You're lying real still, but your heart beat is fast just like mine.

Kom nyss hem från el stockholmo. Åh herregud vad mysigt. Nu kan vi snacka pirr i magen.

Ska väl försöka sova lite. Imorgon tänkte jag göra ett försök till att gymma och plugga lite. Får se om jag kommer upp.
God natt.

Crazy sunday.

Oj oj vilken knasig söndag det har varit.

Började dagen med att gå på skördemarknaden här i lilla tråktrosa. Det var jag, Natta och två kompisar från Täby (dem kom och hälsade på igår kväll).
Vi köpte brända mandlar (det är godast om man tuggar mandeln på vänster sida) men jag ville även ha en grillad korv. Fast det tog ju forever innan man hittade den där jäkla korven. Ena täbykillen blev galen på mig men jag gav mig inte. Ska jag ha korv så ska jag. Efter cirkus 30 min fick jag äntligen min korv och var nöjd.

Senare under dagen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Det slutade då med att vi lånade föräldrarnas bil och cruisade till Täby.
Där chillade vi lite smått och när vi sedan skulle lämna av grabbarna grus märkte vi att bilen inte lät som den skulle. Killarna är som tur var bilnördar och sa att det var något fel med bromsen på ena hjulet (?). Så det lät som in i helvete och kunde gå väldigt fel om hjulet eller bromsen låste sig (Minnet är inte på topp). Jag och Natta var livrädda och förväntade oss att något hemskt skulle hända. Men icke. Det gick galant.

Så nu ligger jag här i sängen, men ska snart släcka lampan tänkte jag. För imorgon är det Stockholm som gäller.
God Natt.

Kommer nog att vara tyst resten av kvällen.

Av ren vana brukar jag alltid sjunga med alla låtar jag spelar på datorn när jag sitter och nördar. Idag är inte heller något undantag. Och nu snackar vi inte tyst, utan jag tar i så det räcker och blir över. 
När jag för en liten stund sen gick ner för att prata med föräldrarna om något såg jag att gästerna hade kommit.
Det blev lite hej där och kram här typ. Sen så sa plötsligt den ena gästen:

Gäst: Vad fint du sjöng förut förresten!
Issa: ....va...?
Gäst: Ja man hörde allt dig när du satt och sjöng med någon låt på ditt rum. *blink*
Issa: *Le och gå sedan därifrån för att slå mitt huvud i väggen*

Det var ju lite smått pinsamt.


15.15

Hemma. Tänkte lägga mig och spela död i soffan när jag kom hem men icke sa mamma. Hon slet in mig i köket där jag ofrivilligt måste stå och hjälpa till med middagen. (Det ska komma gäster ikväll och självklart ska mamma bjuda på 3 rätters middag.)
Lyckades smita undan och ta mig hit. Fast snart måste jag ner igen, annars blir hon galen. Och en galen mamma vill man inte ha.

Good morning sunshines.

Sitter nyvaken i Emmas lägenhet. Helt ensam dock. Hon åkte iväg till jobbet imorse. Kände inte riktgt för att gå upp kl 05.30. Så här sitter jag nu.
Har även ätit upp hennes filmjölk. Inte så snällt kanske. Men så går det om man lämnar mig ensam i era hem. Jag äter upp allt som finns och lite till.

Nej nu tänkte jag försöka göra mig klar för hemfärden.
Over and out.


Finn fem sminkfläckar.

Satt på pendeln tidigare idag och då hoppade ett gäng småkillar (12 år?) på. Dem pratade om tjejer och kom in på att dem hade en lek som dem brukade köra på sina tjejer i klassen. Självklart lyssnade jag vidare.
"Finn fem sminkfläckar" kallade dem den. Jag dör så roligt. Men det låter ändå som en rolig lek. Undrar om man får vara med.

Lite blött bara.

Jag har ett litet problem.
Av någon konstig anledning fick jag för mig att jag skulle dricka ur min vattenflaska liggandes. Ja det slutade ju bra. Nu ligger jag här med halva flaskans innehåll på mig. Den andra halvan har hamnat i sängen. I love myself.




Tack
för hjälpen Tiiinaa med min fina header! Du är en apa <3


The most dangerous thing to want is more.

I'm so happy right now. Imorgon, imorgon, imorgon. Då ska jag till Stockholm. Vad som händer där är hemligt en liten stund till. Fast efter cirkus klockan arton.nollnoll ska jag träffa kära Emma. Vi ska ha en mysig tjejkväll. Just what i need!

