It's all just a game until your heart is touched.

Lägenheten är such a mess atm. Saker överallt. Och att jag inte har några flyttkartonger att lägga alla saker i gör inte saken bättre.
Men mami och papi gjorde mig riktigt glad igår när dom berättade att vi kommer åka hem redan på fredag kväll! Jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Men nu tänkte jag ta mig en liten powernap. Skitbra. Då kommer jag inte kunna somna ikväll. Men i dont care. Är man trött så är man.

I miss you, i miss you so bad it hurts.

Emmelie Eriksson. Den bruden alltså. Hon är något speciellt. Hennes härliga, galna och knasiga sätt att vara. Hennes humor. Humorn som vi två har tillsammans. Vi har nästan ett eget språk på grund av alla internskämt vi har tillsammans.
Vi har varit med om mycket. Och tjejen finns fortfarande i mitt liv. Hon är fortfarande min bästa vän och finns alltid där när det behövs. Hon vet alltid hur hon ska få mig på bra humör. Om inte, så surar hon tillsammans med mig.
5 dagar kvar. Då är jag i Trosa igen. Det första jag kommer göra när jag stigit ur bilen? Springa hem till henne.

Don't ruin today by worrying about yesterdays problems.

Idag har det varit en rätt seg dag. Vaknade på fel sida och har gått runt och känt mig lite småirriterad hela dagen. Inte ok när man jobbar på dagis.

Men jag tror att det har mycket att göra med att det är så nära nu. Snart åker jag hem igen. Och då är man så trött på vardagen här i Norge. Men jag vet att jag borde njuta av de sista veckorna här, för jag kommer ju aldrig få se mina bebisar igen efter att jag har åkt. Usch. Bara tanken av det gör mig ledsen.

I don't know how it started, but in my head, it never ends.

Känner för att uppa lite.
Okej. Skulle springa iväg till bussen för att ta mig till Sarah. Utanför står Liv och Petters son och ska precis hoppa in i sin bil, så han erbjuder skjuts. Väldigt snällt! Dock visste jag inte riktigt vart jag skulle. Vi yrade omkring i Österås trakterna och till slut kände jag mig riktigt elak så jag sa bara snällt "du kan släppa av mig här" och pekade på någon busshållsplats.
Ringde sen till Sarah och ingen av oss visste riktigt vart jag var. Men till slut kom vi fram till att jag var på helt fel sida av Österås. Härliga tider liksom.

Sedan tillbringade vi hela eftermiddagen på den soliga balkongen och drack cola med is och spelade yatzy. Lite skitsnack hann vi nog med också.
Runt halv 6 snåret kom hennes kjaereste (också kallad min jobbarkompanjon) Truls hem, och då lagade "vi" kick ass food! (Det var dom som lagade den, jag fick inte hjälpa till. Undrar om dom ville vara snälla eller bara tvivlade på mina matskills?)

Nu är jag i alla fall hemma igen, nyduschad och känner mig allmänt fresh och glad. Imorgon blir det jobb igen!


Take me as i am, or watch me as i go.

Blev en dag till hemma. Mår mycket bättre som tur var.
Igår sken solen heela dagen och jag fick ångest över att ligga inne. Så när jag vaknade och såg att solen sken idag också, då var det bara att slänga på sig bikinin och lägga sig ute i gräset med en bra bok. (så sofistikerat det låter.)
Så lite mer färg har man väl lyckats få. Hoppas jag. Men blev bara cirkus två timmar, mer klarade jag inte av. Det vart så freakin varmt.

Nu blir det att klä på sig och sen åka iväg och träffa en Sarah. Ska bli massa mys!

Jävla skitmåndag.

..och så är jag sjuk igen. Fan för allt har jag lust att säga. Så det gör jag. FAN FAN FAN. Vi som skulle åka till en bondgård idag!

