I'm so lonely.

Okej mycket tjat om detta. Men jag klarar verkligen inte av att vara ensam längre. Förut älskade jag det. Vart jätteglad så fort mina föräldrar skulle iväg och att alla mina vänner redan var upptagna med något. Kom ibland till och med på ursäkter så att jag skulle få stanna hemma i min ensamhet.
Nu då? Jag hatar det! Speciellt nu när jag under hela veckan haft turen att få vara med någon. Förutom igår och idag dvs.

Och jag måste bara få säga. Jag saknar J. Tycker om att vara i närheten av honom. Tycker om när han är i närheten av mig. Men det är två veckor kvar tills det kommer hända. Den jäkeln fick för sig att åka till Norge idag och hälsa på sin släkt. Lite dumt tycker jag. Han kunde väl ha väntat till på måndag i alla fall? Och nu struntar vi i att det faktiskt var hans pappa som beställde biljetten. I alla fall liksom. Killar...



Vi har våra stunder så att säga.


EDIT: NATTA KOMMER HIT. JAG ÄR RÄDDAD!!!! :D


Pink - Please don't leave me.



Friday, baby.

Händer ju ingenting ikväll heller. Issa gillar inte detta. Alla mina vänner är ju upptagna. Antingen så ska dem iväg eller så jobbar dem. Hur kul är det liksom? Funderar på att dra till krilles. Hyra film, köpa massa onyttigt och bara sitta hemma och tycka synd om mig. Brukar ju funka, hehe.

Well well, jag kommer antagligen skriva här inom en snar framtid med tanke på att kvällen lär bli riktigt seg...

Ensam hemma.

Usch. Nu fick jag ju vara ensam hemma trots allt. Hatar det. Under den här veckan har jag gjort allt för att slippa vara det. Har också lyckats - tills nu. Okej let's see. Ute är det mörkt, kallt, tomt, tyst....och här inne sitter jag. Låste jag dörren förresten? Oh my. Sluta nu Issa. Det låser av sig självt. Men i alla fall. TÄNK OM...

Inatt sov jag förresten hos J. Imorse runt 7 vaknade vi båda till och märkte då att jag hade satt på mig mina kläder. I sömnen då. Alltså. Det börjar bli riktigt pinsamt nu. Det är en sak om man sover ensam här hemma. Men när det händer bland folk. Shit alltså. Som tur var skrattade han bara.


Om 3 dagar åker jag till TURKLAND!

Tänker på dig papi.

Imorse ringde telefonen.

Mamma: Hej gumman. Vet du vad?
Issa: (Nyvaken så är halvt sovande) Hej. Nej vaddå?
Mamma: Pappa har fått borelia.
Issa: (Flyger nästan upp ur sängen) VA? Kommer han att dö?!
Mamma: Nej issa, han kommer inte att dö.
Issa: Men...Säg till pappa att jag älskar honom.

Usch. Stackars pappa. På semestern och allt.



6 days to go.

Tänk er att om 6 dagar åker jag till TURKIET. Det kommer bli riktigt roligt. 35 grader där just nu. Synd att klaga. MEN jag har en känsla av att antingen planet kommer att krasha eller att jag får svininfluensan...Så det kan vara sista gången jag är vid liv i Sverige nu. Usch. Måste ta vara på varenda minut jag har här.

Highman and Eastmountain.

Sommarkväll, grilla, skratt, kall öl, irriterande myggor,
pepp-musik, dansa, kameran fram - capture the moment, minne för livet.
Underbart.





Pretty please?



Thank god it's friday.

HEJ. Vet ni vad? Det är fredag! Kom hem från jobbet för en stund sen. Emmpolia ska snart komma hit hon med. Inte en chans att jag sover ensam i detta stora hus. Zombies ni vet. Om jag ska dö så ska jag banne mig inte dö ensam.
Nej nu börjar alkoholisten inom mig vakna till liv. Ska nog ta och öppna en kall och god öl. He he he...


i wanna kiss you. but if i do then i might miss you.


Leka,sola och bada.

Igår så spenderades halva dagen hos Emmpolia. Vi solade och badade.
Riktigt mysigt var det.
Den andra halvan av dagen spenderades istället på jobbet.
Var väl inte lika mysigt.


                  

issa & emma went shopping.

Yess. Tröjorna blev för övrigt inte köpta av oss.


Uppe och gick inatt...igen.

