk dröm. Det var nämligen så att jag hade fått ett dödligt virus och skulle dö inom bara några timmar. Mitt problem var då inte att hinna säga hej då till min familj och vänner. Nej jag hade problem om vilken outfit jag skulle ha. "Jag kunde ju inte dö i vad som helst."
Men usch hörni. Allvarligt talat. Slå mig riktigt hårt om jag någon gång blir sådär.


Ludna ben!

Det där om vintertider kanske inte är så dumt trots allt? Jo alltså visst är sommaren underbar. Värmen, de sena utekvällarna, doften av gräset och blommor, springa barfota, inte behöva ha mycket kläder på...Ja ni förstår nog. Men om man nu ska försöka göra vintern till något positivt så har jag ett riktigt bra argument till det. 
Under sina långbyxor så kan man gå runt med hur ludna ben som helst! Förstår ni hur skönt det är att slippa raka benen varannan dag nu?? Jag mår toppen! Har nog inte rakat benen på...1 månad? Jo tack, dem är riktigt ludna. Inget att leka med. Men vem är det som ska röra mina ben nu? Nobody! Så dem får vara hur ludna och fina som helst.

Pink - Glitter in the air



Have you ever wished for an endless night,
Lassoed the moon and the stars
and pulled that rope tight.
Have you ever held your breath
and asked yourself, "Will it ever get better than tonight?"

Hon har sina stunder.

Jag och Emmpo sitter och åker bil.

Emmpo: Åh fatta mysigt om vi skulle åka på roadtrip!
Issa: Ja verkligen! Det måste vi göra!
Emmpo: Jaa! Vi åker i mörkret, dricker kaffe...
Issa: Men du dricker väl inte kaffe?
Emmpo: nää.
Issa: ...


Hmmh.

Nu är jag hemma efter en grymt rolig helg!
I fredagskväll blev jag hämtad av Emmpo och Robert efter att ha jobbat. Vi åkte till Roberts lägenhet i Sthlm. Där hade vi myskväll av den lilla kvällen som fanns kvar. Det blev Wallander och onyttigheter, såklart.
Dagen efter började mindre bra med tanke på att en viss Robert fick för sig att gå upp kl 8 på morgonen(!!). Mig gjorde det ingenting, jag tänkte ju somna om direkt. Men han väckte ju Emmpo...Då var det kört med andra ord.
Så efter vi hade vaknat till så åkte vi vidare till Uppsala för att hälsa på Johan. Vi bowlade och gick sedan ut och åt en god middag samt socialiserade hela kvällen. Vi gick sen sjungandes hem till lägenheten och somnade rätt så fort.
Idag blev det rolig bilresa hem igen och nu tänkte jag städa nere på mamis jobb.
Wish me luck.




Renhorn?



Idag har jag varit en duktig flicka. Rensade min garderob. Det blev 3 fulla kassar(?) och sen passade jag även på att städa en hylla inne i garderoben där jag har samlat på mig massor av saker de senaste åren. Hittade gamla dagböcker, gamla teckningar från när jag var 10 år, ett RENHORN. Ja hör och häpna. Tog hem den från ett scoutläger i Norge när jag var 12 år. Sen dess har den legat i min garderob. Fullt normalt.

Nej nu ska jag göra en kopp varm choklad och gosa in mig framför tvn. Imorgon är det 11 timmar jobb som väntar.



tisdag.

nu är jag hos emma. det är nice. har en macka i ena handen, oklädd, osminkad. Jättenice tänker ni. Men vi ska åka om 30 min. Hur ska detta gå om man heter issa? Ja, det återstår att se.


EDIT : Det som står över skrev jag för ca 6 timmar sen. Emmas dator levde sin egen värld då. Tänkte bara att ni skulle få höra vilket big no no jag är på morgonen. Att en målare kom in i lägenheten och fick se mig i mina fårmönstrade pyjamasbyxor gjorde inte saken bättre.

Nu sitter vi i alla fall hos Jessica. Vi har gått promenad, lekt med Ella och nu ska vi få smaka bullar gjorda av husmamman själv. Emma skulle tina dem och sa då "Vill ni ha en med kanel eller icke kanel?" Icke kanel är alltså vaniljbulle. För er som inte förstod det.


Herregud.

SRY for the bad update. Jag har..lite utav ett liv för tillfället. Jag pluggar, jobbar, umgås med vänner, städar och har mig. SCORE! Inte för att det är så mycket att hurra för. Eller jo. Vännerna förstås. RAWR.

