Lovely.

I helgen blev det en tur till Dalarna. Jag och Adde hälsade på hans pappa och faster. Det var riktigt mysigt. Vi bodde på hotell och fick världens godaste hotellfrukost kan jag lova.

Nu blir det snart jobb!

One day at a time.

Det ska inte vara såhär svårt. Gör det bara. Men kroppen och huvudet vill inte samarbeta. Det känns som att jag sviker alla, sviker mig själv. Men ändå sitter jag bara där som ett fån. Min mamma och pappa sa alltid "ge aldrig upp". Men ändå gör jag det.
Ingen förstår. Utom jag.


Jag tror jag dör.

Har som tur var inte spytt något mer idag. Men mår illa hela tiden och det känns förjävligt. Har i alla fall suttit och sökt lite jobb under dagen. Hoppas någon hör av sig nu bara.
Nu blir det en liten nap för mitt huvud håller på att explodera.

Jag, Amanda, Natta och Sebbe i lördags.

Nothing worth having comes easy.

Då var det måndag igen. Och morgonen började med att jag fick springa till toaletten för att spy. Ingen höjdare kan man säga. Så antagligen har jag blivit magsjuk.
Yay.

Bra Isabelle!

Om en vecka är det lön igen. Så självklart har jag ont om pengar. Tänkte att nu ska jag fasiken ta det lugnt med allt köpande så att man har lite kvar. Nej men då hamnar jag på hm's hemsida, 15 min senare är jag 800 kr fattigare.
Jag är inte så bra på det där med att spara. Att man aldrig lär sig. Men kan väl i alla fall trösta mig med att sakerna var väldigt fina?


Friday night.

Idag var man ledig så det blev gym och sen glida till systemet där man inhandlade en del.
Imorgon blir det nämligen "fest". Adde bad mig att handla 6 coronas till honom när jag ändå var där, så visst gjorde jag det. Sen ville jag själv ha en flaska bacardi (i'm in the mood for drinkar imorgon) och poff så var min korg väldans full.

Att min gamla barndomskompis mamma stod bakom mig i kön gjorde inte saken bättre heller. Vill inte veta vad hon tänkte när hon såg mig och all denna dricka. Kära Natta skulle handla hon också. Men hon kom ut med två ynkliga cider. Fick ju verkligen mig att stråla!

It's a beautiful day.

Då var man redo för dagen.
Först blir det fika med en gammal vän som jag verkligen ser fram emot.
Sen blir det jobb ikväll.
Ciao.

But I do know the curves of your face. And I know every fleck of gold in your eyes.

Imorse ringde klockan 04.30. Ingen höjdare om jag ska vara ärlig. Men jag och Adde skulle skjutsa mor och far till skavsta. Och jag som älskar att åka bil, dag som natt, gjorde det inte till någon stor grej. Det var riktigt mysigt.

Nu är Adde på jobbet och jag sitter i det stora huset helt ensam. Måste iofs åka hem till lägenheten för att hämta lite mer grejer som vi behöver i veckan. Och den här veckan är ren lyx för mig...jag kommer nämligen ha tillgång till en bil varje dag! (Ja, jag borde nog skaffa mig en egen bil snart.) Men njuta kommer jag garanterat göra.


Gotta love it.

Rätt så trevlig måndag må jag säga. Passet på gymmet gick jättebra och jag svettades som aldrig förr. (Ok, det där lät kanske lite äckligt.)
Efteråt kom jag hem till en lägenhet som var i behov av lite lätt städning, vilket jag då också avklarade. Sen har det mest varit lugnt framför tvn.

Nu är jag än en gång hos föräldrarna. (Jag vet, det var ett väldigt tjat om dom nu för tiden). Men sanningen är faktiskt att från och med imorgon får jag och Adde flytta hit för en vecka. Dom ska nämligen till Spanien och tja, varför bo i en liten pyttelägenhet när man kan få bo i ett stort hus? Det var ett lätt beslut kan man säga.


Live like there's no tomorrow.

God morgon!
Vaknade för cirkus två timmar sen. Hade sett fram emot sovmorgon men min telefon ringde gång på gång. Om det inte var Adde så var det mamma. Var det inte mamma så var det något okänt nummer som jag inte vågade svara på sådär på morgonkvisten.