Inatt var jag alltså uppe och gick i sömnen. Fick för mig att jag skulle klä på en av de äldre på jobbet. MEN jag hade ett problem. Jag hittade ju inte hennes kläder?! Var jätteförvirrad. Klädde förmodligen på mig också med tanke på att jag vaknade med både jeans och en tröja på mig imorse.
Alltså man undrar ju när det här ska sluta? Ska jag som 80-åring gå runt på mitt eventuella äldreboende och ge alla äldre en hjärtattack? Nej så får det inte bli.

i like the feeling you're giving me.


Få betalt för att titta på tv?

Jaha då var man hemma igen. Inte för att jag kom hem nu alltså. Har ju faktiskt fastnat lite vid tvn ett tag. Programmet 2 ½ men är inte att leka med. Fick jobba i 3 timmar förresten. Det jag gjorde? Titta på tv. Rätt soft faktiskt. 
Imorgon ska jag ha roligt. Ska träffa min älskade, knasiga vän Emma och shoppa loss lite med henne. Känner att min garderob behöver rensas och förnyas faktiskt. Sen ska jag vidare till J där jag övernattar. PUSS.





Jobbet kallar.

Vaknade imorse av att chefen på "jobbet" ringde. Tydligen så skulle jag ha börjat jobba kl 7 idag. Men ikke om man frågar mig! Jag minns tydligt att jag kollade på schemat igår senast för att ha helt klart för mig att jag inte skulle jobba. Vilket jag inte skulle enligt schemat jag har fått. Hon sa snällt "Oj, men jaja ibland kan även vi krångla till det." Mm precis. Tro inte att det går att skylla på issa i det här fallet inte.
"Gud vad skönt att jag ska få vara ledig idag" tänkte jag tidigare idag. Men vem ringer inte igen om jobbet? "Hej. Jo vi undrar om du kan komma in som extrahjälp ikväll?" Såklart man ställer upp. Så ska jobba i cirkus 3 timmar. Börjar förresten om 10 min. Kanske borde ta och röra på mig.
Ciao.

Boom boom pow.

v

fredag.

För att idag är det fredag. Vissa jublar - andra gråter. Jag är en av dem som gråter. Ska jobba i helgen så att ens kalla detta för helg är uteslutet. Hoppas ni får två riktigt trevliga dagar vettja...

lalala.

Igår - krogen med j och hans vänner.
idag - Mysdag med Emmpo, myskväll med j.

Bara för att katten på jobbet är så himla söt och knasig.


the spaces between your fingers were created so that another's could fill them in.

Igår. Underbar dag. Gick förbi stan (södertälje). Vem var inte där om Alexander Rybak? Jag kände mig lite som ett barn på julafton med tanke på vad jag tycker om honom. Men inte kunde jag stå och skrika som en fjortis nu när J var med. Så jag stod där så fint och smälte lite inombords. I hemlighet. Vad hände efter Alexander då?
Långpromenad, hålla handen, titta på film, fåniga leenden och pirr i magen Ja.
Precis som det ska vara.



i wanna hold hands & waste friday nights with you.

Riktigt lyckad helg. Men jag mår som jag förtjänar antar jag. Jag har gått och blivit sjuk. Det kanske förklarar varför jag var så trött förra veckan?
Igår blev det grillning med emmpo och två bois. Vi var även ute och gick. Gick förbi cirkusen som var här, försökte klappa elefanterna men det fick vi inte. Jäkla polacker.
Idag blir det väl bara att knarka alvedon och dricka tonvis med honungsvatten. Jag ska bli frisk! Imorgon bär det av till honom.


Emma&Issa reunion!

Ikväll kommer den efterlängtade stunden! Jag ska nämligen få träffa min älskade vän Emma som jag inte har sett på över en månad(!) Tänk er att ha sett varandra ca 5 dagar i veckan, vips kommer sommaren, skolan är slut och vi ser nästan aldrig varandra längre. Sorgligt men sant. Fast nu får jag äntligen träffa min lilla pärla igen. Utgång i sthlm som gäller.
Dont wait up ;)



The words to say are i'm so lucky.

Åh det pirrar fortfarande i magen. Ni vet den där härliga känslan?
Vi åkte till stockholm, jag blev bjuden på god mat, vi tog en promenad, fick skjuts hela vägen hem och sedan hejdå för kvällen. Ett sista leende och sedan gick jag ut ur bilen. Åh vad jag är glad. Jag mår så bra. Ja jag mår prima ballerina helt enkelt. Hoppas det stannar. Snälla säg att dessa känslor stannar.


