Useless information kommer här.

Från och med nu luktar jag Escada - Ocean Lounge. Så att ni vet.



Pappa fick till det.

Jag och pappa sitter och pratade om återfödelse.

Issa: Vad tror du händer när man dör, pappa?
Pappa: Jag tror att man återföds. Kanske till en utrotningshotad flodhäst eller något.
Issa: Hahaha ja tänk om. Men snacka om otur om man blir en myra.
Pappa: Nä. Det tror jag inte ingår...så det är nog lugnt.

Där fick pappa allt till det.

Söndag var det ja.

Jobbade för fullt igår. Jobbar för  fullt idag. Har ca 1 timmes rast kvar innan jag måste tillbaka till the work. Ikväll får jag besök av J. Ska bli trevligt med lite umgänge efter att ha haft en rätt så ensam helg. Förutom älskade papi förstås. Men men. Nu ska jag titta vidare på Stepbrothers. En sjukt rolig film än så länge!

Jag är så dålig!

Ikväll har jag bara umgåtts med min papi som jag inte har gjort på länge. Tyckte att det var jättemysigt. Vi tittade på film, åt god middag, drack vin...

Runt kl 22:00 frågade en kompis om han fick komma till mig.
Issa: Hmm. Absolut. Men ska inte du ha skola imorgon?
Freddy: Issa. Varför skulle jag ha skola imorgon?
Issa: För att det är fredag? daah.
Freddy: Men lilla gumman. Det är lördag imorgon.
Issa: ...

Jag fick panik! Jag ska ju jobba i helgen! Så det var bara att säga att vi tyvärr inte kunde ses och sen flyga in i duschen och göra iordning sig för kvällen. Men sorgligt nog hade jag druckit lite för mycket av det goda (vin) och det sitter fortfarande i...! Vad ska man göra?? Jaja. Om 8 timmar ska jag upp. Det hinner lösa sig...förhoppningsvis.


Jag blir så glad.

Herregud. Fick just världens gulligaste sms av min älskade Jessica. Jessica - du anar inte hur glad jag blev! Saknar dig så himla mycket och känner att jag måste träffa dig snart. Och jag vet. "Vi måste träffas snart" är något man säger hela tiden och sedan inte gör det. Men nu menar jag det verkligen! Jag saknar dig så sjukt mycket och vill träffa dig så snart som möjligt! Sen har vi ju en kryssning som väntar också ;)
Älskar dig vännen<3


Turkland.

La precis in lite bilder från mobilen till datorn. Det är inte något som jag gör varje dag kanske ni förstår, med tanke på att jag nu tänkte lägga in lite turkland-bilder här. Enjoy!





hallå.

Okej jag är bäst på att ljuga. Jag kom ju inte tillbaka igår. Men det handlar bara om att jag inte orkade åka hem och där jag sov fanns inget internet, hehe.
Men nu är jag tillbaka - och har absolut mått bättre! Nej men kryssningen var ju helt crazy. Finns inte ord nog för att berätta vad som hände. Så jag säger bara "what happend on the cruise stayed on the cruise". Men lite bilder kan jag nog bjuda på ändå.




i'll be back tomorrow.

Ikväll är det kryssning med Emma och hennes släkt som gäller. ciao!

Titta på oss! Titta på oss!

Vi kom med på en bild i lördags trots allt. Att jag står vid sidan om dansgolvet och ser ut att ha den tråkigaste stunden i mitt liv är en annan femma...


im caught between what's right and wrong.

Jaha. Då var det en ny dag. Kom hem runt 07.30. Fick 3 timmar sömn. Sen var det dags att ta sig upp för att möta upp Emmpo utanför gymmet. Det gick helt okej faktiskt. Imorgon blir det ett till pass innan KRYSSNINGEN!
Nu har jag precis duschat och ätit en banan duktig som jag är. Men oj vilket sug jag har efter popcorn. Det är väl inte så onyttigt? Eller?
Snart måste jag cykla ner till city och köpa en kalender. Woho livet leker.

Såhär kul har jag kl 04.00 på jobbet.


