Torsdag.

Då ska vi se. Detta var ju alldeles för länge sen, kanske har glömt bort hur det går till. Eller något.
Men nu är det i alla fall torsdag kväll. Lägenheten är städad, maten är nästan klar - väntar bara på att åka in i ugnen, massa värmeljus tända...och vilken minut som helst kommer föräldrarna på besök!

Jag är riktigt glad, ska bli mysigt att få ha lite folk här för en gångs skull. Som ni förstår har jag inte riktigt tid att sitta här. Men innan jag drar måste jag bara berätta vad jag lagar: Citronkyckling med honungsstekta rotsaker. Låter det inte lite avancerat ändå? Kom igen. Säg ja. För min skull
.

Semestern kan börja!

Idag börjar min älskade och efterlängtade semester. Ska som sagt åka till Göteborg imorgon och kommer inte hem förrän på tisdag nästa vecka. Det kommer bli massa kul! Hoppas på att se många vänner.

MEN måste erkänna att jag kommer att sakna mina älskade bebisar något otroligt. Uffa mig.

What's up with the weather?

Idag har vädret varit helt crazy bananas. Imorse var det mulet, kallt och regnade. Lite senare började det snöa. På eftermiddagen kom solen fram och det blev så pass varmt att man inte kunde ha jacka på sig. Efter några timmar började det snöa mitt i solskenet. Himlen var dessutom blå. Wtf?

Issa är förvirrad.

You can have my heart. It's all yours if you want.

Då var tisdagen avklarad. Vi gick på tur idag med de minsta. Dem blir så otroligt glada varje gång vi går iväg någonstans. Så söta. Vill ju bara äta upp dem.

För övrigt så blir inte Londonresan av. Dog lite när jag fick veta det. Så idag avbokade jag den (bäst för ryanair att jag får pengarna tillbaka) och istället bokade jag bussbiljetter till Göteborg. Så egentligen ska jag inte klaga.

Nu ska jag äta. Later
.

ok?



Innan jag kunde titta på filmen kom denna upp. Fullt normalt. Eller?
För övrigt tittade jag på "My sister's keeper." Det blev tårar. Riktigt
bra film faktiskt.

Miss brightside.

Städning, tvättning och renbäddning - Check!

Men igår hade jag nog lite för roligt vid datorn. Gick inte och la mig förrän kl 5 på morgonen. Det resulterade i att jag inte kom upp ur sängen förrän kl 13 idag. Men inte gör väl det något.
Nu tänkte jag sätta igång en bra film, slänga fram lite matrester från gårdagen (tacos) och bara njuta av livet.


The return of the sleepwalker.

Just det. Måste nästan berätta om min lilla tur jag hade igår natt.
Eller tur och tur, snarare min "flyga ur sängen upplevelse". Jag drömde då att min säng var full av insekter. Och jag hatar insekter mer än allt annat här i världen. Så självklart fick jag panik och flög upp ur sängen och sprang därifrån. Slog även i benet på något konstigt vänster.
Mitt i allt kaos vaknade jag till. Men inte vågade jag lägga mig i sängen bara sådär. Jag var tvungen att tända och kolla igenom hela rummet innan jag kunde lägga mig igen.

Fy fan för insekter alltså.

When we touch.

Då ska vi se. Igår blev det en skypedate med min älskade Emma. Vi lagade mat ihop. Vi har gjort det några gånger och det är riktigt roligt faktiskt! Underbart att få ha någon att laga mat och prata med när man äter.

Idag skulle det bli shopping med Katrine. Men så blev det inte. Hon är sjuk så det blev inställt. Så istället för att deppa ihop över att jag inte hade några planer hade jag en riktig 'ta hand om mig själv' dag.

Nu har jag precis börjat dricka en kopp kaffe vilket kanske är lite dumt.
Så sova gör vi inte förrän kl 3 inatt!


sova ute på balkongen om sommaren saknar jag lite faktiskt.

friday, baby.

Idag har vi varit utan barn på jobbet. Varför? Jo vi hade planeringsdag. Riktigt chill och bra. Tummen upp.
Ikväll blir det lugnt. Ska snart laga lite mat, tänkte köra på lax. Nam nam.


Arg är bara förnamnet.

Fy fan alltså. Fick just se att fucking Island har fått för sig att få ett vulkanutbrott som SJÄLVKLART ska förstöra saker och ting för Sverige OCH Norge.
Jag och Natta ska till London nästa vecka. Men antagligen så kommer alla jäkla plan vara inställda. Jag är så jäkla arg just nu. Vet inte ens vart jag ska ta vägen. Så nu går jag ut och tar en cigg. Ja ni läste rätt.

Orkar inte.

Vet ni vad. Idag är det inte min dag. Jag hostar. Jag har ont i halsen. Min näsa rinner konstant. Jag är trött. Jag har bränt mig i ansiktet. Hela min kropp gör ont...
och det är bara tisdag.

Låt mig vara.

Never stop dreaming, because there's nothing wrong in wanting something more.

Vanligtvis hatar jag måndagar. Men den här dagen har varit riktigt mysig!

♦Fick träffa mina underbara barn igen! Det blev puss- och kramkalas så det räckte och blev över.
♦Solen lyste hela dagen lång.
♦Vi var ute och lekte med barnen så mycket som det bara gick.
♦Nämnde jag att det blev mycket pussar och kramar?

Ja vad mer ska man säga? Jag längtar till morgondagen. Då ska vi på tur!

