Jag lever.

Ja jag lever fortfarande. Har inte riktigt orkat sätta mig framför datorn. Konstigt nog.

Igår så åkte jag och Emmpo till Heron för att titta på filmen Upp. Så sjukt rolig! Såg den dock på svenska, kunde inte se den engelska versionen. Men så fort den har släppts ut på dvd och grejer ska den införskaffas!

Idag har dagen spenderats med Emmpo. Vi umgås alldeles för lite så det passade ju bra. Hon följde med mig och föräldrarna för att hälsa på syrran.
Kan man sakna någon som man aldrig har träffat? För det tror jag att jag gör.

Efter det tittade vi på film at Emmpo's. Nu är jag hemma och har städat lite och ska snart tillbaka. Vi ska ha myskväll. Det blir inget festande för min del alltså. Men det gör ingentinng. Jag ska nämligen jobba 08-20 imorgon så festa är uteslutet.
Have a nice halloween! :)

issa goes hippie.



08.50

God morgon på er! Här sitter jag hemma hos Emmpo och känner mig lite sådär nyduschad. Snart slänger jag på lite mascara och Emmpo detsamma, sen blir det skärholmen. Kanske även en liten bio har vi siktat in oss på.
Och ni skulle bara se min arm. Emmpos katt attackerade den igår. Typ rivsår everywhere. Sexigt.

Good morning sunshines!

Oj vad stolt jag är över mig själv. Lyckades komma upp redan kl 7 imorse (Riktigt bra gjort för att vara mig) och röra mitt ass till körskolan för lite teori och sedan till gymmet.

Lyckades hålla mig på springbandet(?) i 40 min. Stolt issa. Nu är jag hemma igen och är trött som ett as. Ska hoppa in i duschen nu (ja jag valde datorn före duschen) och sedan ska jag väl smälla i mig massor med choklad. Nerå. Got you! he..he. Det blir väl ett äpple eller något.
Ciao.


Sky's the limit.

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Har dock alldeles för lite jobb nu för tiden. Inte bra alls.
Men eftersom jag jobbade kväll så har jag hunnit med att springa nerför trappan och få håret klippt (av en frisör ifall ni undrar. Man vet aldrig med er.) och träffa Emmpo idag. Mysigt.

När jag cyklade hem förut såg jag för övrigt ett stjärnfall. Rätt häftigt. Det sägs ju att man ska önska sig något då. Vilket jag självklart gjorde. Bäst för den där stjärnan att min önskan slår in.

Nej imorgon ska jag upp tidigt har jag bestämt mig för. Måste sova med andra ord.
God natt på er.

issa gånger tre.

Jag önskar mig ny ögonfärg i julklapp. Brunt skulle inte vara
helt fel faktiskt.




Nostalgi.

Åh jag har kommit tillbaka till min My chemical romance-period : And i love it!
Jag undrar egentligen varför jag slutade lyssna på dem? För bara något år sedan var jag helt galen i dem, jag skulle gifta mig med Gerard Way och på min begravning skulle deras låt "cancer" spelas. Tyvärr kan man inte få allt här i världen, men att se dem live har jag haft turen att få göra en gång. Bästa dagen i mitt liv.

Nu har jag för övrigt gjort en spelningslista på spotify med only them.
Eftersom jag är för cool för att göra massa hjärtan och i heart him etc så låtsas vi att jag är helt lugn just nu och inte alls känner de största cravings ever att få se dem igen.


9 timmar senare..

Det blev några timmars pluggande. Sen åkte jag hem och gjorde mig lite nudlar. Yummie. Pappa och jag åkte även iväg och tränade på att parkera och sånt. Så det börjar sätta sig bättre och bättre i skallen på mig.
Om en stund så ska jag och kära Emmpo ut och gå en promenad. Vi har mycket att prata om (Dvs. helgen).
Ciao.


Jag tror att min körskolelärare är lite one of a kind. Det är nämligen
han som snodde min mobil och tog den här bilden sist jag körde med
honom. Tummen upp.


Måndag.

Måndag morgon och man känner sig väl sådär lagom pepp. Inget jobb på schemat idag vilket innebär teoriplugg. Så...vi hörs sen!

The proclaimers - 500 miles.


(texten stämmer inte i den där dumma videon.)

But i would walk 500 miles
and i would walk 500 more.
Just to be the man who walks a thousand miles
to fall down at your door.

Söndag.

Idag är jag riktigt trött. Kom hem för ca 2 timmar sen och jag har hunnit med en städning. Duktigt för att vara mig.