Nynäshamn?

Idag när jag, Emmpo och två kära kompisar till skulle åka hem från Södertälje fick Emmpo för sig att vi skulle ta en lite knepig väg hem. Vi suckade men gick med på det.
MEN Emmpo den dummern hade ju inte koll någonstans på när man skulle svänga vart så vi åkte allt djupare och djupare in i skogen. Det började bli skumt tyckte vi och sen såg vi att vi var alldeles utanför Nynäshamn...(??)  Det blev att skälla en del på Emmpo och sedan åkte vi in till Nynäshamn-hamnen och köpte glass. När vi ändå hade åkt så långt kunde man stanna och njuta lite.
Sedan bar det hemåt igen. NU HAR JAG KÖPT GYMKORT. Så nu jäklar. Se upp! Plus att jobbet ringde. Ska jobba natt de två kommande nätterna. Wish me luck!
puss.

Oh and by the way. Färgen på huset är lik den vi har nu men mörkare och mycket snyggare!

Pappa bear är modig.

Pappa Björn är på g. Visserligen var detta några timmar sedan men ni vet. Det är ju mig vi snackar om. Jag är inte den snabbaste personen...Jaja. Måla huset var det. Go papi!



Katy Perry - Thinking of you.

 

He kissed my lips
I taste your mouth.
He pulled me in
I was disgusted with myself.


 


Ge mig. (Intresseklubben antecknar?)


He's been running through my dreams, and it's driving me crazy, it seems.

Hej hopp. Nu är helgen över. Fort har den gått. Chillade med Emmpo och J i fredags, festade i Sthlm i lördags och idag bara segat. En rätt så vanlig helg för min del.
Imorgon skulle det egentligen ha stått skola i schemat. Men ikke. Nu är jag en halvt arbetslös student som måste sätta igång med sitt liv. Usch. Tycker inte om det. Men vad ska man göra?
Så istället för skola imorgon så ska jag och Emmpo fixa och trixa. Vi ska köpa gymkort (nu jäklar ska här tränas! Beach 2010 - here i come!) och sedan blir det teoriplugg och övningskörning som gäller. Jag ska skaffa körkort, så är det bara!

Fredag.


Lördag.


Listen up folks.

Nej nu beger jag mig snart till Södertälje. Dagen efter blir det Stockholm. Awesome!

Kackerlackan Albert.


Här är Albert. Han är en kackerlacka. Han var den första av alla de tusentals kackerlackor vi såg.
Vad gjorde vi när vi såg honom? Vi hoppade runt och skrek, tog en borste och slog på honom. Men han ville inte dö. Fast att lägga sig på ryggen räckte bra för oss.
När han låg där helt hjälplös tog vi till drastiska metoder. Vi tog ett litet bord och la det över honom. Men det tog inte slut där. Sedan ställde vi en stol över bordet och sedan ställde sig Tina på stolen och hoppade.

R.I.P Albert.


Guess who's back?

Nu är jag tillbaka från underbara turkiet! I bet you've missed me. Sorry för dåliga upptaderingen. Har haft fullt upp sen jag kom hem. Finns egentligen inte så mycket att säga. Turkiet var iallafall det bästa jag har varit med om på länge. Ska dit nästa år igen, ingen tvekan om saken :) Nu har vi även skaffat lite vänner där nere vilket gör allt ännu bättre, mohaha.

Vad händer i mitt liv nu då? Jag har ingen aning. Blir nästan lite rädd. Men som tur var ringde äldreboendet redan igår och frågade om jag kunde jobba...*trumvirvel* NATT. såklart vågade jag inte säga nej eftersom jag behöver varenda öre jag kan få.
Det var en upplevelse kan jag lova. Skulle vakta en tant som såklart låg och sov hela natten. Snacka om segt att bara sitta i en soffa och stirra in i väggen. Till slut la jag mig ner och råkade somna till. Oops. Men det gjorde inget. Höhö. Ikväll är det att jobba inatt igen som gäller. Så nu måste jag vila.
See ya!




RSS 2.0