when you get caught looking at him, remember he was looking back.

Söndag = städdag i min värld. Så idag ska det skuras, dammtorkas, dammsugas, tvättas, bäddas rent etc etc.
Jag bara känner hur vuxenpoängen blir fler och fler.



You've got your perfect hands over my nervous heart.

Igår gick jag och la mig 20.00. ÅTTA, people?! Jag kan lika gärna flytta in på ett äldreboende. Där skulle jag nog passa in bra.

Idag blir det i alla fall lite action i mitt liv. Ska iväg till ett köpcenter i Sandvika tillsammans med en jobbarkompis, Katrine. Ska bli en riktig höjdare. Måste bara gå hela vägen till bussterminalen först. Det tar väl cirkus 30 min. (Ja det går bussar en bit ifrån huset men jag vet inte vilken jag ska ta, och det finns ingen att fråga heller. Så jag kör på lite motion i snöovädret istället.)

Psst.

Något som kan göra issa så otroligt glad en vanlig dag: Lyckas lista ut hur min konservöpppnare fungerar.(Som för övrigt var dagens höjdpunkt. Kan knappt bärga mig över vad morgondagen har att erbjuda.)

Ja det säger väl allt. Är det ens någon idé att skriva här?

Är man sjuk så är man.


Vem är där uppe?

Nu är det såhär. Paret som bor ovanför mig är på semester. Dem kommer inte hem förrän i helgen. Men jag hör fotsteg där uppe. Så antingen spökar det, är inbrott eller så är en av deras söner där. Jag tycker vi hoppas på alternativ 3.


Oh, i want to so bad poke your dead body with a stick.

Jag har spytt igen. Jag orkar inte. Äta är i stort sätt omöjligt. Äter jag en smörgås måste jag spy 5 minuter senare. Jag blir galen! Har i alla fall legat nergosad i soffan denna morgon och tittat på i taket lyser stjärnorna.
Nu ska jag försöka få lite kläder tvättade.

Later.

you are worth it.

Hemmakväll. Woopido. Not.
Stannade i alla fall till vid affären på vägen hem från jobbet för att handla en massa onyttigt som jag kan trösta mig med.
Ska försöka få Emma att skypa lite med mig nu, mohaha.

You've got a smile that can light up this whole town.

Idag var jag tvungen att gå till jobbet. Det är ont om personal. Såklart jag ställer upp, men har som sagt mått bättre. Fick jobba över lite också, (ja så illa är det. brist på personal så att det är helt galet.)

Nu tänkte jag försöka göra lite middag. Och sen blir det väl sängen. Behöver all sömn jag kan få. Imorgon har jag tidig vakt, dvs 07.30-15.30 .

Talk to u tomor
row :)

Sjuk sjuk sjuk sjuk.

Well. Här sitter jag hemma i alla fall. Har spytt hela natten och har nu också fått lite feber på det. Feels great!
Och jo jag vet att man kan sjukanmäla sig här också. Men när jag pratade med chefen på dagiset så sa hon att det är bäst om man försöker hålla sig frisk den första månaden, plus att om man är sjuk i mer än 3 dagar så måste man ha ett läkarintyg av sin läkare. Vilken läkare undrar jag då?? Herre min gud. Låt febern försvinna. Jag orkar inte med det här.

Fuck it.

Jag mår inte bra. Är sjuk. Men gå till jobbet måste jag göra. Så jag går dit, kommer hem, lägger mig i soffan, sover, går och lägger mig i sängen och fortsätter att sova.

Skriver här när jag orkar igen.

Kesha - your love is my drug.



I don't care what people say,
The rush is worth the price I pay.
I get so high when you're with me,
But crash and crave you when you leave.


What would you do if you knew you could'nt fail?

Här händer det grejer kan jag lova. Städar för fullt. På bara en vecka har det redan slängts papper, kläder och annat runt i lägenheten. Men någon smutsig disk är det konstigt nog aldrig, positivt i guess.
Så, nu tänkte jag ta fram dammsugaren.


