Friday night.

Fredag kväll! Men en lugn kväll för min del, för imorgon är det upp tidigt och sticka iväg på jobb. Men det gör mig ingenting med tanke på hur kul jag alltid har på jobbet. Trodde inte att man kunde ha det så bra som jag har det just nu. Men jo, det kan man tydligen.
 
 
 

Då var ännu en helg över.

Haft en superfin helg. I fredags var det spelkväll med Dora och Eirik och igår körde vi på en utgång.
 
Men kan ni tänka er att om två veckor så flyttar jag. Herregud, jag längtar så mycket att det gör ont! Men att ha sällskap av den fina familjen jag bor hos kommer jag sakna. Sitta ute på terassen med varsin kaffekopp och prata, att jag och Dora sitter och nördar the sims med varsin dator, mysa med Leah och Leon...listan kan bli lång.
Får väl se till att komma på besök lite då och då helt enkelt. Där har dom ingen talan. Mig blir man inte av med så lätt!

Fredag.

Igår blev det en tur ut på byn. Det bjöds på quiz, drinkar och massa mysigt umgänge. När jag skulle hem på kvällen tänkte jag att jag skulle cykla, eftersom cykeln ändå behövde förflyttas hem till Dora och Eirik som jag bor hos.
 
Den resan var väldigt speciell. Det blev inte en rak cykeltur hem direkt. Var lite rädd när nedförsbackarna kom och det kändes som att jag körde fortare än vad bilar gör på motorvägen. Men i själva verket kunde säkert en människa gått fortare. Well well, kom ju hem säkert till slut!
 
Just nu sitter jag barnvakt åt två söta barn medan Dora är på arbetsintervju. Så spänd över hur det går för henne! Lite senare är det jobb som står på schemat.
 
Ha en fin fredag!
 
 

Söndag.

Söndagar är bra dagar. Dagens planer är att göra så lite som möjligt.
 
Men jag längtar väldigt mycket till morgondagen. Då ska jag få titta på lägenheten jag ska flytta in i den 1 september. Jag längtar som en tok tills september kommer! Tänk att jag ska få mitt alldeles egna ställe. Där jag får göra precis som jag själv vill. Ingen som kan säga hur saker och ting ska vara. Snälla, låt tiden gå fort.
 

Jag är så lycklig.

Som ni kanske förstår har saker och ting ändrats väldigt drastiskt i min vardag. Men jag är inget annat än lycklig.
 
Jag har blivit så lurad de senaste månaderna, och många är förvånade över hur jag har tacklat det hela. "Hur kan du vara så lugn?" "Om jag var dig så skulle en viss man varit död nu!".
Jo, de flesta skulle nog reagerat i ilska. Men inte jag. Det enda jag känner är...frihet.
 
Det är så pass enkelt att, det är inte jag som har förlorat någonting, utan i så fall tvärt om. Jag får nu chansen att ta hand om mig själv, och inte behöva tänka på någon annan.
Allt har redan löst sig så bra på så få dagar, och jag kunde inte ha klarat det utan de underbara vännerna jag har.
 
Om en månad flyttar jag till en lägenhet. Jag ska bo där alldeles själv, och det ser jag verkligen fram emot. Tills dess har jag två underbara människor som ställer upp för mig och ger mig ett hem att bo i tills det är dags att börja mitt nya liv. På riktigt.
 
Jag är så lycklig.

RSS 2.0