Det där med sömn.

Idag har vi en trött issa här. Varför?
Jo för igår fick jag för mig att dricka kaffe kl 22 på kvällen, vilket resulterade i att jag inte kom i säng förrän ca 23.30. Men inte fick jag sova då. Paret ovanför mig hade fått för sig att spela opera på hög volym så att även jag skulle höra. (Thanks!)
Musiken stängdes inte av förrän ca kl 01. "Äntligen!" kom jag ihåg att jag tänkte. Men. Jag började fundera på om jag fortfarande kan ha min bikini från förra året, så det slutade med att jag kl 02 gick upp för att testa den. När det var klart kunde jag inte slut tänka på om min frys fungerar eller inte (den har varit lite krånglig.) Så var självklart tvungen att gå upp för att kolla det också.
Cirkus 30 min senare lyckades jag somna. Fick dock bara 3,5 timme sömn. Inte så bra kanske.


Imorgon kväll åker jag hem till lilla Trosa! Längtar.

So basically i'm gonna go all 3rd grader on your ass and double dog dare you to fall in love with me.

Sådär ja. Känns lite småskönt med ett nystädat place igen. Gjorde också en god fruktsallad. "Är Isabelle nyttig?" tänker ni säkert nu. Men nä. Jag försökte, men det slutade med att jag hällde socker på den i alla fall.

Nu tänkte jag ta fram mitt påskägg jag fick av Mona, en arbetskompis. Riktigt gulligt av henne måste jag säga! Sen blir det väl ett hannah montana avsnitt på det. Be jealous.


Sunday.

Ja ni vet ju vad det betyder. Städdags!
Later.


Issa och Norge går inte ihop.

Jaha. Då har jag kanske bihåleinflammation då. Har haft konstant huvudvärk i över en vecka snart. Och att vara på jobbet har ju inte gjort den bättre.

Tänkte nu berätta en liten rolig historia om mig och en del av mitt liv i Norge.
När man bor i Norge så måste man ha en egen, fast läkare. Jag har då inte hunnit skaffat det än, har inte mått så pass dåligt så att jag tyckt att jag behövt gå till en läkare.
Men på den senaste tiden har jag ju alltid varit sjuk, och nu när huvudvärken kom så blev det bara för mycket. Så Liv som bor där uppe hjälpte mig imorse att ringa till någon läkarmotttagning så att jag skulle kunna få en läkare.
Men tydligen så har jag inte det rätta norska personnumret för att kunna få en egen läkare. Wtf?

Så det enda alternativet jag har just nu är att gå till en mottagning där dem tar emot vem som helst. Men 0-5 minuter kostar 500 norska. 5-15 minuter kostar 800 norska. GLÖM.

Vad fan ska man göra liksom? Som tur är har jag bara 3 arbetsdagar kvar som jag har bestämt mig för att jobba, sen åker jag ju hem till Sverige då jag ska gå till en läkare där istället.

Fucking unbelievable.

Suddenly you were everywhere. Stenciled to my eyelids and burned into my dreams.

Ja. Som ni kanske förstår saknar jag Göteborg, men allra mest en person som bor där. En person som är alldeles underbar. Men det är långt kvar innan vi ses igen. Kommer man orka vänta? Saknaden är redan så stor att det gör ont.

Annars då?
Nästa vecka åker jag hem. Det gör mig i alla fall mycket gladare. Ska äntligen få träffa min familj och underbara vänner. Can't wait.


Göteborg<3

Nu är jag äntligen i underbara, älskade Göteborg. Jag förstår inte hur man kan älska en stad såhär mycket. Jag ska fanimej flytta hit en vacker dag! Ta mig på orden.

Dagen har än så länge varit lite småseg. Vaknade 06.30 och kunde inte somna om. Antagligen för att jag är så van att gå upp tidigt, plus att jag är alldeles för uppspelt för att kunna sova nu.
Men min bror har varit i skolan idag så jag har suttit här i min ensamhet och tittat på dåliga filmer.

Men ikväll händer det grejer. Då ska jag plus one of the greatest gangs ever ut och göra staden osäker! Don't wait up darlings.
puss.

Kill them with kindness.

Sjuk sjuk sjuk. SUPRISE. not. Men har i alla fall tvingat mig till jobbet de senaste två dagarna. Lite dumt när jag väl tänker efter. Men men.

Imorgon kommer jag i alla fall vara en lycklig_tjej_90. Varför? Jo för jag ska till Göteborg! <3 Åh vad glad jag blir av tanken. Åker buss dit som tar cirkus 4 timmar - so worth it.
Så..antagligen kommer ni inte höra något ifrån mig förrän på måndag eller så. Men ska försöka skriva något meningslöst inlägg någon gång. Som vanligt med andra ord.
Ciao!

Be my monday?

Måndag. Tycker inte om den dagen så värst mycket. Och att jag är sjuk gör ju inte saken bättre.
Det är helt sjukt hur dåligt immunförsvar jag har helt plötsligt. Har alltid lyckats hålla mig frisk där hemma, men nu när man kom till Norge och jobbar med barn som är sjuka konstant så är det kanske inte konstigt att jag blir sjuk. Det är ju "helt nya bakterier här" enligt mamma. Om hon har rätt eller fel vet jag inte.

Helgen var sjukt rolig, om man bortser från min konstant rinnande näsa, huvudvärk och rethosta som fick mig att spy x antal gånger.
Vi körde dricklekar, lyssnade på bra musik, hoppade runt i den 1,5 meter höga snön kl 2 på natten, solen tittade fram och alla var på ett bra humör.

Jaja. Nu ska jag väl gå och lägga mig och dö. Eller något.

Jag lever.

Förlåt för min sega update. Men jag orkar verkligen inte skriva här just nu. Jag sitter knappt vid datorn när jag kommer hem från jobbet. Jag går och lägger mig kl 20 om kvällarna.
Nu är jag sjuk igen som pricken över i:et. Känns great.

Imorgon måste jag i alla fall ta mig till jobbet, för efteråt ska all personal åka iväg på hyttetur över helgen! Det blir åka i backar samt dricka och äta gott. Can't wait.

Ha en trevlig helg.

Utan er är det svårt.

Idag är en skitdag. Jag hatar det. Jag hatar mitt liv. Jag hatar allt. Och ibland får man faktiskt gråta.

Jag saknar mina vänner så galet mycket. Ni är dem som får mig att må bra. Men vart är ni nu? Jo ni är flera timmar ifrån mig. Jag bara längtar tills jag kan få träffa er igen. Sitta och prata massa strunt, skratta åt dåliga skämt och bara ha det så bra som vi kan. Saknar alla våra stunder.
Jag får helt enkelt bita ihop, put on a smile och tänka på att jag snart får se er igen.
puss på er.


En liten småsexig bild från igår.

blah blah blah.

Too tired to function. Det har varit en tuff vecka. Barnen är ju bara så söta, men oj vad det tar på krafterna att passa upp på dem. Fast det är det värt. Går runt och pussar på dem hela tiden. Dem blir nog galna på mig snart. Men jag bryr mig inte. Så går det om man är söt.

Imorgon ska jag träffa Jens från Täby som också är i Norge och jobbar. Ska bli skitkul faktiskt! Så, have a good night kids. Talk to you tomorrow. Eller någon annan dag.


Too much of you is never enough.

Okej då ska vi se vad som händer i mitt otroligt spännande liv. Jag är sjuk så har legat i sängen hela dagen. Men imorgon är det jobb som gäller igen - har inte tid att ligga och fula mig.

Sådär ja. Det var nog allt.
Ciao!

She can't help it.

Nu ska jag sova. Later.

RSS 2.0