I could get used to this.

I'm sucha liar. Har inte alls varit sugen på att skriva här. Men ifall det fortfarande finns någon där ute som tittar in här kan jag säga att jag lever. Och jag mår bättre än någonsin.
Jag är kär i den finaste människan som finns. Det finns inget bättre än att få vakna bredvid den man tycker om, få pussa och krama honom så mycket man bara vill, få kalla honom älskling - min älskling. Men det bästa av allt är nog att mina känslor är besvarade. Jag är så lycklig.

Nu har jag lite ärenden att stå i. Får se när jag skriver här nästa gång.
Take care.

Mhm.

Mycket har hänt. Orkar inte skriva allt. Men kan kortfattat säga att Turkiet var underbart. Fick träffa våra vänner vi lärde känna där förra året, så galet kul vi hade. Måste försöka få dom till Sverige någon gång snart känner jag.

När jag kom hem åkte jag, Emmpo, hennes pojke Erik samt min älskling iväg till Göteborg över en helg och bodde på hotell. Vi gick på liseberg, var ute och käkade god mat och hade det jättekul. Hoppas det kommer hända snart igen.

Nu hade jag då tänkt börja jobba igen efter 4 underbara veckor semester. Men då går jag och får halsfluss istället. Så penicillin i 10 dagar är vad som gäller för mig nu. 

Ska försöka skriva här lite då och då nu faktiskt. Har saknat det lite.

RSS 2.0