Life's unfair.

Vill ju sola, sola, sola! Men jag får bara soleksem om jag ligger där ute så måste hålla mig inne. Det suger. På riktigt.

Mamma måste seriöst ha vänstrat big time när hon blev gravid med mig. Båda mina föräldrar och min bror blir negros medan jag ALDRIG blir brun. Jag blir absolut ingenting. INGENTING. Förstå min frustration!

Jävla pigment helvete.

The rest of your life starts now.

Sån sjukt seg dag. Gick ner till husbilen och började dammtorka. Men efter 3 minuter gav jag upp, det var så jäkla tråkigt! Men städade i alla fall självaste huset. Så någonting bra gjorde jag i alla fall.
 
Så istället för att städa husbilen gick jag upp och tvingade mig själv att ligga på balkongen. Måste passa på att sola nu när man har tillgång till en balkong. Fick nog lite, lite färg ändå. Och lite soleksem på det. Men det är inget jag är chockad över. Händer all the time, baby.

Nu blir det tråkkväll för min del. Adde jobbar i trapphuset och jag får sitta framför tvn helt själv. Woho.
 

Städdags.

Mår lite bättre idag som tur var. Skulle nog behöva ligga på soffan idag igen, men jag har lite att stå i. Mamma och pappas husbil måste städas, och jag antar att det står på dagens to do list. Förhoppningsvis tar det inte hela dagen så då kanske man hinner vila lite också, hehe.

Puss!

I'm so happy!

Den där dieten går riktigt bra än så länge. Har redan sett resultat på kroppen och vågen! Och ändå har jag inte rört på mig de senaste dagarna pga sjukdom. Känns helt underbart.

Men såklart finns det negativa saker också. Den här dieten är ju indelad i 4 faser och jag är i fas 1. Den ska tydligen vara den jobbigaste fasen. Man måste utesluta så himla mycket mat. Jag får tex inte äta bär, nötter, frön, tuggummi eller dricka mjölk och det pågår i ca 2 veckor(!). Det är alltså saker som jag får äta efter den här fasen. Visst är det kanske inte saker som man äter varje dag annars, men när man vet att det är nyttigt så vill man ju ha det!
Lite hungrig måste man tyvärr vara rätt ofta också. Men man märker resultat väldans fort om man följer dieten bra, vilket gör allt mycket roligare och får en att vilja fortsätta.

Så håll tummarna för mig och Adde!
Nu blir det nog att lägga sig och dö på soffan. Är nämligen sjuk.

Put the stars in our eyes.

Nu händer det grejer. Jag och Adde har bestämt oss för att prova på atkinsmetoden. Alltså en diet som utesluter i stort sätt alla kalorier. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. För jag vet själv hur jag är, har svårt att utesluta godsaker hehe. Men nu jävlar!

Igår åkte jag och Adde även runt med inlines. Det blev en tripp till kära Bm i Vagnhärad, och sen tillbaka. 1,5 mil blev det totalt. Var riktigt kul att glida runt. Dock var ju mina inlines några storlekar för stora så jag såg nog lite knäpp ut med snea ben och sånt. Men inte gör ju det något!

Nu tänkte jag äta färdigt min goda frukost som består av ägg, skinka och några ostskivor och sen försöka lägga mig på balkongen en stund. Senare blir det en date med Natta!


Sunshine.

Abo.
Igår blev det lite impulsutgång här i lilla Trosa. Var riktigt roligt, men mindre kul idag kan jag säga. Försöker hänga så mycket som möjligt ute på balkongen. (Nu får vi låna föräldrarnas hus igen i en vecka. Jubel!).
Tror det går sådär va. Tvn och soffan lockar ju en hel del sorgligt nog.
Igår nämnde Natta något om att gymma idag. Men sånt vågar jag inte utsätta mig för i detta tillstånd.


Mami och jag i bilen påväg till Arlanda.


Äntligen!

Jag har blivit med cykel! Världens finaste cykel har jag fått. Så äntligen kan man ta sig fram på annat sätt än att gå eller åka bil.
Jag och Adde (som också skaffade sig en cykel igår) körde vår första tur med dom igårkväll. Dock är det samma modell och samma färg, men inte gör ju det något. Saknas bara likadana jackor så är vi fit for fight! Eller?

Andra åkturen blir av om cirkus 30 min. Då bär det av till gymmet där en söt Natta ska göra mig sällskap.

Now my heart is slowly breaking.

Are you leaving,
Are you leaving me now?
Are you telling me this is the last time?
If you leave you gotta leave me now.


På tal om ingenting.

För några dagar sedan satt jag och min kära vän Jane och fikade i hennes lägenhet.
Vi kom in på ämnet killar (såklart).

Jane: Vågar du fisa framför din pojkvän?
Jag: Jaja, det är klart.
Jane: Då är det fan kärlek!
Jag: Hahaha.

Aldrig riktigt tänkt på det. Men du har nog rätt Jane!


Bullbak.

Idag bakar jag och mami bullar för fullt. Gott blir det också kan jag lova. Så om ni flirtar lite med mig kanske ni får smaka...

Nothing special.

Här sitter jag och posar i ett försök att visa min nya tröja. "Vad är det för speciellt med den där tröjan då?" undrar ni nu. Ingenting skulle jag tro. 

Annars då?
Jag och Adde ska försöka fixa iordning min gamla moped idag så man kan sälja den.
Hoppas den vill starta bara.

Life moves fast.

Fredagen har äntligen kommit! Jag är ledig idag så tog mig en riktig sovmorgon. Vaknade kl  10.30. Det var länge sen kan jag lova. Vädret är ju inte heller något att hurra för kanske, men inte ska det stoppa mitt glada humör. 

Nu tänkte jag ta och vända lägenheten upp och ner för att se om jag hittar min förbaskade bruna skinnjacka som jag köpte i höstas. Jag vet att jag la den i en påse så jag kunde stoppa undan den över vintern. Men jag måste ha hittat ett pretty damn good gömställe, för inte hittar jag den..! Blir snart galen på mig själv.

Well well. Wish me luck.

RSS 2.0