Men Linköping var det. Åh vad kul det var! Fest både fre och lör.
Men på lördagskvällen när vi kom hem såg vi att en man stod och tittade in i pirres och hans korridorskompisars  öppna fönster. Vi gick fram till honom och frågade vad det var han gjorde. Han sa att han letade efter sin plånbok (?). Sen verkade han vara drogad på något sätt. Helt borta och pratade sluddrigt. Ingen kände igen honom och vi fattade att det var något skumt med honom. Vi hade rätt också.
Ca 30-40 minuter senare hör vi bankande på Pirres dörr. Då är det tjejerna som också bor där som hade sett en kille stå inne i deras kök(!!). Det visade sig vara honom igen. Han hade snott vin som han inte kom undan med. Helt sjukt att han ens kom in. Så idag fick pirre med flera finbesök av polisen.

Nu - pannkakor!


Friday night.

Nu sitter vi hemma hos Pirre i hans lägenhet. Vi hade tänkt vara ute och festa really hard just nu. Men vakterna fick för sig att inte släppa in fler människor in på krogen. Men dem var lite orara.
För övrigt så har vi badat i ett äventyrsbad idag. Det var riktigt roligt faktiskt.
Men men. Ha det bra. Hejdå.

Sådär ja.

Det har verkligen varit en lång dag idag. Men rolig, som jag sa i förra inlägget, stämmer inte riktigt. Morgonen var kanske lite rolig när jag körde med körskolan. Nu är jag nära!

Imorgon bär det av till Linköping med Emmpo för att träffa en kompis och kommer inte hem förrän på söndag. Försökte packa idag. Men det gick väl sisådär. Har just kommit fram till att min plan att ha en liten och behändig väska inte alls går att utföra. Jag säger bara: mycket kläder - liten väska. Kan inte packa helt enkelt. Och någon större väska har vi ju inte. I love it. Så det får bli 2 väskor. Det kommer nog bli sexigt.

Nej roligare än såhär blir det inte. Nu måste jag sova.
 
God natt hörni.


Hängslen nästa?

Idag var det en heldag i huvudstaden som gällde. Emma var med vilket gjorde det ännu roligare.
Jag blev ett par skor och två tröjor rikare. Inte dåligt. Men mina strumpbyxor jag hade på mig idag gjorde mig galen. Så dem ska jag bränna upp inom en snar framtid. Köpte som tur var ett par nya. Ifall ni undrar (vilket ni självklart gör) varför dem gjorde mig galen var för att dem hela tiden fick för sig att glida ner och showa off allting som jag har att erbjuda. Typ. Kanske borde man satsa hängslen till strumpbyxor? Hell yeah. Not.

Nu är jag hemma hos Emma i Tumba. Vi har roat oss med att möblera om i hennes lilla lägenhet. Mycket fint må jag säga.
Nej nu ska vi mysa vidare. Imorgon väntar en lång och rolig dag.



Halkkörning - Check.

Idag var jag på halkkörning. Så jäkla effin' kul! Trevlig grupp, fick dela bil med en asskön brud, läraren var toppen och hans humor var the best.
Vi fick alltså sitta två och två i bilarna. Sedan hade alla en radio i bilen så vi kunde höra läraren prata och berätta om hur allt skulle gå till.
Men kommentarerna efter man hade bromsat på banan var ändå klockrena.



♦Jadu Isabelle, Nu hade du nog dött för rätt så länge sen. Men...bra där...
♦Då ska Isabelle och Carro (bruden jag körde med) byta plats i bilen. Alltså dags för nästa brud att ta livet av någon...
♦Oj oj oj. Nu körde Isabelle i 72 km/h och hon kom nästan ut på E18 här! (motorvägen låg en bit framför halkbanan.)

Allt han sa hörde även alla. Ja jag dog av garv i bilen lite titt som tätt.

Riktigt kul var det i alla fall!

Nu ska jag äta min snickers som jag tvingade mamma att köpa till mig och sedan titta på de desperata hemmafruarna. När det väl börjar då.

.


Crazy bananas.

Idag var det en sån där tisdag igen, ja. Det var ju trevligt. Inte. 
Dagen började med tortyr. Fick gå upp tidigt. Usch. Gick i spöregnet till körskolan och sedan bar det av till Södertälje. Jag som var så otroligt trött somnade på en gång. Körskoleläraren lät mig inte heller glömma det. Jag både snarkade och pratade i sömnen enligt honom. Ja men det var ju trevligt. (Det var för övrigt inte jag som körde då. Så att vi inte får några missförstånd här.)

När jag kom hem lyckades jag och Emmpo få ett slut på allt elände (lång historia) och efter det bestämde vi oss för att gymma. Det gick ju la bra. Stolt issa.
Nu ska jag och föräldrarna titta på Män som hatar kvinnor. Inte den första gången för mig. Men för mina sega föräldrar.
Ciao!


