There's nothing else i can say.

God morgon cutiepies!
Idag är THE day. Fest ska det bli. Längtar som en tok till ikväll.

TIPS. Att bara dricka flera koppar kaffe och inte äta frukost är inte bra. Jag sitter och skakar at the moment. Inte okej. Ska nog ner och käka nu så jag inte får en hjärtattack. Eller något.

Ciao!


Hon är så söt.

Oj vad tiden går fort. Hinner knappt sitta vid datorn längre. So sorry about that.

Idag råkade jag sova till 10.30. Det tyckte inte pappa om som kom och väckte mig. Inte långt efter ringde Emmpo och vi åkte iväg för att handla lite behövliga saker. Jag kom hem med ett par kängor och termobyxor. Mycket viktigt när man ska leva i Norge om cirkus 1 månad, och speciellt när man ska hänga ute med småbarnen hela långa dagarna.

Efter vår lilla shoppingtur åkte jag och pappa till Nyköping för att övningsköra. Det gick väl bra. Fast vilken kaotisk stad! Galet mycket bilar, små gator, alla tutar, högerregel här, huvudled där etc... Jag blev helt crazy medan pappa satt och skrattade åt mig. Snällt, eller hur?

Vi överlevde och nu sitter jag och lyssnar lite på Bo Kaspers Orkester.
Riktigt mysigt band måste jag säga.


Under the streetlight, dancing by herself, she is waiting for a car to stop, a star to fall, someone to change her life.

Ikea gick jättebra! Vi är nu några saker rikare, resten tänkte vi plocka upp i Karlstad när vi åker mot Norge. Det blir då billigare med att hyra släp och grejer. Sparsamma är vi allt.

Träffade Emmpo en liten stund ikväll också. Det var myys.
Nu tänkte jag ta och sova. Har en lång dag framför mig imorgon. Sthlm it is.

Våra fina snögubbar:


God morgon!

Varit vaken sen 8. Hade tänkt sticka iväg och plugga på teori, men har inte kommit längre än såhär. Men en dusch och frukost har jag hunnit med iaf.

Idag (efter teorin) så tänkte jag, Natta, mami och papi åka iväg till ikea för att försöka hitta lite möbler och dylikt. Det enda problemet är att Natta inte vet om det än. Hur smart är det att ha mobilen avstängd när man känner en människa som mig? Jag får alltid panik och blir en wanna be hulken när personen jag ringer inte svarar.
Så Natta. om du ser det här. RING RING! Annars har vi lite problem.

Later darlings.

Issa's back!

Nu har min Bella och hennes familj åkt hem igen, tråkigt såklart.

Det har varit en helt ok vecka. I fredags gick vi ut i Södertälje. Fick träffa massa gamla klasskompisar, vänner och allt möjligt. Hur roligt som helst! Dock fick jag kanske i mig en aning för mycket, så alla jag pratade med - tänk på att jag var full. Då kan det slinka ur mig en del.
Hoppas jag inte lyckades skämma ut mig allt för mycket.

Nu har vi precis städat klart hela huset. Det har varit både hund och katt här under veckan och eftersom mamma är bacillrädd så fungerar inte det riktigt ihop. Så storstädning it was. Rätt skönt att få det fint. Och nu får jag äntligen sova i min säng igen! Som jag längtar.

Nej nu ska jag ner och hjälpa till med maten. 
Ciao.


13.20

Tänkte bara säga att jag lever. Men har finbesök av min kära vän Isabelle från Gbg. Så självklart har jag inte tid att sitta här.

Imorgon blir det jobb och sen myspys med familjen.
GOD JUL PÅ ER! :)


Sam Hart - Mario Kart love song



You be my princess
And I'll be your toad
I'll follow behind you
On rainbow road
Protect you from red shells
Wherever we go
I promise.

No one will touch us
If we pick up a star
And if you spin out
You can ride in my car
When we slide together
We generate sparks
In our wheels and our hearts


The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go again

The blue shell is coming
So I'll go ahead
If you hang behind
It'll hit me instead
But never look back
Cause I'm down but not dead
I'll catch up to you

06.09

Uppe tidigt. Känns inte riktigt bra det här. Sov även dåligt natt. Jag fick nämligen en bebis. Och hör och häpna, efter bara två dagar kunde barnet prata norska med mig. Lite skumt sådär?
Jaja. Nog om norska barn. Nu måste jag käka klart min frulle, klä på mig och sen dra iväg till jobbet i detta snöoväder.

Är inte ett dugg avundsjuk på er som får ligga i era varma sängar just nu.

Broke.