Nu finns det inte så mycket att göra. Har en god kopp kaffe att dricka upp i väntan på att man får börja ta sig till gymmet. Kl halv tolv har jag och Natta en gymdate. Ska bli trevligt kan jag lova.
Sen får man se vad resten av dagen har att erbjuda.


One day you'll realize it's not about being perfect, it's about being happy.

Precis hemkommen ifrån en fotbollsmatch i Vagnhärad. Det var Addes jobbarkompis son som spelade.
Eller hemkommen och hemkommen, vi är hos föräldrarna. Adde och jobbarkompisen ska jobba lite på trapphuset idag. Vad gör jag här undrar ni säkert då? En fågel viskade i mitt öra att det skulle serveras kokt korv med bröd här.

Vart maten än är, så hittar jag den!

Destroy what destroys you.

Okej. Igår blev det inget tvättande. Soffan lockade så mycket mer.
Men idag tog jag tummen ur röven och tvättade allt som behövdes och lite till. Passade på att städa lägenheten också. Dammråttorna var inte välkomna längre.
Nu sitter jag hemma hos föräldrarna. Adde ska hjälpa pappa att bygga om trapphuset här och då blev vi även bjudna på middag här ikväll. Jag tackade ja på ett villkor - att jag skulle få kött. Och yes(!) jag fick min vilja igenom. Så om ni ursäktar, nu ska jag gå och äta mig galet mätt på kött.


Perfect...

Kom nyss hem från jobbet. Högen med smutkläder är läskigt stor.
Borde tvätta. Men då måste jag först sortera den (Jag vet! hur jobbigt är inte det?) och sen springa upp och ner, in och ut, vänster och höger och allt vad det är för att ta sig till tvättstugan.
Risken finns också att den är upptagen.

Är det verkligen värt det? 

Tänkte att ni kan få njuta av denna vackra bild medan
jag överlägger tvättandet.

im going crazy.

Jag har sån ångest angående sommaren. Varje dag tänker jag på hur gärna jag vill tillbaka till Bodrum. Jag vill till Kristinas hus, jag vill bada i poolen och i havet, jag vill ha de där underbara kvällarna på rockbaren...men allra mest vill jag träffa våra underbara vänner som vi har gjort två år i rad. Det blir ju helt fel om vi inte åker i sommar. Eller hur?
Men det finns så mycket ivägen.

In the silence his heart beat is music to me.

Idag blir det simning med Emmpo! Jag var väldigt skeptisk till en början kan jag säga. Att gå runt i bikini är inte riktigt min grej. Men vafan, det blir nog bra.

Annars då? Adde höll på att försova sig imorse vilket fick oss båda att flyga upp ur sängen. Precis när han skulle gå och jag tänkte återgå till min härliga sömn kom vi (han) på att det är smart att jag lånar hans bil så jag kan ta mig till simhallen senare idag. Så det var bara att tvinga sig upp ur sängen och skjutsa älsklingen till jobbet.
Nu i efterhand tackar jag såklart så mycket för att jag får låna bilen.

Men nu sitter jag här - 3 koppar kaffe senare. What to do?


You held your pride like you should have held me.

I helgen hade vi fullt upp kan jag lova.
I lördags
åkte jag, Adde, hans lillasyster Tindra och hennes kompis iväg till tom tits. Det var våran julklapp till dom. Finns så himla mycket roliga saker där, så jag och adde hade nog lika kul som dom hehe.

I söndags åkte jag och Adde till huvudstaden och tittade på teater. Det var djungelboken som visades. Vi fick platser längst fram och i mitten vilket kicked ass. (Det gjorde också teatern förstås.)

Men det var inte slut efter den teatern inte. Då fick vi åka vidare till Södertälje där nästa musikal skulle visas. Ännu en Queen-musikal, fast den här gången med en kille vid namn Johan Boding som sjöng så likt Freddy Mercury att det var sjukt. Man kunde inte annat än njuta när han sjöng.

Men nu är jag faktiskt väldigt irriterad. Jag har en tendens att alltid bli lite småförskyld, vilket innebär att jag inte får gymma. Eller...jag skulle gå och gymma om jag själv fick välja. Men min pojkvän förbjuder mig eftersom det tydligen bara blir värre då. Visst, han har väl rätt. Men ändå!




RSS 2.0