Don't ever let fear hold you back.

Hur många timmar sov jag inatt? TOLV. 12 långa timmar, men imorse när klockan ringde 06 (då kan ni ju räkna ut när jag somnade igår! Får skylla på att jag var på en barnehage, och det tar på krafterna) kände jag mig som en zombie. Kom knappt upp ur sängen.

I väntan på att chefen förhoppningsvis skulle höra av sig angående jobb idag följde jag med Nathalie som skulle åka till en barnehage någonstans ute i skogen för då kunde även jag ta bilen hem sen.
Det blev en resa utan dess like.
Nathalie körde, och enligt henne var lamporna på bilen trasiga så hon kunde bara köra med helljuset på, vilket såklart resulterade i att i stort sätt alla bilar bländade oss tillbaka i aggression. Jag visste att det inte kunde vara något fel på lysena, men Nathalie var övertygad om det så det var bara att hålla med.
Sen yrade vi runt, runt, runt tills vi efter ca 1 timme hittade barnehagen (egentligen skulle det ta 30 min att ta sig dit. Kanske är dags att införskaffa oss en gps?)

Vi sa hej då, jag satte mig i förarsätet, startade bilen, fixade lamporna - genom att enkelt stänga av helljuset. In your face Nathalie! Kommer bli kul att få förklara det för henne senare idag.

Nu sitter jag här, ingen chef har hört av sig, så får väl se till att göra någon nytta i hemmet istället.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha, Natta i ett nötskal :P Hon är seriöst farlig bakom ratten ;)

2012-01-22 @ 14:20:20
URL: http://lillakollberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0