En tant på jobbet var bara lite störande idag. Först ringde hon på alarmet och ville gå på toaletten. Jag gick dit och hjälpte henne. 2 minuter senare ringde hon igen och jag gick dit.
Issa: Hej hej. Vad har du på hjärtat nu då? "Ler så mycket att det gör ont i kinderna"
Tant: Ja jag vill att du ska ta bort de där smulorna i mitt knä!
Issa: Eh..okej. Absolut! "Tar bort dem"
Tant: Ja men ta bort dem då! Du förstår väl att man inte kan ha smulor i knät!
Issa: Jaja absolut. Så nu är dem borta.

Ytterligare 2 min senare ringer hon igen.
Issa: Jaa?
Tant: Fixa filten! Den är skrynklig!
Issa: (ja det börjar koka i mig) Mhm det ska jag ordna...sådär! Något annat du vill?
Tant: Nej.

2 minuter senare.
Tant:
Jag behöver gå på toaletten!!
Issa: Men du var nyss på toaletten.
Tant: Jaha...men...!! Mumlar någonting och säger sen till mig att gå.
Issa: Okeej..

Ja alltså ibland så tycker jag mindre om mitt jobb. Förlåt. Ska inte var negativ. Men allvarligt? Det finns väl gränser.



Regina Spektor - Laughing with



No one laughs at God
When their airplane start to uncontrollably shake
No one’s laughing at God
When they see the one they love, hand in hand with someone else
And they hope that they’re mistaken


Åka bil?

Det är något som man har fått göra de senaste 24 timmarna. Vi har väl totalt tillbringat...7-8 timmar i en bil sen igår? Katastrof. Vin drack vi igår också. Jag har nu hittat mitt nya fyllekäk. Kokt korv med bröd. Oh my. Munorgasm där alltså.
Imorgon är det jobb som gäller igen. Ciao.

Jag behöver en ny garderob.

Den senaste timmen har jag spenderat genom att förflytta hela min garderob till golvet. Jag skulle hitta en "outfit". Ja det är ju enkelt, eller hur? Men inte om man heter issa. Jag har som sagt slängt ut allt på golvet och ÄNTLIGEN har jag hittat något som är godkänt. Men det betyder inte att det är snyggt. Jag behöver verkligen en ny garderob. En som man kan tycka om. Dagens ilandsproblem, gosh.


Awesome.

Pluggade teori 09.00-13.00 idag. DAMN I'M GOOD. Sedan bar det iväg till Södertälje där en Emmpo hämtade upp mig. Vi shoppade lite och sedan for vi hem igen. Jag har nu ätit världens godaste mat. Som för övrigt min mamma lagade. Suprise, huh?
Nu ska jag börja packa lite smått. Varför? Jo för imorgon åker jag, Emmpo och Robert till Uppsala för att hälsa på Bamse (Johan). Blir övernattning där så ja imorgon får ni inte förvänta er något blogginlägg. I'll probably be to busy to write anything.
Fred ut.

Creds till mig.

Jaaa jag har varit duktig idag! Lyckades ta mitt feta ass till körskolan. Pluggade 2 timmar. Tog en fikapaus med Emmpo. Tillbaka och pluggade 3 timmar till. Nu jäklar är issa på g! Så akta er, snart är jag ute på vägarna och far.


Måndag morgon. Döda mig.

Jahapp nu var det en ny vecka. Igen. Idag ska jag vara duktig tänkte jag. Gick upp tidigt för att åka iväg till körskolan. Måste. Plugga. Teori. Annars kommer jag aldrig igång med den där skiten. Wish me luck!

Ja tack.

Skulle inte sitta helt fel med detta armbandet. Någon som kan donera lite pengar
till en stackars student som nästan är helt arbetslös?


Lovely.

Nu var det söndag igen. Gud vad veckan går fort. Ja nu undrar ni säkert hur det gick igår? (enligt mig gör ni det). Jo jag kan säga det att allt flöt på bra tills kl blev 23.00. Då hittade issa en säng och kom dess värre inte därifrån. Så resten av gänget la sig runt 23.30. Förhoppningsvis inte på grund av mig...

Nu har jag satt mig framför tvn för att äta lite mat. Det blev gourmemat idag igen. Nudlar och bacon. Yummie! Snart kommer papi hem också. Ska bli trevligt.


In i dimman...

