Låt aldrig någonsin någon komma till dig utan att lämna dig bättre och gladare.

Helgen var lika bra som jag hade väntat mig. Finns inte nog med ord för att beskriva den. Så jag hoppar över det.

Idag var det en annorlunda dag att vara ute och jobba. Varför? Jo för det kryllade av utklädda barn som knackade dörr.
Jag lyckades av någon konstig anledning alltid komma till de husen som barnen precis hade varit i, vilket resulterade i irriterade människor som smällde igen dörren innan man hann säga något. Några tyckte att man förstörde för barnen när man var ute och knackade på dörrar, andra undrade vad man egentligen hade klätt ut sig till medan dom tog fram godiset.

Well well, imorgon är det glad-tisdag!

Ge det bästa du har till världen och det bästa kommer att komma tillbaka till dig.

Fredagen är äntligen här!
Ikväll blir det kick-off fest med jobbet inne i Oslo, så vi hinner egentligen bara banka dörrar i en timme idag, sen bär det av. Fast blir nog en relativt lugn kväll när det gäller drickandet eftersom vi ska på halloweenfest imorgon.
I know, det blir fullt upp i helgen, och jag är inget annat än taggad!


It's a beautiful day.

Idag är jag helt hyper. Varför? Jag och Nathalie ska nämligen ut och shoppa lite innan jobbet! Hur underbart låter inte det? Och att jag också har planer efter jobbet gör inte saken värre kan jag lova. Det är utan tvekan "glad-onsdag" idag!

Hoppas ni andra får en lika fin dag som mig!

Learn to love the flaws that you see within yourself.

Den här arbetsveckan har varit helt underbar. Jag var badass och lyckades få 3 salg! (väldigt stort framsteg för mig.) Känns så underbart att äntligen kunna hjälpa teamet med att få salg.

Idag pirrar det väldigt mycket i min mage, är nervös som satan. Mer ska jag inte säga, men det kommer nog bli en riktigt bra helg.

Monday.

Idag var första arbetsdagen med ett riktigt dåligt väder. Inget man hurrade över direkt, men det var bara att ge sig ut på dörrknackningar med ett leende på läpparna. Tur var väl ändå det, då jag nästan bara tillbringade mina arbetstimmar inne i värmen på presentationer eller liknande. Fick även ett salg vilket gjorde min dag!

I slutet av kvällen gick jag tillsammans med en i mitt team. Och alla vet väl hur trött man är i slutet av en arbetsdag, right? Kan säga att det slutade med karatemoves ute på vägarna i väntan på att bilen skulle hämta upp oss. Härligt slut på en härlig dag!

Nu blir det nog snart läggdags, har en tendens att alltid få en sån hemsk huvudvärk efter arbetsdagen.
Take care.


Useless information.

Jag och Nathalie har två stycken fönster i vårat sovrum. Jag har varit så snäll och tagit bilder för att visa er hur vi har torterats varenda natt.
Den första veckan fanns det inga rullgardiner alls, och vi fick stå ut med detta. Om natten var det gatulampan som lös rakt i ansiktet, och på morgonen var det solen i det andra fönstret som lyser rakt på oss.

Vi har som tur var fått upp en rullgardin i ena fönstret. Men det andra har vi inte gjort något åt, så varje morgon vaknar man i kanske världens ljusaste rum. Woo to the hoo.

Nothing's impossible.

Idag har det varit en underbar dag!
På jobbet gick jag tillsammans med en ifrån mitt team som heter Aurora. I slutet av kvällen så hade vi fått tre salg. Det är sån underbar känsla vill jag lova! Från att jag inte har lyckats sälja på två veckor, så får vi in tre stycken på en kväll. Sen att Jonas och Pontus (som också är på vårat team) fick ett varsitt salg gör inte saken värre. Fem salg totalt denna kväll!

När vi slutade för kvällen så gick vi ut och åt den underbart goda (men ack så dyra) pizzan. Tur att jobbet stod  för den kostnaden, hehe.

Nu har jag gått och lagt mig i sängen, är så himla trött. Och imorgon börjar vi inte förrän 13.30. Sovmorgon, for sure!

Om du tror att du har sårat mig så har du bara missförstått.

Igår blev det faktiskt första krogrundan här i Norge. Vi dansade och hade det jättekul. Sen att killarna fick en homosexuell man efter sig och att jag fick mig någon creepy man efter mig som vägrade låta mig gå hem tar vi någon annan gång. Kul var det i alla fall!

Idag är det ju ångestdagen, och man kan lugnt säga att jag har det. Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya skiva, och om inte Emil satt bredvid mig här i vardagsrummet så hade jag nog till och med börjat böla, precis som den lilla tönten jag är.

Men be strong. Imorgon är det jobb igen, längtar.

"Good morning" sunshines.

Ja, man kan ju lugnt säga att jag inte uppdaterar min blogg lika ofta som jag gjorde förra året jag var i Norge. Det beror helt enkelt på att jag har vänner att umgås med, både före och efter jobbet.

Imorse hade jag faktiskt tänkt att ta lite sovmorgon (vårat arbetspass är 14-21) men igår kväll kom jag på att jag hade tvättdagen idag. När man har den måste man nästan tvätta innan jobbet med tanke på att det blir så sent på kvällen sen.
Så självklart har jag varit helt själv på morgonen (eftersom alla här har en tendens att sova till typ 11. Minst.) så jag passade på att skura rent köket som var such a mess.
Nu ska man bara se till att få lite creds också.

Hoppas allt är bra med er andra, ta hand om er och hemlandet mitt!
Ciao.


RSS 2.0