Natta fick mig att titta på nelly.se förut, på deras skorea. omg. Det finns världens snyggaste skor där för ynka 150 kr. Det är ju galet! Så jag tänkte att ett par skor gör ju inte så mycket? Men valde att titta på mitt konto först och se hur mycket jag har kvar att leva på.

Det jag ser? 10 kr!!?? När hände detta undrar jag! Jag är pank. Jag är så pank att det är hemskt. Vad kan man köpa för 10 kr??
Jag har ekonomiska problem. Lika bra att inse det.


Saturday.

Körde som sagt lite i Stälje idag. Usch vad läskigt det är att köra i snö. När vi kom hem blev det 3 timmar städning för mig. Så nu är jag rätt trött på att städa, ja.

Snart ska jag träffa Emmpo. Vi ska käka middag på sportbaren tänkte vi. Men inte blir det en sen kväll för min del. Jag ska jobba delad tur imorgon. Woho.

How can i decide what's right when you're clouding up my mind?

Update om Norway: Vi har fortfarande inte hittat någon lägenhet, jag och Natta. Det är lite illa med tanke på att vi ska flytta dit i januari. Men Bastian ska titta på en lägenhet nu på måndag. Så förhoppningsvis är den lika fin som på bilderna vi har sett, och förhoppningsvis kan vi få första tjing på den. 

Igår ringde jag till Barnehagen och sa att jag jättegärna ville börja jobba där. Dem blev glada och sa att jag skulle börja den 1 februari. Härliga tider. Då hinner jag förhoppningsvis ta körkortet innan. Det är ett måste.

Ikväll blir det bara lugnt med föräldrarna. Ska upp tidigt imorgon för att köra lite i Stälje med fadern min.
Have a great friday night!


Saknar sommaren så otroligt mycket.

Lykke Li - Possibility



Är det bara jag som är rädd för den här låten? Jag känner mig som en
liten flicka och vill bara springa och gömma mig när jag hör den.
Fråga mig dock inte varför. Det är något med rösten tror jag. Usch.

Förstår inte hur Natta kan älska den.

Det har bara snöat lite här.



Hemma i Sverige igen.

Det blev en kort resa..men oj så underbar.

När vi kom fram i tisdags var det första som stod på listan att jag skulle på intervju på ett av de tre barnehagarna (dagis) jag skulle på. Men redan efter intervjun sa hon att jag mer än gärna fick börja jobba där. Det är också samma dagis som Natta jobbar på.

På onsdagen så skulle jag gått på mina två andra intervjuer, men jag tackade nej till dem eftersom jag bestämt mig för att börja jobba på Nattas jobb. Fy så roligt!

I övrigt så har jag fått träffa Nattas kompisar som har så roliga namn. Truls, Stian, Bastian, Hans etc. Men så trevliga dem var. Och språket var inte alls svårt att förstå! Jag har varit jätterädd för att åka dit, men när jag väl pratade med norrmännen så insåg jag hur lätt det var.

Skriver mer imorgon. Nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorn för att plugga massa massa massa teori. Körkortet ska tas innan jag far iväg!

God natt.

Imorgon är jag inte i Sverige.

Idag rörde jag äntligen på asset och satte igång med den där städningen. Lite plugg blev det också.

Snart så kommer Natta hit. Då ska jag färga hennes hår och sedan är det nog dags att packa väskan. Vi åker ju som sagt iväg imorgon.
Vart ska vi åka? Jo vi ska till NORGE! Där väntar 3 jobbintervjuer för min del. Håll tummarna att jag får något! Sedan ska vi även fixa lite småsaker och gå på visning av en lägenhet som vi funderar på att bo i.
Oj oj oj vad jag längtar!

Resultatet av trappincidenten...


All she wants is to dance, that's why you'll find her on the dancefloor.

Gårdagen var trevlig. Vi drog ut lite senare än vanligt, men det var perfekt. Då kom man lagom till när dansgolvet var öppet.
Vid 04.30 var vi hemma hos Emma igen. Vi var båda pigga och hungriga så vi satte igång att laga mat. Det blev pyttipanna och bröd med salami. Och lite sex and the city på det. Då hade man ingenting att klaga på.

Idag har det bara varit en riktig söndag. Slappdag med andra ord.


13.45

Idag har jag och mamma varit på äventyr - i Trosa. Ja, men det säger väl allt. Med andra ord har det inte hänt så mycket.

Men första drinken gjorde vi redan kl 13 idag. Hell yeah. Till det tittade vi på nile city också. Kan det bli bättre? Nu tänkte jag börja packa. Ska nämligen åka till Emma om cirkus en timme. Vi ska ut och göra stan ikväll.

