Sunday.

Något som jag inte haft tid att berätta är att jag, Nathalie och Jonas har blivit med lägenhet! Hur underbart låter inte det? Det är en 2a som ligger mitt i Tönsberg.

Igår var vi på ikea och handlade möbler med mera. Man kan säga att det bler mer saker än vad vi hade räknat med. Tror vi kom upp i 7 vagnar totalt. När vi konkade fram bland alla människor fick vi mycket blickar vill jag lova, det var även en människa som tittade förvånat på oss och sa till Jonas "Du..du är rik du!".

När vi kom hem till lägenheten var det bara att börja lasta in allt för att sen börja med monteringen. Det värsta är ju att vi bor två trappor upp. Så man kan säga att jag inte riktigt mår som jag vill göra idag. Hela kroppen värker. Men inte har jag tid att sitta här och göra ingenting. Idag måste vi fortsätta montera alla möbler!



Roligare än så blir det inte.

Mitt huvud är inte på topp nu för tiden. I alla fall inte när det gäller att skriva här. Så varför jag egentligen skriver nu får vi nog inget svar på. Eller, kanske för att ni vill veta att jag lever och har det bra? Ja vi kör på det.
 
Jag lever! Jag har det bra!


RSS 2.0