Hörs lite senare.



Sådär ja. Då var städningen klar. Har även satt på en maskin tvätt och bäddat rent i min säng. Kommer vara underbart att gå och lägga sig ikväll i alla fall.
Nu blir det nog en liten promenad ute i det fina vädret. Solen skiner.


Let's make bigger mistakes tomorrow.


Såhär sexig var jag igår. Om jag var en mus eller katt vet jag inte. Men det fick duga.

Idag fick jag äntligen sova ut! Det var underbart kan jag lova. Så vaknade inte förrän 12.30. I deserved it.
Fick även ett samtal ifrån en gammal barndomskompis. Har inte sett honom på 6 år, och helt plötsligt ringde han. Snacka om att jag blev snopen. Men in a good way.
Så nästa helg kommer han komma och hälsa på. Det tycker vi om.

Nej nu ska jag nog ta och gosa ner mig i soffan och titta på en film.
Later.


Yay...

Imorgon är det maskerad på dagiset. Jag har ingen aning om vad jag ska vara. Känns bra det här.

Skype.

Pappa kom på att man kan använda sig av skype. Där tycker jag att han tänkte till riktigt ordentligt. Jag är glad. Pappa är glad. Mamma är glad. Ja, alla är glada.


I'm dying over here.

Jag vet inte riktigt vad som hände. Men helt plötsligt försvann allt det positiva och nu sitter jag här som emo nummer 1. Jag har ont i kroppen, jag är trött, jag har för mycket att lära mig. Allt har blivit som en överbelastning för mitt stackars lilla huvud. Och detta är bara slutet av dag 2. Herre min gud. Hur ska detta gå? Allvarligt.

You're only young once.

Första dagen på jobbet gick jättebra! Barnen är ju bara så söta att jag vill äta upp dem. Springer runt där med sina blöjrumpor och dreglar ner allting som kommer i deras väg. I love it.
Har en känsla av att jag kommer att trivas riktigt bra där.

Nu - kaffe och film. (hoppar över den nödvändiga bilden den här gången.)

I need you so much closer.

God morgon på er.
Här sitter jag nyduschad med en kopp kaffe i handen. Jajamensan. Har precis fixat så jag har mitt norska simkort istället nu. Det blir mycket billigare för mig. Så om ni vill ha det, hojta till vettja! Vill inte skriva ut det hur som helst. Man vet aldrig vilka nyfikna filurer det finns där ute.

Om ca 1 timme ska jag ta första promenaden mot jobbet. Ska bli riktigt mysigt faktiskt, för första gången ser jag fram emot det riktigt ordentligt. Jobbet alltså.
Kl 16 slutar jag, så vi hörs senare!

Kör på en sån där titta-jag-håller-i-en-kaffekopp bild. För att
den är så nödvändig.

Ha en fin dag peeps.


Oväntat?

Kom nyss hem från en 3 timmars lång promenad. Jag vet! Jag? promenad? Jag känner mig riktigt duktig faktiskt.
Det var jag och Liv (kvinnan ovanför) som vandrade runt. Hon visade mig bland annat vägen till jobbet. Det kommer ta cirkus 30 min att gå dit och detsamma hem. Snacka om en nyttig issa ni kommer att få se i fortsättningen. Stolt.

Nu har jag gjort iordning en varma koppen och sitter och myser med en filt runt mig. Tänkte sätta på en film eller  något.

Later.


All by myself.

Nu har föräldrarna åkt. Jag tycker inte om det. Hatar verkligen att vara ensam, så jag har ingen aning om hur detta ska gå.
Hälsa på mig för fan!

THE apartment.








Ibland är det illa när issa har en kamera i handen. Och ifall en spegel
finns i närheten. Just in case you wanted to know.



Day 2.

Nu har vi äntligen packat upp allting. Det är underbart fint. I love it. Kvinnan som bor över mig (som hyr ut med sin man) kom ner för en stund sedan och var riktigt förvånad. "Det ser ut som att du har bott här i över en månad!". Haha. That just makes me love it even more.

