woho.

Nu börjar det gå riktigt bra för mig när det gäller jobb. Får jobba massa på dagis här i Trosa. Jag är jätteglad och trvis så himla bra.
Äntligen kommer man börja få en inkomst igen också. Men allt har sina tråkiga sidor. Jag är ju skyldig föräldrarna en del pengar, och om jag gissar rätt kommer det ta sin lilla tid att bli av med skulden. Om jag kunde skulle jag ge tillbaka allt på en gång, men jag måste ju få leva lite också. Spec nu när man inte bor hemma längre. Men det är tur att jag har såna förstående föräldrar. puss på dom.

Börjat springa har jag också. Men som jag tidigare har nämnt så går jag ALLTID upp i vikt när jag börjar träna. Samma gäller det nu. Inte okej.

Tisdag.

Nu kände jag att jag kanske skulle slänga ihop ett inlägg.
För några dagar sedan var jag hos frisören och fixade mitt hår. Tyckte att det skulle bli så skönt att få klippa lite och få permanenta håret igen. (var evigheter sen jag gjorde det). Ja men jättekul. Numera ser jag ut som en pudel. Dessutom är håret alldeles för kortklippt. Det ser för jävligt ut helt enkelt.

Man kan säga att jag i stort sätt bor hos min pojke nu. I söndags var vi på ikea och köpte oss en byrålåda som jag kan lägga alla mina kläder i. Perfekt.
Min pojkvän är allt världens bästa.


RSS 2.0