Nej nu är det sovdags. Snart. Om jag nu kan somna.


If it makes you happy, it can't be that bad.

Oj vet ni vet ni vet ni??
Jag har inte skrivit här idag för att jag har..håll i hatten nu..jobbat! Det känns ju som att jag gör allt annat än att jobba nu för tiden, så jag blev väldans glad när dem ringde igår och frågade om jag kunde jobba idag och imorgon. Självklart tackade jag ja.


Nu är jag hemma efter en lång (men underbar) dag på jobbet och hittade lite godis i mitt rum. Funderar dock hur det lyckades ta sig in här. Kan ju omöjligt ha varit jag. Den saken är i alla fall klar.

It's those little things that mean so much.

Mysdag. Träffade knasbollen Nathalie idag. Vi pratade lite skit och gottade oss med onyttigheter. Precis som det ska vara.

Träffade även Emmpo en stund, nu är jag hemma igen och har gonat in mig under täcket. Ska titta på en film nu tänkte jag.
Imorgon är det jobb som gäller. Ska bli skönt.

Nej roligare än såhär blir det inte..
Känner att jag har världens huvudvärk. Kanske ska skippa filmen och sova lite istället?

Plötsligt händer det.


09.44

Nu är jag förvånad kan jag lova.

1. Jag lyckades ta mig upp kl 07.00 imorse.
2. Jag har pluggat teori.
3. Jag har gymmat.
4. Jag är fortfarande vaken.

Damn i'm good!


She can't help it.

Jag är trött. Ingen rutin i mitt så kallade liv.
Har även mycket att tänka på för tillfället. "Gör jag rätt eller fel" är en av alla saker som snurrar runt i huvudet. Och elak som jag är kan jag inte berätta i detalj vad det är. Men vad det handlar om kan ni nog lista ut...

Nej nu tänkte jag göra lite chokladpudding - because i'm worth it.

Lady Gaga - Telephone



Just a second,
it's my favorite song they're gonna play.
And I cannot text you with
a drink in my hand, eh.
You shoulda made some plans with me,
you knew that I was free.
And now you wont stop calling me;
Im kinda busy.

Ge mig.

Åh vad sugen jag blev på toast.


People are always gonna talk... you might as well give them something to talk about.

Nu har jag äntligen fått krypa ner i sängen. Riktigt mysigt faktiskt.
Förut idag så följde jag med Emmpo till hennes teaterträning i Järna. Lite annorlunda grej att göra, men kul var det. Har inte skrattat så mycket på länge. Emmpo och tre assköna killar var där och förgyllde min kväll.

Efter deras träning åkte jag, Emmpo och två av dessa bois till heron och tittade på trubbel i paradiset. Inte en bra film. Så den får absolut inte fyra av fem toasters.
Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag nämligen få träffa underbara Lisa som jag inte har sett sen i somras. Spännande!
God Natt.


You always want what you can't have.

Sitter hos Emmpo. Idag är jag lite sådär ledig. Vi har kollat runt lite på youtube och...Emmpo verkar ha en thing för videos där dem klämmer finnar. Själv tittar jag bort så att jag inte ska spy. Jag må vara en tuff tjej när det kommer till "äckliga" saker. Men när det gäller finnar...Fy fan. Hellre springer jag in i en vägg 20 gånger. I full fart.


Ska man skratta eller gråta?

Skrev förut med en gammal klasskompis på msn.

Han: Vad gick du för linje på gymnasiet då?
Issa: Jag gick omvårdnad. Så det är väldigt skönt att jag nu fått en utbildning.
Han: Vad har du blivit då?
Issa: Undersköterska.
Han: Undersköterska? Kollar du kön då eller?
Issa: ??

Skojar han med mig?

Blöjjakt.

Nu är jag hemma på 3 timmars rast. Rätt så skönt.
 
Dagen har väl varit spännande. Den avdelningen jag är på idag är en demensavdelning så alla som bor där är lite knasigt söta. En tant jag hjälpte på morgonen hade fått för sig att gömma sin fyllda blöja någonstans i sin lägenhet. Så idag har jag varit på blöjjakt. Hittade den efter ett bra tag i hennes garderob, längst in bakom massor av skor. Så det kan gå.

Nu tänkte jag göra något att äta, sen blir det att gå ner och städa mamis jobb. Härlig söndag det här.

06.33

Jag överlevde. Inga zombies kom och hälsade på. Så det tackar vi för.
Lite trött är man väl, men nu har jag inte tid med det. Ska ju till jobbet.
Hörs sen.