♦Jag har alltså feber och skitont i halsen, kan knappt svälja. Så idag måste jag försöka ta mig till en läkare, men jag vet inte alls hur jag ska göra. PANIK. Liv och Petter är heller inte hemma, kommer inte hem förrän ikväll.

♦ Anledningen till att jag ens sitter vid datorn är för att kolla hur bussarna går till Baerum Sykhus. Jag måste byta buss tre gånger och det kommer ta ca 1,5 timme. Fuck that. Inte ska jag ut på äventyr med min jäkla feber. 

♦ Mitt virusskydd på datorn har gått ut. Och jag har inga pengar på mitt svenska kort för att kunna betala för nytt.

♦ Det ligger en död spindel inne på mitt badrumsgolv. (lät den dö under ett glas, tog en sisådär vecka. Inte en chans att jag rör den!)

♦ Jag vill shoppa online. Men som jag sa innan, jag har inga pengar på mitt svenska kort för att kunna göra det. (det går av någon konstig anledning inte att använda mitt norska.)

♦ Jag vill åka hem till Sverige nu! Orkar inte med Norge längre.

Hoppas ni har en bättre måndag än mig.

.



"I wanna be the girl he gives his hoodie to wear and cuddles up next to when its cold. He'll be the one who comes up behind me, wraps his arms around my waist, catches me off guard and whispers you look beautiful."

Smaken är som baken.

Min bror och jag på facebook chatten:

Bror: <3 Tysk säckpiperock. "skickar en youtubelink"
Issa: Du vet att jag gillar r&b va?
Bror: Ja, jag beklagar.
Issa: Right back at ya.


För att jag fyller systembolaget idag!


Lite innan jag tänkte bege mig mot bussen imorse kom Liv sjungandes med fina blommor och en present till mig. Så himla gulligt! Flaggan hade hon även hissat upp här ute. "Att fylla 20 år är en speciell dag och det måste man hissa upp flaggan för!" sa hon snällt. 

Åkte sen till jobbet trots min sjukdom. En av ungarna var extra söt och kramig idag, vilket uppskattades massa!
Men när kl blev 12 var jag tvungen att åka hem, klarade inte av att vara kvar på jobbet..mådde så dåligt. Men innan jag gick så fick jag en present av all personal från barnehagen. Hur gulligt är inte det?! Fick det fina brevet på bilderna över här, plus ett jättegulligt halsband. Jag är så glad. Och som pricken över i:et sjöng de större barnen för mig innan jag gick iväg mot bussen.

Hemma har jag bara legat och dreglat mig igenom dagen på soffan. Sovandes förstås. Annars hade det blivit lite akward. Sen kom Liv ner med hemlagad pizza till mig. Riktigt gott!
Det har varit en riktigt mysig dag, trots att jag inte är hemma i Sverige med mina vänner och familj.

Väldigt seriösa samtal mamma och jag har via skype.


Sommarfest.

Idag hade vi sommarfest på jobbet. Lite mysigt var det ändå. Mina barn klädde vi ut till ekorrar, och sen fick alla sjunga en sång som vi har övat på ett tag, framför föräldrarna.
Efteråt hade alla med sig egen mat och satt i gräset och åt gott. Det bjöds även på kaka och saft. Det gillas. All personal fick även presenter av alla föräldrar och barn ifrån barnehagen. Snacka om glad man blev! Åh jag kommer sakna barnehagen.


boy, come a little bit closer.

Helgen har varit underbar. Det blev shopping med mami, åka till Enköping och träffa den bästa, åka ut på sjön, träffa älskade Emmpo och avsluta sista kvällen i hemlandet ute på krogen och träffa massa vänner. Så underbart att se alla! (Emma hjärtat. Vi ska ses så fort jag kommer hem!).

Var riktigt tungt att sätta sig på planet, ville bara springa därifrån och åka hem till mamma och pappa igen. Men får tänka att det bara är en månad kvar nu - sen kommer jag hem igen. Längtar.

RSS 2.0