Talk stupid, really fast and laugh.

Nu händer det grejer kan jag lova! Men tror ändå inte att jag ska berätta än...får inte för Natta. Men man kan ju säga att tisdag-onsdag är vi inte hemma. Awesome.

Ikväll jobbade jag som sagt, sen kom Emmpo och Natta hit. Vi tittade på idol och sen åkte vi lite bil. Dem ska båda upp tidigt imorgon så det blev inte så sent.
Frågan är bara vad jag ska hitta på nu. Jag är ju pigg och ska inte upp tidigt imorgon. Surt.

Får väl bli en film eller så.


Fail.

Jag ramlade nyss i trappan. Fy fan vilken SMÄRTA! Mina armar är numera icke användbara och blåmärken, ja det har jag samlat på mig ett tiotal till skulle jag gissa på.

Jag har svårt att se mig jobba i detta läge. Sitta kan jag inte göra på grund av den hårda smällen jag fick på rumpan samt där det största kommande blåmärket ska sitta, och armarna kan jag som sagt knappt använda.

Friday, i'm in love!

Äntligen fredag! Så jag har längtat.
Vad händer idag då? Jo ska städa huset (blev aldrig riktigt av igår, hehehehehh ehheh hehe) och kl 17 ska jag kila iväg till jobbet. Vad som händer efter det vet jag inte.

Men imorgon längtar jag till.


Ändrade planer. Börjar jobba kl 14 istället. Så därför skjuts städningen upp ännu en dag. Jag är så bra.


Issa och Natta smider planer...

...and they're good!

(Lovar att berätta mer så fort allt är klart)

God morgon!

Eller kanske inte god morgon. God middag? Äsch. You get the picture.
Nu har jag precis gjort mig iordning och är redo att cykla iväg mot körskolan för att plugga lite. Men vi har ett litet litet litet problem här...Det regnar. Hur gör man då om man inte vill bli blöt? Ska man cykla med ett paraply? För vem orkar bli blöt när man kan vara torr. Men men, vad gör man inte för det där förbannade körkortet?

Lite senare idag ska även jag och mami ta en sväng till Nyköping. Jag får självklart köra. Yay!

jag älskar mitt löshår.





Come on baby, we aint gonna live forever.

Puh. Jobb var det ikväll igen. Pengarna bara ruullar in.

Idag har jag pluggat, sen träffade jag en liten Emmpo. Vi skulle käka lunch. Det blev donken i Stälje. Nu kanske ni förstår hur mycket donken betyder för oss. Otroligt mycket helt enkelt.

Imorgon är jag ledig. Yay. Det blir plugg och sen är det städning i hemmet som gäller. Mindre kul kanske.

Vart tog "vi jobbar ihop så självklart hjälper vi varandra" vägen??

Jag vet att man inte ska klaga. Men nu jäklar skiter jag i det.

På jobbet fick jag jobba med en jämnårig kille som också är vikarie. Fine, tänkte jag. Vi brukar ha det trevligt ihop. My ass. Vem fan var det som fick göra i stort sätt allting själv?? Jo det var jag! Jag fick sitta 5 min totalt under mina 5 timmar på jobbet. Det är inte rättvist.

Nu ska jag och min jag-vill-bara-dö huvudvärk gå och lägga oss.
God natt.

The best memories are the ones you can't explain, you just had to be there.

Plugg, film, tupplur, dusch och snart - jobb. Det är ett härligt liv man lever.

Lyckades för övrigt slå mig gul och blå tidigare idag. Cyklade hem och när jag skulle stanna cykeln här hemma råkade jag komma i för hög fart och körde rakt in i en hög med blomlådor. (som är av stål, inte plast) Ja det gjorde väl lite ont. Men nu ska man inte klaga. Imorgon får jag säkert ett eller två sjukt snygga blåmärke att flasha med.

Nu måste jag göra lite käk innan jag ska vidare till jobbet.
Ciao.

At least i don't have all the power in the world so i can't fuck everything else up.

En liten update om min dag då:

Pluggat teori, tittade på film, tog en fika med Amanda, jobb. Härliga grejer det där. Imorgon blir det ungefär samma sak. Minus en söt Amanda då.

her mouth is like a magazine.

Då var ännu en helg över. Vad fort tiden går nu för tiden. Jag har för övrigt börjat få ångest över min ålder. Jag känner mig riktigt gammal och får panik av att tänka på hur mycket jag har gjort och hur "lite" jag har kvar. Jag vill vara 3 år och sitta i sandlådan igen. Det var bättre förr.

