Check.

Nu är det gjort. Inte på det sättet som jag trodde, men på sättet jag hoppades skulle ske ifrån ett annat håll.
Ett sjukt sätt som fick mig till att inse vilket misstag jag hade gjort och att jag inte har någon anledning till att vara ledsen nu i efterhand.
 
Tack vare att det blev som det blev, har det bara gjort mig glad och lycklig igen. Jag vet att om det hade blivit på mitt sätt, så hade jag blivit väldigt ledsen och haft det tufft, även fast det skulle göras, oavsett.
Men istället fick jag reda på ting, och det gjorde att jag kunde göra mitt val utan några flera tankar om det. Då var det helt över.
 
Hur konstigt detta än kommer låta, med tanke på mitt förra inlägg, så är jag glada Isabelle igen. På riktigt. Nu mår jag bra. Tänk så mycket ens val i livet påverkar en.
 
Bild från i fredags. Glada Isabelle är tillbaks!
 
 

Ett år går så fort.

Sitter och tittar igenom gamla bilder. Från tiden då jag precis hade flyttat till Norge. När man ser alla fina människor som man lärde känna, och tanken på hur många galna och oförglömliga dagar och nätter vi hade tillsammans, får mig att bli glad och även lite ledsen.
 
Ett år senare har redan så mycket förändrats. Många har flyttat och kontakten mellan oss är inte längre densamma. Livet går vidare med nya jobb, nya lägenheter, nya vardagar. Det är nästan som att den tiden vi hade tillsammans har blivit bortglömd. Det gör ont i hela själen när jag tänker så. För mig finns den tiden alltid kvar i mina tankar, men för dom andra? Saknar dom den tiden? Saknar dom kanske till och med mig?
 
Men det som jag saknar mest av allt är hur jag mådde. Jag var on top of the world. Jag hade aldrig mått så bra som jag gjorde då. Kom till ett nytt land med viljan och styrkan att kunna göra vad som helst med mitt liv.

Så mycket har hänt sen den tiden. Om jag visste vad som väntade mig hade jag nog gjort en del saker annorlunda. Men jag vet själv att jag inte kan gå och grubbla över det. Gjort är gjort och nu måste jag göra det bästa utav situationen.
 
Men jag är fast i en situation som gör så ont. Tankarna går i ett och det gör mig snurrig. Jag vet vad jag måste göra, men ändå gör jag det så svårt. Valet jag gjort kommer göra ont, även fast det är det bästa för mig själv. Men stannar jag kvar så kommer jag snart gå under.
 
Jag orkar inte med det här längre. "Gör det bara", säger alla. Men det är inte så lätt.

Sjuklingen.

 Idag blir jag bara hemma. Varför? Jo för jag har blivit sjuk. Har bara legat och torterats på soffan idag och inte kunnat prata eller umgås med någon på hela dagen. Panik.
 
Mitt huvud håller på att sprängas av värk, min näsa är alleles röd och öm, jag har feber och orkar snart inte med det här längre.
 
Ha en fin lördag vettja.

RSS 2.0