Time flies.

Tiden bara flyger iväg. Tänk att februari nästan är slut. Ser fram emot en ny månad. Det betyder ju ändå en månad närmare till våren. Åh så jag längtar efter värmen, knoppar på träd och buskar och snö som försvinner härifrån.

För några veckor sen var jag, älsklingen och två vänner i Sälen. Vi hade hyrt en stuga redan i september förra året så ni kan ju förstå att man har längtat. Det blev en massa skidåkning i de härliga backarna, solen sken även en del vilket gjorde allt ännu bättre.

En dag i Norge fick vi också vara med om. Det var så otroligt underbart att få åka dit. Se den norska stavningen på skyltar, höra norrmän prata sitt härliga språk, köpa den där underbara melonyoghurten och bara njuta. Jag måste dit snart igen. Saknar allt.

Annars då?
En rätt så trött Isabelle har ni här. Jobbar när jag kan, lyckades bland annat jobba två pass på en dag häromdagen. 12 timmar blev det, och det var värre än vad jag trodde. Jag är nog en liten mes. Gymmar på så gott jag kan. Men inte ser man något resultat på denna kropp. Jag måste bara se till att inte ge upp.

Well well. Ska väl börja fixa iordning lite. För snart är det dags att ta sig till jobbet, blir en lång kväll eftersom jag jobbar till 22.30. Men det ska bli kul såklart.

Nu ska jag även försöka skärpa till mig när det gäller bloggandet. Börjar känna att det kliar lite i fingrarna och då är det ju perfekt att skriva av sig här. Håll utkik!


RSS 2.0