Nu gäller det bara för er att komma och hälsa på. Jag kommer och möter er vid bussen, jag bjuder på mat (speciellt en otroligt god sås), jag visar er runt och säger "Det är ju dritbra!" till allting. Vet dock inte om det riktigt är norska. Men det låter bra.

Ska snart ta lite bilder på my hood. You're gonna love it.

Vart befinner jag mig tror ni?

Jo i Norge. Det är helgalet. Tänk att jag faktiskt är här nu.

Kl 3 steg jag upp imorse, runt 5 gled vi iväg till Norge och till mitt nya place. Så galet mycket finare än vad jag hade väntat mig! Jag är lite kär.
Paret som hyr ut våningen åt mig är hur gulliga som helst, så det här kan ju inte bli annat än bättre än bäst.

Imorgon ska vi ut och göra Norge osäkert. (Jag, mor och far). Måste också ta lite bilder snart och visa hur mysigt och fint vi har gjort det.

I can speak english.

På den senaste tiden så har det sms:ats och skrivits en väldans massa på engelska för min del. Så idag när jag svarade i våran hemtelefon sa jag trevligt "Hi this is Isabelle" utan att tänka på vad jag faktiskt sa.
Kvinnan i andra luren blev lite förvirrad. Kom snabbt på mig själv och började skratta. Hon blev ännu mer förvirrad. Men kul var det.

Nu åker jag om ca 7 timmar.

“I kinda like you. A lot.”

Vaknade gladare än någonsin, även fast jag är så rädd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Härlig mix av känslor eller vad säger ni?

Nu blir det att packa iordning det sista, sen ska jag åka iväg till mataffären för att handla lite mat samt träffa kära Natta, hoppas bara att jag kommer ut med bilen. För att gå är uteslutet.


Jag ska flytta.

Plötsligt slog det mig. Jag ska flytta. Jag ska inte heller bara flytta 30 minuters biltur ifrån mitt hem, utan snarare 8 timmars biltur. Långt ifrån min enda säkerhet - mina föräldrar. Jag ska bo i ett nytt land. Jag måste lära mig att passa in i deras vardag. Jag ska starta något helt nytt. Jag ska jobba med något jag aldrig har jobbat med förut. Jag ska bo helt själv. Hur ska detta gå?
Jag är rädd.

Oh it's what you do to me.

Jag har blivit jagad av mördare hela natten. Har inte riktigt varit en höjdare kan jag säga.
Nu har jag i alla fall fått i mig frukost och tänkte nu titta på några avsnitt av Hannah Montana. Ja, ni läste rätt. Det är riktigt roligt faktiskt! Ni borde ge det en chans. Eller.. det kanske bara är jag som har den sämsta humorn ever?
Jaja det lär förbli ett mysterium. Efter Hannah måste jag packa ihop det sista. 2 days to go! Omg.

My first thought is always you.

Jag är det gladaste tjejen i hela världen. Ni anar inte. Går bara runt med ett fånigt leende på läpparna. Alla måste tro att jag är galen.
Men jag bryr mig inte. För jag mår så bra just nu.

God damn it.

Jag är sjuk. Min näsa är täppt och rinner som jag vet inte vad. Varje gång jag ska svälja känns det som att det följer med rakblad på köpet. Jag går runt och fryser konstant. (även om jag har på mig 3 lager kläder).
Det här är inte så bra.

Sådär ja.

Nu är jag på plats i lilla Trosa igen. Även om jag inte riktigt tycker om det. Hade en amazing time i Göteborg. Träffade en amazing person. Så det säger nog rätt mycket om varför jag inte ville hem.

Imorgon ska jag sova ut eftersom jag inte riktigt har kunnat det i helgen. Ska klippa mig också så det kommer nog sitta fint.
Och nu är det bara 4 dagar kvar innan jag flyttar. Läskigt värre.

RSS 2.0