Raise your glass.

Guess where i am? Nej jag tänker inte ens säga. För ni vet redan.

Men vet ni vad? På tal om rosa hästar. Snart tänkte jag och en Nathalie dra till city. (Dvs Trosa och inte huvudstaden, så det inte blir några missförstånd här.) Vad ska vi göra där? Jo vi ska våldgästa systembolaget big time. Inte ska vi komma därifrån tomhänta. Åtminstonde inte jag.
På lördag blir det nämligen parteey. Nathalie och jag drar iväg till Täby där vi ska träffa Tommie och alla de andra fina pojkarna. Där ska vi ha det bra, det kan jag lova.

Ciao.

You're the best thing that's ever been mine.

Hamnade hos mami idag igen så kan lika gärna köra en liten update. Bara för att jag vet att ni älskar det.
Har fått jobb den här veckan ändå! Glad issa. Så från tors-mån är jag en upptagen kvinna.
Men som tur var jobbar jag kväll imorgon, vilket betyder att jag och Natta kan göra våran lilla trip till skärholmen för att bli av med lite pengar. Lovely, eller hur?

Nu är det dags att hjälpa mami med att plocka upp alla varor från mataffären som hennes underbara dotter har varit och köpt. Jag vet. Ni önskar att jag var eran dotter också. Men keep on dreaming, my friends. :)


We are who we are.

Då var det en ny vecka igen då. Utan något jobb. Känns lite sådär va. Men som tur var har jag ju en lite smått handikappad mami att ta hand om.
För cirkus två veckor sen ramlade hon nämligen i en trappa och lyckades bryta armen. Så nu kommer dottern till undsättning!
 
Det som står på schemat idag är att stryka kläder, dammtorka och dammsuga. Sen måste jag hem och tvätta samt ta hand om lite disk som råkade bli kvar från gårdagen. He he he.
Wish me luck.


RSS 2.0