Idag har jag hunnit baka med mami, åkt till Stälje med papi och övningskört, städat mamis jobb och nu sitter jag här. Yay.


Hero of war - Rise against



I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

All that i'm after is a life full of laughter, as long as i'm laughing with you.

Igår var som sagt jag och Natta i Täby. Vi valde att gå runt i 9 cm klackar vilket som man nu i efterhand kanske tycker var lite onödigt. Speciellt när Natta igår ramlade med dem. Kanske hade alkoholen lite med det att göra också. Men shh.
Det var i övrigt en mycket lyckad kväll när Natta, som hade fått i sig för mycket, roade oss så mycket som det bara gick. Har inte skrattat sådär mycket på länge. Tack Natta.

Nu har jag precis fått god mat i magen och kan knappt röra mig. Blir väl en film och sova tidigt. Fick otroligt dåligt med sömn igår. Men så kan det gå.

Ciao.


Smarrit.

Just det. Testade något nytt idag. Pepparkaka med ost. Det var faktiskt gott.
Det var hon jag jobbade med ikväll som tog fram det. Först trodde jag att hon skojade med mig. Men icke.

Så barn. Gör nu som issa har gjort. Testa pepparkaka med ost.

Be my weekend lover, be my spur of the moment crush. I want you like a bad habit, but i'm just not good enough.

Home again. Och med ett leende på läpparna. Planerna för imorgon är spikade! Det blir Täby med Nathalie och en eventuell Emmpo. Ska get fucked up med Tommie och hans gang.
Men först är det jobb 07.00-13.15. Det överlever jag nog.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och fula mig. Måste leta fram kläder till imorn. Det är inte alltid lätt att vara mig...


I wish i was a radiosong, the one that you turned up.

Idag har jag varit på värsta emohumöret. När jag vaknade ville jag inte ens lämna sängen. Det gjorde jag inte heller på ett bra tag.
Men insåg efter ett tag att det är lite dumt med tanke på det fina vädret som var. Så jag och Emmpo bestämde oss för att ta en promenad. Hon vet alltid hur hon ska få mig på bättre humör.

Nu är jag nyduschad och ska snart bege mig till jobbet.
Ciao.

Ändrade planer.

Det blev Stockholm. Men det blev inte övernattning där. Imorgon blir det inte heller någon träff med min gudmor. Ska nämligen jobba. Kunde bara inte säga nej. I need the money.

Men jag och Natta har haft det jättemysigt idag. När vi skulle köpa biljetterna till bion så bestämde vi oss för att satsa på en "hollywoodmeny" till det. Det är alltså två stora läsk och en stor popcorn.

Ja men visst. Vi lämnade kön med en varsin läsk på 0.8 liter samt en popcornkartong större än mitt och Nattas huvud tillsammans. Så vi försökte smyga iväg till biosalongen utan att hela världen skulle se vad vi höll i. Men såklart klarade vi inte det.

Dam: Titta där Linnea! (Hennes barnbarn eller något) Vilken stor kartong! *Pekar på popcornkartongen som Natta håller i*
Natta vänder sig då mot mig och säger irriterat: Issa. Vi är en turistattraktion!
Jag skrattade en del, ja. Hon är ju bara för söt den där Natta.

Förlåt mig fader för jag har syndat.

Nu är jag uppe tidigt, va?

Vad händer idag då? Jo jag och Nathalie ska åka iväg till Stockholm. Det som står på schemat är lite julshopping och bio - new moon har vi siktat in oss på. Kommer bli hur mysigt som helst. Men hemma sover jag inte ikväll, så några mer inlägg bli det nog tyvärr inte.

Ifall ni vill veta så ska jag imorgon julshoppa lite i Södertälje också. Här ligger vi i. Ska nämligen träffa min
gudmor. Har lovat att bjuda henne på lunch. Så det ska bli mysigt. Saknar henne lite faktiskt.

Ha en grymt bra dag!

Vatten, tack.

Jag är så törstig. Men då har vi ett problem här. Jag måste gå nerför trappan, hälla upp ett glas vatten och sen gå upp igen.
Det är inte värt det.

fatti boom boom.

Det måste vara något fel på min kropp.
För ca 2 år sedan provade jag på att gymma. Vad hände? Jo jag gick upp massor i vikt. (Nu snackar vi inte muskler). Så jag slutade gymma, gick ner i vikt.

Nu har jag börjat gymma igen. Vad tror ni händer? Jo jag blir en levande fettklump.

Vad är det för fel på mig?

RSS 2.0