All by myself.

Jag känner mig väldigt ensam just nu. Ingen finns i huset mer än jag. Lekte med Emmpo en stund på kvällen. Men hon var tvungen att åka hem. Och jag, jag måste sova snart eftersom jag börjar jobba kl 07.00 imorgon. Så inte blir det något röjj för min del.

Men det är ju så ensamt. I hate it! Undrar om jag ens kommer att få någon sömn inatt. Och alla zombies kommer säkert få för sig att komma fram inatt. Bara för att jag har sån otur.
Wish me luck.


Mår som jag förtjänar.

Åh gud. Jag kan inte röra mig. Ligger i sängen och det har jag gjort hela dagen. Det enda jag har lyckats göra är att hämta vatten. Mitt huvud känns som om det ska sprängas, jag mår illa, konstant törstig och ja...ni fattar.
Jag ska aldrig mer dricka. Fy. Det blev en vinare och 4 glas öl för mycket helt enkelt. Hur lyckas man?

Men i övrigt så var gårdagen riktigt lyckad! Var så sjukt kul att få träffa bror sin. Fick även höra att jag har feta och goa lår. Självförtroendet steg.

Men men. Nu börjar jag nog sakta men säkert att bli en människa igen. Då ska jag och Emma till Tumba staden och gå runt lite och sen blir det att åka hemåt för mig. Den resan längtar jag till. 1 h fast i en buss. Woho.


Thank god it's friday.

Igår blev det lite shopping med Emma. Jag köpte såklart inget, men det var svårt att låta bli kan jag lova. Hittade ju shoes to die for.

Nu håller jag och Emma på att göra iordning oss, ska sen ta oss till Emma's place för att senare göra iordning allt inför kvällen. ska det bli roligt. Min bror är på besök i Stockholm under helgen och han frågade om jag ville ut och festa med honom. Såklart jag och Emma inte bangar på det. Kommer bli awesome.
Ha en underbar fredag!

Uppe med tuppen.

Det är precis vad jag är. Har även varit vaken en stund.
Som ni antagligen har glömt så ska jag ju till Södertälje för risk1an idag. 09.30 börjar den, alltså måste jag ta 08.00 bussen härifrån för att hinna. Åh vad jag älskar landet.
Nej nu ropar frukosten.

Vad är detta?



Ja. Alltså. Vad ska man säga? Jag undrar vad jag har för typer på msn egentligen. Men han behöver inte tänka på mig. För jag kommer nämligen aldrig höra av mig till honom. Kanske om det krisar sig ekonomiskt? Nej. Inte då heller.

Och att han sen hörde av sig 3 minuter senare för att fråga om jag hade ångrat mig gör det hela bara ännu mer sorgligt. Stackars människa. Han måste verkligen vara desperat.

Have you ever thought of someone and realized you were smiling the whole time?

Alarmet ringde kl 07.00 idag, jag lyckades ta mig upp för att plugga, gymma och sedan storstäda mitt rum. Då menar jag rensa alla lådor, dammtorka, dammsuga, tvätta golv... you name it. Så ja, idag känner jag mig lite sådär småduktig.

Ska också gå och jobba nu, och senare blir det en reunion med min kära Tina aka negerhora och en söt Amanda.
Lovely.


Innerst inne förstår jag dig Emmpo.

Jag satt för en liten stund sen och tittade på tv. Fick då ett sms.

Emmpo: Åh jag gråter...
Issa: Va?? Vad är det som har hänt?!
Emmpo: Jag rensar skor och måste slänga massa. Skor är ju mitt liv!
Issa: ...

Jag trodde verkligen att något hemskt hade hänt. Men när man väl tänker efter. Att behöva slänga bort sina älskade skor är en smärtsam process...


We live in perverted times, my friend.

Körde lite med körskolan idag. Sista körlektionen för att vara exakt. I like.

Efter det åkte jag och Emmpo till Nypan för att hon behövde en ny klänning. Vem blev det som kom hem med flest kassar då? Fan alltså. Men men, nu är jag lite kläder rikare då. Alltid trevligt.

Gjorde något helt oväntat idag också. Jag testade...håll i hatten nu...en QP-cheese meny på donken idag! Har inte vågat på något nytt än min gamla hederliga Mcfeast på flera år. Men idag kände jag för att vara lite äventyrlig. Och vet ni vad? Jag gillade den.

Jag kunde inte låta bli. Det stod mitt namn på dem.

Do you feel like a man, when you push her around?

Oj vad tiden går fort när man har roligt. Känns som att den bara är runt 18. Men icke.