Tänk om...

Om jag var med i ett dansband så skulle nog jag vilja sjunga. Min röst är ju one of a kind så att säga. Sen skulle vi kunna heta något i stil med...Isabellez? Fast. Det brukar ju vara mest inne med två namn. Lars Kristerz. Sven Ingvars. osv. Fast. Vi är speciella. Vi skulle kunna sticka ut.
Någon som är på?


Give me a break.

Herregud. Drama drama drama säger jag bara. Palla.
Nu är det i alla fall söndag och jag ska snart ner och städa you know were. Sen ska papi och jag till Södertälje för att övningsköra lite.
Wish me luck!

Sweet.

Idag har jag lagat riktigt god 3 rätters middag med mina kära föräldrar. Det blev riktigt lyckat. Speciellt desserten(som jag gjorde).

Nu vet jag dock inte vad som händer. Där nere har körslaget hållt på ett bra tag. Jag lyckades smita upp till rummet ifrån den där mardrömmen till program. Pimplar vin och funderar lite på om jag ska till sportbaren. Den enda baren här i lilla Trosa. Det är några som vill att jag ska komma. Kanske borde man? Eller?
Som ni märker vet jag inte hur jag ska göra. Jaja.

Thank god it's friday!

Vad händer ikväll? Emma hit och förgyller den. Happy face! Hon kommer hit redan om 30 min. Jag möter henne vid bussen och då hade vi tänkt ta en fika till att börja med. Sen blir det massor med tacos och vin ikväll också. Låter som en riktigt bra fredag om du frågar mig.
Have a great evening.



Och just det! Jessica. Vad heter den där bloggen med hon som låtsas vara gravid? Jag behöver något att skratta åt i mina ensamma stunder. Puss. Saknar. Dig.

Detta ska firas med en kaka.


7 apelsiner senare...

...Ja och jag mår väl sådär. Det är nog ganska så dumt att inom 30 minuter slänga i sig så många apelsiner. Denna hemska upplevelse kan man väl beskriva som magont. Big no no helt enkelt.

Timmarna innan jag torterade mig själv jobbade jag och träffade sedan Emmpo. Vi tog en promenad i det fina vädret. Eller...10 minuters promenad som senare slutade på Krilles. Deras mat är inte att leka med. Köpte även hem en stor stor stor påse med valnötter. Tyckte att det skulle vara gott. Men efter att ha ätit ca 5 st konstaterade jag att det inte alls var så. 60 kr åt skogen. Darn it.




ha ha ha.

How many emo's does it take to change a lightbulb?
Svar: Who cares? Let them cry in the dark.


Otroligt viktig information.

Jobbade lite imorse. Kom hem och var helt slut av någon anledning. (Första gången på ett tag som jag faktiskt behövde gå upp tidigt. Kan bero på det kanske?)
Jag la mig i alla fall i soffan och just då höll dem på att lägga ny asfalt utanför huset. Det innebar att massor med traktorer och stora maskiner åkte utanför. Men i loved it. Det får huset att gunga så härligt.
Varför? Jo för när dem byggde vårat otroligt bästaste (ja, bästaste) hus år 1901 för att vara exakt, väldigt viktig information för övrigt, så fick ett jon för sig att bygga det på lera. Därav rör sig vårat hus så fort något stort fordon åker förbi. Och det är ofta kan jag säga. Men jag har börjat tycka om det. Speciellt nu när jag skulle vila. Inte tänkte jag på oljudet. Jag tyckte om att det gungade lite. Som när man åker bil ni vet.
Jaja nog om mitt prat. Nu är jag trött. Hoppade även in lite på jobbet ikväll. "Pengarna bara ruullar in."


För att himlen var sådär larvigt fin ikväll.


tisdag.

Idag var det körning i Södertälje som gällde. Emmpo följde med i körskolebilen vilket var trevligt. Efteråt blev det middag med Emmpo och massor med prat om allt och ingenting.
Så spännande var min dag idag. Imorgon är det jobb och sedan teori gissar jag på.



It's the way that he is in your mind.

Det blev ingen teori. Big shocker there. Det blev långpromenad istället. Det var riktigt skönt att bara gå. Tänk vad en promenad kan göra mycket. Hörlurarna satt i öronen så musiken spelades för fullt på högsta volym. Det finns mycket i mitt huvud just nu helt enkelt. Hälsade även på syrran, mysigt var det.


Boats and birds.