FF som sagt. Sebbe och Emmpo kommer hit. Vi ska festa. Vi ska supa. Vi ska vara odrägliga. Vi ska trasha hela stället. Nästan i alla fall. Det är ju ändå mina föräldrars hus så det får gärna finnas kvar imorgon när dem kommer hem igen. Men fest blir det allt! Så vi hörs imorgon antar jag.

Friday night.

Nu sitter jag hemma. Ensam. I mörkret. Eller kanske inte helt ensam. Pappa är ju hemma. Men han har gått och lagt sig. Han ska nämligen iväg tidigt imorgon. Det är väldigt gulligt av honom att tänka på mig. FF är ju inte någonting man kan få varje dag liksom.

Jobbet gick otroligt bra. En äldre dam som var dement var på dåligt humör dock och skrek på mig. Hon fick för sig att vi hade kidnappat henne samt slagit henne.
Damen: Det här är ett fritt land, inte sant?!
Issa: ...jaa?
Damen: Ja...för om det inte är det så flyttar jag till..till...Afrika!!
Issa: *suck*

Vad ska man svara på det liksom? Jaja men åk iväg bara. Jag kan visa dig vägen ut...Eh. Nej.

14.27

Igår fick jag besök av Tommie. Det var trevligt. Idag vaknade vi av en viss Emmpo som inte vet vilken tid man ska ringa till sina vänner...
Vad har vi gjort idag? vi har varit überlata. Men en liten promenad orkade vi med iaf. Jag bjöd Tommie på en riktig gourmetlunch. Nudlar. Emmpo kom även förbi med lite bullar vilket var gulligt. Så fet har man väl hunnit bli idag också.
Nu är det snart 2 timmar kvar innan jag drar iväg till jobbet. Inget festande idag, inte. Ha en grymt bra dag!


Snälla regna.

Igår cruisade jag och Emmpo runt i hennes bil. GRATTIS TILL KÖRKORTET STUMPAN. Vi var i Stälje och hälsade på två små pojkar. När jag kom hem och satte mig vid datorn kände jag mig så grymt ensam. Så runt kl 22 lyckades jag övertala J att komma. Hehe. Så det var mysigt att få lite sällskap.

Nu har jag hängt tvätt, dammtorkat och dammsugit huset. Duktig flicka med andra ord. Så nu förtjänar jag en stor kopp te och bullar. Lite film på det också. Sen ser det ut att bli regn. Me like.

i'm gonna shine. and you can't stop me.

Jag har länge haft dåligt självförtroende. Jag har mått så pass dåligt att jag har skadat mig själv. Tyckte inte att jag var värd någonting så att göra mig illa var ett bra sätt att straffa mig på. Jag slutade äta, jag gjorde illa mig fysiskt och höll mig undan. Jag såg ner på mig själv och var inte bra nog åt någon. Även om mina underbara vänner berättade hur bra jag var så trodde jag dem inte. Jag såg mig själv som en ful tjej som inte gjorde någon nytta.

Dessa tankar finns delvis fortfarande i mig. Och det kommer dem alltid att göra. Men jag har kämpat och nu har jag äntligen börjat komma ur det. Jag ser nya möjligheter. Jag vet att jag inte är fulast i världen och att det inte heller spelar någon roll om hur man ser ut. Det är personligheten som man kommer långt med. Och med alla fina kommentarer jag får av mina vänner mår jag bra. Nu kan jag äntligen ta åt mig och förstå att jag faktiskt är bra. Jag är en bra tjej. Jag har ett bra liv. Jag har ingenting att klaga på.

Det jag vill komma fram till vet jag inte. Kände bara för att berätta det. Det är äntligen nu som jag kan känna att jag lever. På riktigt. Nu börjar mitt liv.


Galen kamel.

Jag pluggar nu för tiden som en galen kamel på körkortet. Fick idag ett sms från min körskolelärare "Du har inte glömt teorin ikväll? Pappa kommer nog undra..." .
Men grejen är den att jag orkar inte gå på teorin kl 19.00 ikväll när jag hellre kan glassa runt i en bil med Emmpo. YOU HEARD ME. Emmpo tar förhoppningsvis körkortet idag!
Och eftersom jag inte vill gå på teorin ikväll försöker han lura i mig att han har berättat för pappa. Vilket jag vet inte är sant. Så lätt kan han inte lura mig! Så vad svarade jag på hans fina sms? Nada. Haha sucker!


issa goes lugg.


RSS 2.0