Sommaren är kort.

Tiden går fort. Inte riktigt haft tid att sitta framför datorn pga jobb. Idag var jag även på en arbetsintervju. "Bara" ett vikariat men det kändes jättebra så det kommer nog bli toppen! Blir introduktion imorgon.

På torsdag em åker jag, mor, far och älskling iväg med husbilen och är borta till och med söndag. Kommer bli så underbart att åka iväg! Längtar som en tok.

Sen på måndag börjar jag på mitt sommarschema som varar i 6 veckor fram över så då kan ni nog inte räkna med en massa inlägg här som ni kanske förstår.

Nu vet ni lite vad som händer för mig. Alltid bra att veta. Typ.
Ciao!


Glad Isabelle!


Än så länge har det kanske inte hänt så mycket. Men jag vet att mamma snart slutar jobba och kommer upp och gör mig sällskap. Har redan tagit mig hem till dom och sitter (som ni ser) framför en webkamera. Inget nytt kan man väl säga.

Ikväll blir det antagligen middag nere i hamnen. Hur mysigt som helst ju!

14 juni.

Idag är det ingen vanlig dag. Varför? Jo för det är min födelsedag! Tänk att det är 21 år sen som jag kom till denna värld. Tiden går bra fort.

Jag känner mig verkligen som en liten unge igen. Igår kväll när man hade släckt lampan...då tog det mig ett tag att somna. Bara låg och tänkte på morgondagen. Vaknat stup i kvarten inatt också. 
Men klockan 06.20 ringde äntligen väckarklockan och då visste jag att jag fick gå upp om jag ville! Somna om fanns inte ens på kartan. Så nu sitter jag här och dricker lite kaffe, väntar på att tvätten ska bli klar där nere. (Lika bra att börja tidigt).



Take your time, don't live too fast. Troubles come, and they will pass.

UNDERBAR DAG! Har ockuperat mamma och pappas balkong för dagen och det är pretty damn varmt där ute. Men jag biter ihop, för min fula bonnbränna som jag fick på golfbanan måste försvinna.

Idag blir det en lugn och mysig kväll med min älskling. Vi tänkte ta oss ut till golfbanan för att öva lite och sen har han lovat att laga mat till mig. Somliga har det bra, eller hur?


Tisdag.

Förskylningen vägrar ge med sig. Nätterna är åt helvete jobbiga kan jag lova. Vaknar mitt i natten och hostar i några timmar, får sen sova någon ynklig timme för att sen börja hosta igen. Jag är helt slut.
Men något som håller mig glad är ju att jag får hämta min älskade Tina från tågstationen som kommer hem på besök idag!<3

Något annat som gör mig glad är att min älskling har gett mig en för tidig födelsedagspresent. Presentkort på golfshoppen! Snacka om att jag ska shoppa loss där! För er nyfikna filurer så kan jag säga att vi är klara med våra golfkurser nu. Vi klarade teorin! Woho! Nu har vi bara lite praktiska prov också innan vi får gå ut på banan.


Jag och Amanda i lördags.

Give me everything tonight.

Taggar till tusen just nu! Ikväll blir det utgång i Trosa hamn och Natta, Cassie och Amanda är på ingång. Har dock bränt sönder mig idag när jag stod och försökte golfa. Men jag överlever.

Stay close, don't go.

Efter helgen har jag varit helt död vill jag lova. Träningsvärken efter golfen var INGET att leka med. Jag kunde bokstavligen knappt röra på mig utan att jag ville dö. Samtidigt i denna hemska period gick jag och blev sjuk. Jag säger bara - försök att hosta när magen har världens träningsvärk. Igår kunde jag inte prata och idag har rethostan kommit ikapp mig. Ingen höjdare direkt.
Men nu får jag inte gnälla mer. Idag ska jag och Adde iväg och fira en av hans systersöner, för han tar studenten idag. Woho!

RSS 2.0