Det var jättemysigt att åka runt i bil med Emmpo. Det blev ett stopp vid McDonalds drive through också. Det där är farliga grejer. Åtminstonde för mig och Emmpo. Vi kan aldrig åka förbi ett donken utan att stanna till.
En mcfeast- och big mac meny senare åkte vi och betalade den där risk1an och sen åkte vi hem via Järna, Vagnhärad och Västerljung. Genväg kallas det.


What would you do if you knew you could'nt fail?

Ehm. Ja den här dagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vaknade kl 11.30 av att pappa, som var hemma på lunch, knackade på min dörr och förvånat såg på mig som låg nyvaken i sängen. Inte bra. Det blev helt enkelt inte så mycket sömn i helgen. Sen kan ju det tolkas lite som man vill...

Om cirkus en timme ska Emmpo komma hit, byta bil, och sen åker vi till Södertälje. Jag ska nämligen betala för risk1an som jag ska till på tors. Nu är det nära, gott folk. Eller. Man hoppas ju det i alla fall.

Trevligt med det underbara vädret också. Not. Dimma gör inte mitt deppiga hösthumör bättre på något sätt. At all.

Over and out.

It's the way that he's in your mind.

Nu är jag hemma igen. Men jag vill tillbaka...Fan. Nu hoppas man bara att man får våldgästa personen igen inom en snar framtid. Skulle sitta fint det.

På tågresan hem var Emmpo inte den smidigaste människan som existerar på denna jord. Jag har nämligen döpt om min kära vän Kristina till Negerhora på min mobil. Ett litet internskämt. Emmpo ser då att jag får ett sms av henne och säger högt:

Emmpo: Men vem är negerhora??
Issa: Eh...jo, det är Kristina... *tittar nervöst omkring.*
Emmpo: Jahaa! Men hur mår negerhoran nu för tiden då?
Issa: Bra...

Anledningen till att jag var så kortfattad var för att framför oss, cirkus 2 meter, satt en livs levande neger. Han tittade på oss med mördarblicken nr 1. Det sorgliga är att Emmpo inte såg honom och fortsatte. Själv tittade jag ner i golvet och hoppades att hon skulle sluta prata om negerhoran för en stund...

Men jag tycker om dig ändå Emmpo. You're so knas.

Hej Linköping!

Klockan 17.18 går mitt tåg mot Linköping. Hemma är jag inte förrän på söndag. Och nu är jag väldigt säker på att det inte blir något bloggande under helgen. Jag kommer att ha annat för mig. Tss.
Take care!


issa at her best.

Kom att tänka på när jag för några månader sen hade ett riktigt clever moment. Jag pratade med en kompis i telefonen. Han höll på att berätta någonting.

Issa: Åh jag hittar inte min telefon...
Kompis: Ehm...okej? *fortsätter att prata*
Issa: *Jag blir allt mer och mer frustrerad*
Men åh jag hittar verkligen inte min telefon!!

Till slut slog det mig - jag pratade ju i den! Jag började att asgarva och min kompis fattade nada.
Så kan det gå.



1 day left.

Nu ska det packas! Wish me luck.


1 h 30 min senare - Jag är äntligen klar! Det måste vara världsrekord i packning i min egna lilla värld. Awesome.
Nu är det bara att invänta morgondagen då. Längtar som en tok.


Miley Cyrus - The climb.



I can almost see it.
That dream I'm dreaming.
But there's a voice inside my head sayin,
"You'll never reach it."


I have a weakness for you.

Okej. Jag har ljugit lite för er. Jag tog bort de hemska lösnaglarna och...håll i hatten nu..klistrade på ett par nya. MEN dessa är korta modeller så det känns precis som vanligt. Awesome säger jag bara. Ja det var nog allt om det.

Idag har jag umgåtts med Emmpo. (Big shocker there). Vi klippte oss hos frissan och sen har vi bara varit. Typ. Mysigt var det i alla fall.
Såg nyss på bönderna på tv. Åh Per-Jörgen är ju bara för söt. Jag har nog en sån där liten tonårscrush på honom.


Kan inte låta bli.

Ja ibland undrar man hur det skulle se ut. Se ut om man var där istället för här. Det är ju svårt att inte tänka på det, på dig, när man får höra såna fina saker. Jag är svag för sånt.
Jag saknar helt enkelt dig. Jag saknar dig.

""

Lösnaglar?

Gissa om jag har fått bära på kassar idag. Det blev mycket shopping för min del helt enkelt. Både till mina nära och kära samt lite till mig själv. Lite belöning sådär.