If you'll be my star,
i'll be your sky.
You can hide underneath
me and come out at night.
When i turn jetblack
and you show off your light.
I live to let you shine.


Måndag

Igår blev det inget inlägg pga jobb från morgon till kväll. Bokstavligt talat. Så när jag kom hem hann jag inte göra mer än att lägga mig i säng och däcka.

Idag står det faktiskt ingenting på schemat. Rätt skönt. Är helt slut från igår. Men något måste jag göra. Det blir nog att åka iväg och plugga lite teori. Men det regnar ju ute...Låter inte film, gona in sig under täcket och lite thé såå mycket bättre?
Nej på det sättet får man inget körkort. Skärpning issa.

Plånboken borta.

Igår kicked ass! Eller i alla fall tills vi kom till Tumba och skulle ta en taxi. Då märkte vi att jag hade tappat min plånbok. (!!) Allt jag visste var att den hade glömts på nattbussen. Så jag slängde mig på mobilen och ringde för att spärra kortet och bad sl att kolla igenom bussen. Dem skulle göra det och ifall dem hittade den skulle dem ringa.

Imorse var det fortfarande ingen som hade ringt. Fan tänkte jag. Jag gick in på facebook och tror ni inte att någon hade skickat ett mail angående en plånbok?! Det stod ett nr som jag kunde ringa om jag ville. Glädjerus gånger tusen och ringde direkt.

Det var en kille som satt bredvid oss i bussen som hade sett att den låg kvar där och då tagit den för att ingen annan dum människa skulle få för sig att stjäla.
Vi träffades idag och jag fick tillbaka min plånbok. Med allting i den! Åh vad jag är lycklig! Trevlig var han också.
Jaja. Livet leker, eller vad säger ni?

Det gick ju bra...

Jag har legat i soffan och tittat på tv med föräldrarna ikväll. Så mycket blev det med att röra på asset. Får helt enkelt packa imorgon istället. Så mycket kan jag ju inte behöva ta med mig. 
Tittade för övrigt på "Mammas pojkar". Det skulle jag inte ha gjort. Nu måste jag ju fortsätta att se det! Helt galet program.
Nej nu ska jag försöka sova. Hoppas det går. Har faktiskt haft väldigt svårt att sova den senaste tiden. Vet inte alls vad det beror på. Jaja. God natt på er.


torsdag.

Idag lekte jag med Sebbe. Vi bestämde att vi skulle träffas och spela monopol. Men innan vi satte igång med det gick vi till affären och köpte pizza, varma baguetter och glass. Ska man spela monopol så ska det banne mig inte vara på tom mage.
Efter att jag förlorade big time gjorde vi lite annat och till slut var det dags för honom att glida vidare.
Nu funderar jag på om jag ska börja småpacka lite till imorgon. Då ska jag nämligen iväg till Emma. Vi ska ut och göra Stockholm osäkert ímorgon kväll. Men men, får se om jag orkar röra på asset...


.


Jobbig mamma.

Nu är det snart middag här hemma. Jag är hungrig som ett djur just nu känner jag så det passar bra. Trött efter en kort men stressig arbetsdag och nu vill jag bara slappa. Men mamma är på sitt jobbiga humör idag. Så nu har hon sagt åt mig att dammsuga huset. Jag har ju inget att säga till om. Och om jag nu säger något blir det krig här hemma. Jag måste helt enkelt lyda. Men Åh vad jag vill flytta.



Ouch.

Idag stod det jobb på schemat. Men en sak får mig att vilja ta livet av mig när jag är där. Dem håller nämligen på att bygga en våning till på äldreboendet. Tror ni inte att där dem bygger och borrar är just precis över den avdelningen jag jobbar på?? Och idag borrade dem extra mycket. Säkert bara för att jag var där. Så att prata med folk var uteslutet. Man kunde ändå inte höra något. Tror för övrigt att mina trumhinnor gick sönder. Lovely. Absolutely lovely.

Finns nog inte en mysigare video än den här. Taylor Swift - You belong with me.

VackerVackerVackerVacker


Allison Harvard

Världens bästa söndag.

Okej. Kanske inte den bästa. Men den har varit rätt så härlig faktiskt. kom hem från Sthlm runt 13. Sen har jag och mamma bara legat framför tvn hela dagen. Hundvakt är vi också vilket är lite mysigt sådär. Nu ska vi laga mat. Oxfilé, råstekt potatis och rödvinsås. Tjejkväll ni vet.

Langar lite bilder från gårdagen på en gång.






håååår.





Dagen har spenderats i Stockholm. Det inhandlades en mössa och lite hår. Oh yes. Imorgon är det utgång i Stockholm som gäller. Can't wait.

RSS 2.0