Oh, my love.

Rätt kul att varenda gång jag bloggar nu för tiden, så råkar jag alltid sitta hemma hos föräldrarna. I wonder why...Är det kanske för att adde mobbar mig för min blogg? JA. så jag brukar inte hålla koll på den eller uppa den där hemma, då blir det ett jädrans stå hej. Så jag hoppar nog över det. (Tror att han älskar min blogg egentligen. I smyg.)

Tidigt imorgon bär det av till Dalarna med älsklingen. Vi ska hälsa på hans pappa. Det blir första gången jag träffar honom och ja, jag ska inte ljuga - Jag är pretty damn nervös. Men det blir nog bra ska vi se.

Nu råkar det även vara så att pappas dator kan slänga sig i väggen när det gäller webcamera. Mammas nya dator kicks ass! Så att ni vet.



Teenage dream.

Long time, no seen. Som vanligt så händer det inget speciellt i mitt liv. Jag jobbar så fort jag får chansen, bor fortfarande hos min älskade pojkvän.
Men kan nämna att jag var på en intervju idag angående ett till vikariat. Det kändes bra så nu håller vi tummarna tycker jag.

Nu sitter jag hemma hos föräldrarna. Mami håller på att fixa iordning sig för snart ska nämligen jag, Bella, Charlotte och deras mamma åka iväg till Stockholm där vi ska kolla runt lite och äta god mat. Så himla kul att få träffa tjejerna igen. Det är inte ofta man kommer iväg till Göteborg längre.
Tråkigt men sant.

Imorgon ska också jag och älsklingen göra något kul. Mami och papi har bjudit oss på We will rock you musikalen. Så himla kul! Ska bli så mysigt också att få hitta på något med Adde.

Nu var det ju länge sen en egobild fick visas i bloggen.
Med andra ord är det nog dags nu. Varsågod.
Snyggare tjej får ni nog leta efter.


Cause you're amazing, just the way you are.

På besök hemma hos föräldrarna idag. Det är ju ändå söndag och min älskling jobbar extra. Orkar inte riktigt sitta hemma hela dagen och göra i stort sätt ingenting.

Igår åkte vi till Tidaholm, ca 3 timmar härifrån. Det var nämligen dop på g. En söt liten Charlie blev döpt. Det blev en rolig dag med god mat, mycket bilåkande, glass på kläderna efter en incident på donken (dont even ask) och avslutades med lördagsmys i soffan med älskling.

Snart ska jag skjutsa mor min och hennes väninna till Södertälje. Får inte glömma passet nu bara.


RSS 2.0