När vi kom hem skulle Emmpo sätta dit lösnaglar som hon hade köpt. Hon tvingade, nästan hotade mig faktiskt när jag väl tänker efter, att jag också skulle ha lösnaglar på mig.
Så nu sitter jag här.

♦Det har tagit mig 20 minuter att plocka undan saker i mitt rum som vanligtvis tar 5.
♦Att ta av sig bara strumporna tog 5 min. Resten ska vi inte prata om.
♦Skriva ett sms tar dubbelt så lång tid. Samma sak gäller att skriva på datorn.

Njae. Det här är första och sista gången jag använder lösnaglar kan jag lova. Förstår inte hur folk klarar av att dagligen ha såna naglar OCH klarar av allt som vanligt. Creds till er.


Lita aldrig på 118 800!

Jag hade tråkigt. Jag skickade då ett sms till 118 800 - dem som påstår att ha svar på allting.

Issa - Vem är Isabelle Högman?

118 800 - Isabelle är en glad och spontan tjej, hon gör inte mycket förutom att skriva på msn, kolla på Gossip girl och tjata med sina kompisar i telefonen. Hennes huvudfokus är inte läxorna så att säga. Hon har massor med humor och är väldigt söt.

(Jag tittar ABSOLUT INTE på Gossip girl. Har aldrig ens gett det programmet 1 minut av min dyrbara tid. Självklart var jag tvungen att konfrontera dem.)

Issa - Ni påstår att Isabelle Högman tittar på Gossip girl, vilket hon inte alls gör. Vad har ni att säga om det?

118 800 - Jag tror nog att vi vet bättre om hon tittar på Gossip girl än vad du gör, så det jag har att säga om det är att jag har rätt, du har fel! 1-0 till 118 800.

(Jag ville självklart inte släppa denna sak så lätt. Skrev ett långt och bra svar, skulle skicka men då visade det sig att man inte kunde skicka något mer till dem. Vad är det för fegisar som sitter där och svarar egentligen?? 1-0 till 118 800 my ass!)


You only fail when you give up.

Köra runt och runt i Södertäljes rondeller, plugga teori, svettas på gymmet, visa hur man använder en soffa...Ja det är väl det jag har hunnit med idag.
Imorgon blir det julklappsshopping med Emmpo! Efter gymmet ofcourse.

Nu är det 4 dagar kvar. Jag kan inte sluta att le, min mage pirrar konstant 
och allt känns så bra. Ja. Jag mår underbart just nu.


Söndag.

Hemma på rast. Har haft det skitkul på jobbet idag. Jag fick turen att jobba med den skönaste bruden på trosagården. Det tackar vi för.
Idag är det ju fars dag. Jag som hoppades på att det skulle bli lite tårta här hemma när jag kom hem. Men icke. En liten present fick papi av mig. Så nu känner jag mig som en bra dotter.

Snart ska jag tillbaka och skratta vidare. Kommer sen hem igen runt 21.30. Lovely.
Ha en trevlig dag!

Spindlar.

Har tänkt på en sak. Spindlar. Hur kan folk inte vara rädda för dem? Eller ännu värre. Tycka om dem?
Dessa människor är inget annat än omänskliga. Alla normala människor vet att spindlar kan krypa in i örat, ge en öroninflammation och till sist dör man.
Så är det bara.

Everytime i hear your name, i can't help but smile.

Ikväll blir det bara en lugn kväll. Ska jobba imorgon så. Håller nu på att titta på lägenheter. Hoppas verkligen. Oj vad jag hoppas.

Jag ber förresten så hemskt mycket om ursäkt för mina otroligt roliga inlägg jag skriver nu för tiden.


Hemmakväll.

Hej!
Tänkte bara säga att jag inte har så mycket att säga.
Haha.
Nu ska vi se vem som losar i idol ikväll då.
ciao.

Stewie tittar för första gången i en porrtidning.


Torsdag.

Idag har jag inte så mycket att säga. Tyvärr.
Dagen har varit slapp och nu ska jag iväg till jobbet.
Vi hörs.

Sovdags.

Hur mår jag nu då? Jo har vilat sen några timmar tillbaka. Vaknade av att jag dreglade och att min läpp hade somnat. Första gången det har hänt för mig i alla fall. Det om läppen alltså. Trodde inte att det var möjligt. Men man lär sig ju något nytt varje dag, right?