Sunshine.

Visst blev det en härlig långpromenad i det fina vädret. Jackan åkte till slut av.

När jag kom hem igen insåg jag att jag absolut inte kunde sitta inne resten av dagen. Så jag tog min bok, ipod, solglasögonen och satte mig ute i solen. Underbart! Och nu är jag några fräknar rikare så att säga. Och lite röd också.
Så någon mer sol blir det inte idag inte. Det är ju en dag imorgon också.


Learn to appreciate what you have, before time forces you to appreciate what you had.

Då var städningen, tvättningen och renbäddningen klar! Jäklar vad snabbt det gick idag då.
Vad ska man nu sysselsätta sig med? Det är iofs väldigt fint väder ute idag igen. Ska nog pallra mig ut och ta en promis.

Fred ut.

illa.

Det blev ingen film. Det blev kaffe och våfflor med Liv, Petter och deras vänner ute på terassen istället. Riktigt mysigt. Och nu är jag röd i ansiktet. Awesome.

För övrigt så har jag lyckats hitta någon ny inställning på min cam. Det är illa. Så nu kommer det en liten smygtitt. Bara för att ni är så intresserade. No need to deny it.

Mina två favoriter.


I'm tired of using technology. I need you right in front of me.

Vaknade 8.30. Var väl inte sådär lagom glad över det. Men jag visste att det skulle hända. Det var i alla fall strålande sol ute när jag tittade ut genom fönstret imorse - vilket det fortfarande är.
Idag har jag hunnit tvätta fönster (fråga inte) och gå en långpromenad. Ska nog lägga mig och titta på en film nu eller något. Tror också att någon (ja någon. inte jag) har köpt lite ostbågar och lagt i mitt skåp. Måste kolla läget.

Ciao!


I'm in the mood for you.

Bästa dagen på veckan är här! Men inte kommer det hända något roligt för mig ikväll. Bortresta eller upptagna är alla normänn som jag känner.
Men inte gråter jag för det. Jag har till min förvåning lagat riktig mat idag! Det blev wok och couscous. Riktigt gott.
Nu håller jag seriöst på att däcka så ska nog borsta tänderna och krypa ner i sängen. Kommer dock tycka att det var en dålig idé imorgon när jag vaknar klockan 7.


He makes your heart skip a beat, does'nt he?

Så var torsdagen snart över. Och igår hände något oväntat. Liv kom ner och frågade om jag hade lust att möblera om här inne. Få in en extra säng (att ha som soffa) och lite så. För den soffan jag redan har är pytteliten. Jag får ju inte plats i den när jag ligger ner. Och det är ett måste.
Men i alla fall. Det var en rolig idé tänkte jag. "Så bra! Då ringer jag till grannen och hör med henne om hon har tid att komma över!". "Eh..? Okej.." tänkte jag.
Men det blev faktiskt riktigt mysigt. Vi drack lite vin, åt ost och kex och pratade massa skit. Och möblerade om såklart. Dem gick inte härifrån förrän 23.30. Så ja, lite trött är jag nog idag.
Är kanske inte jättenöjd med resultatet. Men det får duga!

Nu är frågan. Knäckebröd eller mat? Jobbigt det här.

Do you catch a breath when i look at you? Are you holding back, like the way i do?

Okej jag ska skärpa mig nu. MINST 1 inlägg om dagen ska det bli. För jag vet själv hur irriterande det är att se samma inlägg i 3 år.

Men vad man ska säga vet jag inte riktigt. Vardagen flyter på som vanligt. Var rätt skönt att komma tillbaka och få träffa alla sötbarnen igen. Oj oj vad det blev pusskalas.
Mat har jag dock helt tappat intresse för. När det gäller tillagningen dvs. Så jag har levt på knäckebröd de senaste dagarna. Ja på riktigt. Måste ta tummen ur röven och sätta igång med riktig mat...imorgon.


i'm awesome.

Vad har jag gjort sen jag åt den där utsökt goda glassen?
Jag har suttit och försökt fixa en skiva som jag och Emmelie ska ha i bilen om cirkus 1 timme, då ska vi nämligen åka till storstan och hämta mina föräldrar som har varit och sett...hör och häpna..Björn Skifs! Wow.

Skivan har, som ni säkert märkt, tagit galet lång tid. Men nu är jag ÄNTLIGEN klar och jag och Emmelie kommer ha en otroligt trevlig bilresa med massa dunk dunk. Oh yes you heard me. Dunk dunk sa jag.




Ben and Jerry.

Dagen med Emmelie var ju superbra. Hittade massa fint och hade det riktigt mysigt.

Nu sitter jag hemma och äter glass. Men inte vilken glass som helst.
Ja ni kan ju se för er själva.


Trosa.

Nu är jag här. Kom i tisdags kväll. Mamma och pappa hade köpt en pizza som jag kunde äta. Vilkt jag inte borde ha ätit. Kl 04.00 på onsdag morgon spydde jag. 1 timme senare - jag spydde igen. 1,5 timme senare - jag spydde igen. Osv osv. I think you get the picture. Pizzan var dålig och jag fick plågas. Långsamt. För efter jag hade spytt upp allt och lite till av det som fanns i min mage fick jag feber. Så hela onsdagen var förstörd.

Men idag mår jag bra! Har hunnit träffa några underbara vänner, och imorgon blir det lite shopping. Jag älskare.

RSS 2.0