Hold up, wait a minute, put a little love in it.

Första gången ikväll på väldigt länge som jag ska sova i lägenheten. Känns lite konstigt om jag ska vara ärlig. Men kan inte ha mer tur eftersom en viss Nathalie fyller år imorgon, så Jonas står i köket och lagar tårta..och den får man även smaka på redan ikväll (!!)
Vissa har det bra.

Annars så flyter ju vardagen på riktigt bra, och om fyra dagar åker vi ett gäng på sex personer till Hafjell, där vi ska bo på hotell och åka en massa skidor/snowboard (och allt man nu kan tänkas åka) för att ha det riktigt kul. Längtar.


Trött.

Jag börjar seriöst talat bli orolig över hur trött jag alltid är. Är jag hos min älskling så somnar jag alltid i soffan om vi tittar på film eller liknande, när jag är hemma i lägenheten så slutar det alltid med att jag släcker lampan runt kl 20-21 (!)

Inte okej! Sen är jag i stort sätt alltid väldigt trött och seg. Hoppas på att det har med årstiden att göra, för jag har inte lust att behöva gå till läkaren för att ta prover och grejer. Är rädd för att jag kanske måste göra det om tröttheten inte försvinner, det har hållt i sig väldigt länge nu och det är ändå något som jag märker av väldigt mycket.

Inatt sov jag 13 timmar helt utan problem. Det har jag nästan aldrig lyckats göra förr. Well well, ska snart fixa mig ett gymkort vilket förhoppningsvis hjälper lite. Kan hända att jag rör på mig alldeles för lite?

Ikväll ska jag ut med Nathalie, Jonas, Pontus och Jennifer, lite senare kommer också Stian. Längtar!

You only live once.

Blivit mer jobb nu, and i love it. Massor av olika barnehagar, så blir många namn att lära sig hela tiden. Men det grejar självklart jag!

Var även på en arbetsintervju idag, vart tänker jag inte berätta..det är en hemlig än så länge. Ska få veta nästa vecka om jag fått jobbet eller inte, så håll tummarna!

Imorgon är det jobb igen, så blir att lägga sig skapligt.
Annars har jag väl inte så mycket mer att nämna, om det här ens var intressant vet jag inte. Bättre än ingenting i guess.
Take care.

It's such a funny sensation to be so happy that you wanna die.

Äntligen är det fredag!
Just nu gör jag inte så väldigt mycket, men klockan 22 går en buss mot Sandefjord som jag tänkte ta. Var väääldigt länge sen jag tog en buss, och självklart hade jag gärna tagit bilen. Men tyvärr föll jag för frestelsen att ta en (eller två) öl under kvällen.

Vad händer i Sandefjord då?
Min älskling har sin quiz ikväll, och den slutar inte förrän runt 23. Så jag kommer vara där lagom till den är slut, sen ska jag umgås med honom, lite annat folk och ha det väldigt kul! Stannar där resten av helgen också, kommer bli hur mysigt som helst.

Ha en fin helg!

Don't let the sadness of the past, or the fear of the future, rob the happiness of the present.

Tro det eller ej - jag överlevde helgen!
I lördags blev det dessvärre ingen tjejkväll, men jag gick istället till våran gamla lägenhet (jobblägenheten till Securitas) och umgicks med både gamla arbetskollegor och några nya ansikten. Eftersom jag inte kom i säng förrän klockan 05 på morgonen så säger det helt klart hur kul jag hade det.

Igår fick jag även jobba tillsammans med Nathalie för första gången. Vi var på en barnehage mitt ute i ingenstans, men det gick ju lika bra för det.
När vi kom hem så lagade jag kick ass food till Nathalie och min älskling som också kom över.

Nu tänkte jag ladda upp med en kopp kaffe och sen börja söka jobb. Wish me luck.


Frågetävling och illamående.

Gårdagen var riktigt kul! Jag och Stian gick till James Clark, det är en bar där han lite då och då håller i en quiz som det heter, alltså en frågetävling. Det var dags igårkväll igen, så jag fick vara i lag med bland annat hans bror och några vänner till dom.

Jag kan ju lugnt säga att jag inte var den skarpaste kniven i lådan. När jag satt där och kände mig lite smådum kom plötsligt frågan "hur många bokstäver har det svenska alfabetet?" och POFF så hade jag sju personer som satt och tittade på mig med stora ögon i väntan på svar. Pressen var inte att leka med! Satt och räknade på fingrarna minst 20 gånger så att det verkligen skulle bli rätt. Om det hade blivit fel skulle jag ju inte kunnat leva med mig själv längre.
Det förstår ni självklart också.

Men i övrigt gick det ju bra, vi kom på 9e plats av ca 25 lag. Och eftersom jag inte hade hjälpt sådär jättemycket mer än att ge rätt antal bokstäver till svenska alfabetet
(don't judge!) la jag till kommentaren "jag är ju ändå
en dum svensk". Works every time.

Idag har det för övrigt varit en spännande dag. Började med att jag var tvungen att springa till badrummet för att spy. Inte sådär jättekul. Men tänkte "what the hell, jag drar till jobbet ändå". Det skulle jag inte ha gjort... spydde på torget. På torget liksom! What are the odds?!
Så nu sitter jag här hemma och mår skit. Inte direkt så jag ville spendera min fredag.


Feeling on top of the world!

 


Start everyday off with a smile. At least it's a good start.

Idag är jag ofrivilligt ledig, ingen chef som hörde av sig angående jobb. Så tänkte kolla runt lite på internet om det finns något jobb man kan söka. Måste. Få. Mig. Ett. Fast. Jobb.

Ikväll ska jag få vara med min älskling.
Ska se till att pussa på honom extra mycket för imorgon ska han åka till Budapest med sitt jobb över helgen. Töntig som jag är tvivlar jag lite på om jag kommer överleva.
 
Men på lördag så ska jag, Nathalie och Jennifer ha tjejkväll vilket definitivt kommer få mig på bra humör! 


RSS 2.0