Plötsligt händer det.

Jag har blivit med jobb! Och då snackar vi inte om vikariejobb som jag har levt på de senaste månaderna, utan denna gång har jag fått mig ett fast jobb. Jag är så glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Men imorgon ska jag i alla fall börja på min nya arbetsplats, ska bli så spännande.


Två år går fortare än man tror.

Just nu sitter jag och njuter av ett glas vin samtidigt som att jag väntar på att min väninna Katrine ska komma hit på besök.
Det var två år sedan vi sist sågs, och det var då jag jobbade på ett dagis i en annan del av kära Norge. Katrine och jag var dom två som jobbade med de minsta barnen, och vi hade det alltid så himla kul på jobbet!

När hon har kommit sig hit ska vi gå ut och äta middag, längtar.


Ibland är livet för bra för att vara sant.

I fredags bjöds det på fest hemma hos mig och Stian. Vi skulle nämligen fira mig och Aurora som fyllde år i torsdags.
Folk kom och fyllde upp den lilla ytan vi hade att erbjuda. Det började härligt på uteplatsen där vi åt och umgicks, senare under kvällen började alla samlas inne i vårat pyttekök och då kände jag hur varm jag blev i hela kroppen. Det var så kul att firas av och med så underbara människor.

En kort utgång på byn också, men vi kom fort på att det var roligare att festa hemma. Kvällen slutade med att Stian och hans bror somnade sött i soffan. Kvar satt jag och hans brors sambo och lyssnade på musik tills klockan blev halv sju på morgonen. Så underbart.


Onsdag.

Idag ser det ut att bli en fin dag. Det tackar jag för då jag ska jobba halvdag i barnehagen idag. Klockan tolv ska jag vara där. Måste dock hälla i mig kaffe och äta frukost i stora mängder så jag orkar cykla upp för mördarbackarna utan att dö.
Ni skulle förstå mig om ni fick se vägen dit.


Lycklig.

Allt blev helt plötsligt underbart. För några få dagar sen fick jag veta av min kära sambo att vi kan åka till Sverige och besöka mina kära föräldrar och träffa massa vänner. Jag är så lycklig just nu! Jag saknar alla där borta så mycket att det gör ont.

Så på torsdag eftermiddag åker vi mot lilla Trosa och stannar till söndagen. Sen att det är Trosa marknad gör bara saken ännu bättre.


RSS 2.0