Make time go faster.

Om två dagar åker jag och Stian till Sverige. Åh så jag längtar! Ska få träffa mina föräldrar och vänner igen. Bara tanken av det får mig att le.

Så nu håller jag på att försöka packa ner en massa vintersaker och annat som jag samlat på mig och inte längre behöver ha här. Stackars mamma och pappa får stå ut med att ha mina saker liggandes i huset en stund till.

Kan också nämna att det inom en snar framtid är flyttning på gång. Både för mig, Nathalie och Jonas. Det längtar jag också galet mycket till.


Måndag.

Vädret idag..herregud säger jag bara. När jag gick till bussen runt klockan 19 var jag tvungen att ta av mig jackan och gå i t-shirt. I Mars månad(!) Hur sjukt underbart är inte det??

Är för övrigt väldigt irriterad. Ville inte alls åka till lägenheten i Tönsberg. Men nu är jag här.
På onsdag får jag åka ifrån den igen. Hoppas tiden går fort.


Lördag.

Gårdagen var en höjdare. Var till en familjebarnehage här i Sandefjord och hälsade på, så ska numera få vara vikarie där. Superkul! Är bara en liten barnehage med 8 barn, hur mysigt är inte det?

På kvällen satt jag först hemma och fulade mig framför datorn och tvn medan Stian höll sin quiz. Men när han var färdig med den fick jag bestämt sms om att jag skulle komma, självklart!
Blev en underbart kul kväll med Stian och 3 stycken till.

Idag är det jättefint väder, så måste försöka få liv i älsklingen som ligger och sover så att vi kan gå ut och njuta.
Ha en fin dag!



i wish i could keep you in my pocket.

Så fort jag insåg att det skulle bli en arbetsfri dag hoppade jag in i bilen och åkte till Sandefjord. Tog mig en tripp till Manpower kontoret dom har där för att se om man kunde få ordna med lite jobb i Sandefjordsområdet också. Kvinnan jag pratade med var jättetrevlig och det vi kom fram till var ju faktiskt väldans bra om jag får säga det själv.

Resten av dagen har spenderats med min snygging till pojkvän. Det behövdes eftersom jag har saknat honom big time. Även fast det inte var länge sen vi sågs. Men men..
är man kär så är man.


We can't go nowhere but up from here, my dear.

Underbart att min mobil inte vill samarbeta med mig längre. Det finns viktiga människor som inte kan få tag på mig, vilket känns riktigt kul. Verkligen. Så måste införskaffa mig en ny telefon.
Hade tänkt vänta med det egentligen, men får väl ta och köpa den billigaste som finns och ha tills jag tänker köpa mig en ordentlig en. För en ny, dyr telefon ligger inte som prio ett på min lista just nu.

Natten har varit lång och jobbig. Förutom min ej fungerande telefon har jag också fått en ej fungerande hals på köpet. Det tackar jag för! Så vaknade utav en hostattack imorse, och inte mitt alarm. Ska det verkligen behöva vara så? Nej.

Har redan gjort lite ärenden nere på stan och nu sitter jag i lägenheten igen. Så det är väl bara att sätta igång med det jag brukar göra när jag inte jobbar - leta jobb.


It's funny how day by day, nothing changes. But when you look back, everything is different.

Om tio dagar så åker jag och min älskling till Sverige för att hälsa på vänner och familj. Längtar rätt så mycket faktiskt.
Men jag hoppas på att våren hinner komma till Sverige innan vi kommer, för här är den i full gång! Så vore lite hemskt att behöva åka till kyla igen. Just sayin'.

Är väl egentligen inte så mycket att nämna här at the moment. Vardagen flyter på, men tiden går bara fortare och fortare. Hinner knappt med.
I min värld var det inte länge sen vi stod uppe på slottsfjället här i Tönsberg, tittade på alla fina fyverkerier när klockan slog tolv och hälsade det nya året välkommen.

Men så är det.




Spring.

Hafjell var underbart! Stian och jag åkte ner för alla svarta backar vi kunde hitta. Att vara överlycklig och livrädd på samma gång är en härlig känsla kan jag lova er.

Håller för övrigt fortfarande på att söka efter ett annat jobb. Börjar bi desperat så söker egentligen på allt som jag hittar på alla olika sidor. Om inget händer snart tänker jag banne mig springa runt och lämna cv i alla affärer och liknande jag kan hitta.

Idag har både jag och Stian varit lediga, vädret har varit underbart med blå himmel och ca 15 plusgrader så självklart tog vi oss ut till stan här i underbara Sandefjord. Vi gjorde en av mina favoritsysslor - att sitta på ett café och titta på alla människor som kommer och går. Underbart!

Just nu sitter jag själv hemma hos Stian, han ska vara borta i några timmar. Hittills har jag hunnit ta en springtur och ätit middag.
Nu tänkte jag kolla runt lite mer på internet och se om man kan hitta något jobb att söka på.
Wish me luck.

RSS 2.0