Annars då? Har ont i varenda liten del i kroppen. Och armen där sprutan togs ska vi inte ens tala om. Emmpo hade också en tendens att komma åt den under hela dagen. (Säkert med flit. Hon tycker om att se mig lida.)

Nu ska jag väl dregla vidare.
God natt.

IQ't är på topp.

Idag på lunchen visade jag och Emmpo våra smarta sidor.

Emmpo: Våran ena katt har sprungit bort.
Issa: Nej vad hemskt! Vart är han då?
Emmpo: ...

5 minuter senare:

Emmpo: Jag har aldrig sett den där filmen mitt stora feta grekiska bröllop.
Issa: Vi kanske kan titta på den sen?
Emmpo: Ja kanske det. Vad handlar den om?
Issa: ...

Sådär ja. Nu ska jag ta och vila lite. Tror att jag har fått feber. Inte bra.




I could spend my day watching you smile.

Ja då var man ett par hörlurar rikare nu då. Och inte tog det 5 månader heller. Bra jobbat issa.
Tyvärr blev det inget gym idag. Är helt slut i kroppen. Plus att jag igår var tvungen att ta den där jäkla sprutan mot svininfluensan. Så ja, idag kan jag inte riktigt röra på armen som jag vill. Men man ska väl se från den ljusa sidan? Nu kan jag slicka på hur många handtag som helst utan att riskera att få SI.
Score!

Nu sitter jag här nyduschad och ska om cirkus 2 timmar träffa älskade Emmpo. Vi ska äta lunch på greken. Och ja. På greken. Inte den grekiska resturangen.
Ciao.

Typiskt.

Jag har kommit på en sak. Jag måste införskaffa mig ett par nya hörlurar till min underbara ipod.
 
Det sorgliga är att jag kom på det när jag sprang där på löpbandet imorse. Kände mig helt hjälplös faktiskt. Jag kan ju inte springa utan musik?!
Eller. Jo visst kan jag väl det. Men det blir inte samma sak. Man har ju sina vanor. Vissa viker pappret medan andra knögglar ihop det innan man torkar sig, right? Det här är samma sak för mig. Jag måste springa med musik i öronen medan andra klarar sig galant utan det. Hur nu det ska gå till...

Nej nu ska jag göra en stor frukost och kolla på en film jag köpte för några dagar sedan -
På andra sidan häcken. Åh skrattar bara jag tänker på den. Den speedade ekorren. Puss på honom.

Plötsligt händer det.

Har laddat min ipod nu! *Applåder* 
Allt jag behövde göra var att hämta sladden ifrån pappas kontor på nedervåningen, koppla in den i min dator samt ipoden, datorn sköter sedan resten OCH det tog mig bara 5 månader.

Framtiden ser ljus ut.

Home sweet home.

Kom hem från jobbet för cirkus 1 timme sen. Det tar på krafterna. Men så värt det. "Pengarna bara ruullaar in". Nej kanske inte riktigt. Men kunde ha gjort.

Imorgon står tyvärr inte något jobb på schemat. Men då finns det tid till att göra så mycket annat. Kanske inviga mina nya underbara gympaskor på gymmet? (Nämnde jag att dem är underbara?)
Okeej okeej jag har kanske redan använt dem lite på jobbet idag... Me love them helt enkelt. Jag får åtminstonde inviga min nya sportbh. Bättre än ingenting så att säga. 


I've got a confession to make.

Det finns inget lätt sätt att berätta detta på. Men..Okey here we go...
Jag vill ha den galna katten som nästan bet av min arm för några dagar sen!
Puh. Då var det sagt. Skönt. 

 

Monday morning.

Nu är jag hemma igen. Gick upp tidigt imorse. Blev teoriplugg och gym. Det har äntligen blivit lite utav en vana - and i love it!

Nu: Göra mig iordning, träffa Emmpo vid sportaffären, införskaffa mig ett par nya gymskor och eventuellt en sportbh. Känner mig som värsta sportbruden på elitnivå nu måste jag säga.

Ciao. 


Söndag.

Hej hej på er.
Just nu är jag hemma på lunch så passade på att sätta mig här. Jag trodde faktiskt att den här dagen skulle bli riktigt jobbig men den har varit jättebra och rolig hela dagen. Till och med imorse när jag gick upp var jag inte en zombie som önskar att jag kunde få ligga kvar i den varma och goa sängen. Nej nej jag gick istället upp med ett leende på läpparna. Varför får ni allt undra över, hehe.

Nej nu måste jag börja röra mig tillbaka mot jobbet - 6 more hours to go!

RSS 2.0