Bara en sak till innan jag somnar....

Checka in dessa bilder. Riktigt snuskigt säger jag bara. Där var vi på efterfest. Där inne sov jag. Där inne åt jag min pizza. Där inne satt jag på golvet. Jag blir illamående av bara tanken.
Tänk er mögliga hamburgare. Klet på väggarna och golv, unken lukt, skräp everywhere etc. Jag tror att ni fattar. Usch säger jag bara. GodNatt.




Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Jag har inte skrivit här för att.....trumvirvel....jag har jobbat. SUPRISE! Det tar på krafterna. Tro mig. Så fort jag har kommit hem så har jag slängt mig i antingen soffan eller i sängen och somnat inom 30 sek.
Jag vet inte vad det är med mig. Nu för tiden sover jag mycket mer än vad jag har gjort innan. Men trots det är jag tröttare än någonin Jag är rädd för att det kan ha med en viss allergi att göra. Snorar och nyser non stop också nämligen. Pappa däremot. Han tror att jag är gravid. Bra där.

Nej nu är kl mycket. Ska upp tidigt imorgon, måste få min skönhetssömn. Ska även träffa en special person imorgon. Wish me luck. Puss.

Bilder från min och Bellas promenad i Götet. Saknar.

 




Lördag.

Idag är det lördag. Vad hände igår? Jo då festade jag i Södertälje med Emmpo och hennes kompis Freddy. Det var riktigt roligt. Jag har verkligen saknat att få dansa. Var allt för länge sen.
Vad händer idag? Jag ska om ca 1 timme åka iväg till Södertälje igen. Ska träffa Emmpo och Freddy. Kommer bli rowligt.
Ha en mysig kväll va.
puss.

När ni sover med mig borde ni hålla hårt i era saker.

Just det. Glömde nämna om tisdags natt. Tydligen så har jag gått i sömnen, tagit ur min skena (den i munnen ni vet) och sedan lagt den någonstans i vårat hus. Jag har inget minne av detta men igår kväll när jag skulle sätta in den så låg den inte i burken där den alltid ligger annars. Jag fattar ingenting. Har letat igenom nästan hela huset nu. Men jag hittar den inte. Fan för mig ibland alltså.
Även tidigt imorse vaknade jag och ville se vad klockan var, men mobilen som alltid ligger på nattduksbordet var borta. Jag letade igenom sängen. Tänkte att jag kanske råkade somna med den i handen eller något. Men ikke. Istället gick jag in till rummet bredvid och vad är det som ligger på golvet? Jo min mobil. Precis.
Vad är det jag håller på med?


Duktig.

Oj vad jag har varit duktig idag. Jag har städat huset, tvättat och handlat lite food som verkligen behövdes. Om man inte vill leva på knäckebröd och vatten alltså. Sola lite har jag också hunnit med. Hoppas papi blir lite glad iaf.
Kl 16 bär det av till jobbet. Ska vara själv på avdelningen för första gången. Lite läskigt. För vissa gamlingar tycker inte om vikarier. I'm in trouble. Men det gäller väl bara att smöra like crazy. Hoppas jag.

Liten och oskyldig.

Hittade en låda med gamla saker från min barndom. Min underbara barndom. I en pärm hittade jag massor av bilder på både mig själv och sådana jag hade ritat. Katastof. Redan på den tiden sprack möjligheten att börja med något som innebar konst.
Hittade en bild som var riktigt gullig. Jag citerar:
"Jag heter Isabelle Högman. Jag tycker om att åka skidor och pulka.
När jag är på dagis tycker jag om att måla, snickra, rita och leka i dockvrån.
Jag tycker inte om att bråka och tjata."

Den sista delen är nog inte riktigt sann. Det var säkert dem där dagis-
fröknarna som tvingade mig att säga så. Jag lovar. "Tycker inte om att
tjata." Jag? Ne skulle inte tro det.


hey hoe let's go.

Som sagt sista gången jag skaffar en ny blogg. Riktigt irriterande att dem ska fucka up sig. Idag har jag jobbat hela dagen. Mina fötter gör ont. Snart ska pappa och jag gå till den nyöppnade resturangen här i Trosa. Rhodos heter den, grekisk alltså. Jag ska äta grekisk sallad. No doubt about it.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0